Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

Gość KiziaMiziaPizia
Boże, na samą myśl, że Mój mógłby mi tak coś zrobić cała się trzęsę . To takie straszne!!! Trzymaj się- bądz silna bo jak raz zmiękniesz to on to wykorzysta...

Gość zimna jak lód laleczka...
zgadzam sie z poprzedniczkami pewnie dasz mu jeszcze szanse z braku odwagi z milosci sama tez tak wlasnie myślalam do rozstnia dojrzejesz z czasem bo on bedzie walczył a to jest najgorsze jesli on mowi to co chcemy słyszec choć chcemy odejsc mnie pomogla mysl ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i ból który czuje tez do czegos mnie prowadzi paradosalnie do czegoś dobrego, lepszego juz z kims innym za jakiś czas ze to minie i kiedys usiąde usmiecnę sie sama do siebie i pomysle bylo warto ze jesli musiałam przezyc cały ten ból aby byc " w tym miejsu z tym człowiekiem " to było warto ... ja przez to samo przeszłam i teraz faktycznie jestem znowu szczęsliwa i tak wlasnie mysle !!! bądz silna i czas naprawde leczy rany a ból ? on mija , naprawde mija :) przytulam :* choć rana w sercu na zawsze zostaje, ale nikt nie obiecywał że życie będzie usłane różami :(

Gość KiziaMiziaPizia
Dziewczyno idz spać albo wyjdz na spacer, może chociaż przed dom/mieszkanie pamiętaj nie rób nic w emocjach. Nie daj mu satysfakcji,że to On cię zostawi bo jak napisałaś" tamta na niego czeka i już się nie może doczekać kiedy będą razem"- czyli coś planowali.. To by się stało- prędzej lub później... Dobrze że byłaś pierwsza!!!

Gość wiem ze boli
nie szukaj winy w sobie. Gdyby chodziło o łóżko..cóż... myśle, ze facet szybko by Ci to wykrzyczał. Też sie obwiniałam, teraz wydaje mi sie to śmieszne. Od 11 lat jestem w nowym związku, szczęśliwym :) I czasem wstyd mi przed sobą, że chciałam walczyć o tamta miłość, poniżać się dając szansę za wyrzadzona krzywde. kłamstwa, zdrade... dziś jak wspominam tamtego to mi niedobrze....:/

Gość zdradzona misia
nie mam zamiaru do niego wracac chociaz wiem ze on bedzie probowal mnie omamic.. bylam kiedys zdradzona i wiem ze nie wybaczam , ale nie spodziewalabym sie tego po (ma na imie Paweł) nie spodziewalabym sie tego po Pawle.. zawsze byl czuly kochany nie rozumiem gdzie popelnilismy blad.. teraz naszly mnie mysli moze kazdy zwiazek jest oparty na zdradzie predzej czy pozniej to moj drugi zwiazek i kolejna zdrada nie wem moze ja mam tylko takiego pecha ;(

nie tylo Ty ! 23 lata trzy powazne związki trzy zdrady ... kazda sytuacja inna kazdy kochał niby każdy żałował i co ? a ja nadal wierze w miłośc nadal wierze w siebie bo wiem że jestem wyjątkową kobieta która zasługuje na szczęście i teraz znowu jestem szczęsliwa i znowu chce ufac nie myśl nigdy że cos jest w Tobie !!! przecierz dalas mu całą siebie !!! cialo serce i dusze !! on na Ciebie nie zasługuje kiedys zrozumie co straci ale ty juz będziez z kims innym :) choc wiem że łatwo się tylko mówi ale to co trudne nie jest niewykonalne :)

Gość zdradzona misia
widze kazdy chyba poszedl spac:( moze ja tez powinnam :(

Gość zdradzona misia
oo jestes zimna jak lod laleczka :* twoje slowa na prawde sa cieple i na prawde czuje sie po nich lepiej ALE jest wlasnie ale ta milosc mnie niszczy teraz on siedzi tam i wysyla mi smsy rozumiesz? nie wiem czy mam sie tam przejsc i powiedziec zeby dal mi spokoj czy odpuszczac dalej ;(

Gość KiziaMiziaPizia
Jesteśmy z Tobą.. pisz do nas jak się czujesz i co ona tam dalej kombinuje... albo idz spać.. Rano jak się obudzisz to pewnie będzie na ciebie czekało śniadanko i idealny facet w domu...Nie daj się!! powiedz,że ma się spakować i jak wrócisz to ma go tu nie być- idz do rodziców albo na długi spacer.. Daj znać jutro jak się czujesz i co robisz.. i przypadkiem nie pisz do tej dziewczyny i nie kontaktuj się z nią- NIE PONIŻAJ SIĘ PRZED NIĄ.. Ją kiedyś ktoś na pewno zdradzi i wtedy kur*a poczuje !!!

nie idz! bo bedzie blagal i jeszcze nie daj boze sie ugniesz! nie idz, zlewaj smsy, a rano wyjdz z domu, zostaw tylko notke zeby juz go nie bylo jak wrocisz

Gość KiziaMiziaPizia
Ne idz do niego i wyłącz telefon- Pamiętaj cisza niszczy. Nich cierpi. Nie rób nic.. Idz spać

