Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 kilo za dużo

Zawzięłam się i schudnę w końcu 20 kg kto ze mną????

Polecane posty

zupelnie zapomnialam o nim wrrrrrrr.... rano taki mniejszy brzuch a teraz po obiedzie zas taki nadety.i teraz juz wiem czemu. być kobietą...o matko! :P:P

cosmo - pewnie ze przed okresem wazy sie wiecej:(( trzeba płacic za swoja kobiecość:))hehehe Gdzies przeczytalam nie dawno ze wahania wagi tak normalnie moga byc nawet o 2 kg....o matko i corko az 2kg:((

ahahahhahaha Mariczko nie :P 3 mandarynki to max 100 mają zalezy jakie masz te malusie? czy te srednie takie cosmo ja tez przed okresem balon!!!!!!!! Dorocia czasem nie o kalorie chodzi :) a aerobiczną robię :)

Gość dorota23
dziewczyny a czy jecie jeszcze przed snem??bo ja ostatni lekki posilek jem o 18.A potem ewentualnie czerwona herbatka

Mariczka ale to jest woda zatrzymywana pozniej to się wysiikuje :P ja mam 9 dzien cyklu jestem zaraz po :)

dorota - ja jem 4 godz przed snem!! chodze pozno spac o 23-24 wiec nie moge jesc ostatniego posiłku o 18 bo bym umarła z glodu:)) jem tak ok 20-stej.

dorotko ja się staram po 16 nie jeść tylko pić :) wode herbatke nooooo ew. kawe z mlekiem chudym

dziurulka a o której ty chodzisz kobitko spac ze tak szybko bo o 16 przestajesz jesc???????bo nie sadze ze o 19:))

Gość dorota23
mysle ze po raz w tygodniu zjedzonych buraczkach nic mi sie nie stanie.A dietke i tak trzymam-zdrowo,w malych ilosciach,4-5 razy dziennie i tylko do 18!!Jak narazie daje razde ale to dopiero 3 dzien.Dziurulka ile juz cwiczysz 6w??

nic mi się nie chce dzisiaj na rowerku tylko 20 min heh :) znów ugryzłam ciutkę kielbaski ale to nic :) zaraz zaczynam butelkę wody z cytryną , cytryna poprawia przemiane materii i czuje sie po niej glod , ktory najlepiej zabic guma do zucia

dobra laski ja zaczynam te abs....ciekawe :p zaraz wracam ....za 8 minut i zostane wybawiona od grzeszków? tzn.kara bedzie zapłacona :):)

Gość dorota23
ja tez ide pozno spac i ostatni posilek mam o 18.Czesto jestem glodna ale jakos musze z tym sobie razdzic.Wtedy pije herbatke czerwona i jakos uzupelnia moj zoladek.No a o 7 wstaje a o 8 juz mam sniadanko:)

dzisiaj 5 dzień jak sie zaczynaja 3 serie po 8 zaczyna byc ciężkawo..ale miesnie sa juz lepsze bo daje rade podniesc nogi przy ostatnim w ostatniej serii a na poczatku ciezko mi szlo :) Damy radę Dorotuś :) co robi Twój bąbelek , mój biedaczek śpi biegunka się uspokoiła wierze , ze będzie dobrze :( macie już jakieś ząbki?

Chyba dzisiaj potańczę z godzinkę :) dosyc szybko przy lustrze ;) ladnie sie maluje i tancze w reczniku :P krejzollllll mamuśka :P

Ja zaraz się będę zbierała i jadę do siebie a po drodze wstąpię do solarium :) Buziunie :) odezwe się

ałaaaaaaa :o zrobiłam to!!! boli mnie kark i brzuch:(:( ale nie ukrywam ze mi sie spodobało i bede codziennie robic:):) dobry wycisk...tylko strasznie boli mnie szyja.Ciebie tez marika????

Cosmo --->> takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kark mnie bolał jak cholewcia:(( to jest minus tych cwiczonek:)) ale co dalo sie odczuc miesnie przez te niby banalne 8minut nie???

no kuźźwa strasznie mnie kark boli...czułam czułam.dalej mnie bolą a jak jutro nie zawitam to wiedzcie ze nie wstalam z łózka hehehe :P zartuje... no fajne te cwiczonka tylko kurde mam nadzieke ze przestanie po jakims czasnie ten kark boleć... wlasnie oglądam te legs...chyba tez sobie zrobie.hm... ciekawe co to da nie? jestem ciekawa...a czujesz juz jakas poprawe? cos daje te 8 min?

cosmo - powiem ci tak ja dzis cwiczylam 1-szy dzien takze wiesz..... ale moja kolezanka cw ponad miesiac na nogi i brzuch powiem ci ze efekty sa widoczne:))