Gość gupiaaa pindrzyca
hahaha wiecie ani jednego komenta zeby ja zjechac??? a wiecie czemu??????????????? bo napisala ze jest brzydka, szara mysz i skromnitka, a wszystcy ojej ajaj, zaluja , cmokaja w chodza w dupe, podjarani jestescie ze ktos jest brzydki ???!!! leczycie swoje ego, bo czujecie sie lepsi od niej, litujecie sie nad nia, bo nie napisala ze jest laska jak wiekszosc, haha zalosni jestescie

Gość zdradzona misia
nie juz nie slysze zeby plakal chyba poszedl spac :( nie pisze juz do mnie smsow.. nie wiem czy dzis usne:( moze on nie spi tylko lezy i mysli :(

biedactwo ja tez z jednym roztawalam sie mieszkajac z nim i tez przez 3 dni musiałam z nim przebywac a on potrafił nawet podejśc i mnie przytulic a ja bylam jak w amoku nie wiedzialm czy to sen czy jawa nie docieralo do mnie to co się dzialo :( jest teraz w Tobie tyle emocji wiem że sama nie wierzysz jeszcze w to co sie dzieje, przykro mi to mówic ale jutro będzie najgorszy moment trzeba będzie sie "zderzyc " z rzeczywistością :( ale pamietaj musisz byc silna a dziś albo nic nie odpisuj, albo jesli wiesz że możesz nie wytrzymać napisz tylko "wszysko juz zostało powiedziane" bądz "che byc sama" prosto na temat niech Cie już nie dręczy :( podejrzewam że nie zaśniesz łatwo... może lampka wina na uspokojenie ? ( ale tylko jedna" bądz jakas herbatka ?

Gość tomaszekKOWA
Ty pindrzyco jesteś żałosna, a każdy jej tu współczuję, bo ją facet zdradził, a nie że napisała, że jest skromna i brzydka..! bo prawda jest taka, że w takiej cichej myszce nieraz drzemie takie piękno, że nie dorówna żadne sztucznej ' pindrzycy '

Gość zdradzona misia
glupia pindrzyca - nie wiem o co ci chodzi.. oni stawiaja sie na moim miejscu a nie czy jestem ladna czy brzydka.. nie rozumiem twojego rozumowania

Gość ja pierdziuuuuu
ścisz telefon i położ sie spać jakby nigdy nic albo nawet wyłącz komórkę skąd ja to znam ....sama przeszłam podobnie :( facet albo jest chory psychicznie albo nie zdecydowany albo gra teraz Tobie na emocjach ...to straszne pizduś jeden ..a co on robił przez rok ???przecież w smsach miał że ona też go kocha i już coś nie długo czy nie tak to było?Czemu przez ten ostani rok nie był z Tobą szczery?

Gość leeenka 22
kochana trzymaj sie dzielnie ja moze nie dokonca zostalam zdradzona ale jednak :( i naprawde wiem co przezywasz i pamietaj ze wiele kobiet jest tutaj z Toba nie szukaj w sobie winy bo nie jestes winna głowka do góry jakos to bedzie ja bede trzymac kciuki

tak mysli jak tu cie jeszcze moze ublagac zeby nadal miec baze wypadowa, zeby niec wyprane i obiadek na stole. wyobraz sobie ze ty mu koszule prasujesz a on w nie idzie to tej laski i ona mu ja rozpina a on do niej ze to dla niej ze taka jest piekna ze tak ja kocha. teraz masz o nim myslec tylko zle, bo jak zaczniesz myslec "jaki on biedny jak musi cierpiec" to jeszcze zmiekniesz!

Gość PiziaMiziaKizia
Tomaszek nie reaguj na takie kretynki. Widzisz MIsia on już spi- spłyneło to po nim. Pewnie napisał tametj sms, że się wydało, ona go pocieszyła i chłopak się uspokoił.. Musisz zasnąć żeby mieć siły na jutro..

Gość tomaszekKOWA
a ty jesteś kurwo taka piękna?

ja pierdziuuuuu ścisz telefon i położ sie spać jakby nigdy nic albo nawet wyłącz komórkę skąd ja to znam ....sama przeszłam podobnie Przecież on jest obok w pokoju. :)

najlaepiej ignorowac te sfrustrowane pełne jadu zakompleksione osobniki które pisza takie glupoty wasza irytacje to "woda na mlyn " owego osobnika :) jak nie ma nic sensownego do powiedzenia to niech sie dalej kompromituje prostym mysleniem ? a czy nas to obchodzi mnie nie :P mnie bawi :)

Gość pindrzyca
a ja wcale nie mówie ze jestem piekna, bo nie mnie to oceniac, wiec po kiego ch...a on ciagle podkresla "nie jestem pieknoscia" itp pochlastac sie mozna

Gość zdradzona misia
musztarda - ironia? "PINDRZYCO" TAK JESTEM BRZYDKA ON byl ze mna 4lata z liitosci i nadal chce byc z litosci JESTEM BRZYDKA I NIE DA SIE ZE MNA BYC NORMALNIE TYLKO Z LITOSCI DZIEKUJE USWIADOMILAS MI TO

Gość tomaszekKOWA
to nie w tym tu rzecz...! więc idź się wyżal gdzie indziej bo twoja gadanina jest głupia i do kizi mizi jestem dziewczyną :P i nie cierpię tak pustych, irytujących PINDRZYC