Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

Gość pindrzyca
bo smeci wam od paru godzin a wy sie wkreciliscie i pocieszacie, ja pierdole, masakra , a co ona zrobi wroci do niego i juz :) bo zawsze tak jest, tak go zostawi bo wy jej tak radzicie, w dupie was ma, zrobi jak zechce, a jak taka zrozpaczona to ma sile klikac i klikac, ja bym nie miala wylabym jak pies, moze jedzcie do niej i utulcie

Gość tomaszekKOWA
I misia współczuje Ci..! bo ja nie wiem, co by było gdybym ja była w takiej sytuacji.. to okropne.. tym bardziej ja jestem bardzo uczuciowa i nie wiem jakbym podołała;(((( !

Gość ja pierdziuuu
pindrzyca to trol ...kiepski trol Kurde ale facet to ciulas jak tak można ..jak można kogoś tak traktować laluś od 7miu boleści ..uroda to nie wszystko czy to do niego nie dociera ???co on sobie wyobraża??dlaczego tak postąpił?? czyżby nie był pewien uczuć tamtej??nie wiem co powiedzieć wygląda to tak jakby chciał mieć jakąś alternatywę jak mu coś nie wyjdzie wrazie czego...albo już sama nie wiem co myśleć

Gość zimna jak lód laleczka...
nigdy więej tak nie mysl i nie mow misiu !!!!!!!!!!!!!! powiedz cy Ty mogłabys byc z kims z litosci ? ile bys wytrzymała miesiąc , dwa ? ale nie 4 lata ... to co zrobil ... jest zerem ale kochał cie, bylas dla niego wyjątkowa jednak cos sie zmieniło popełnił bład za błędy sie paci ... i jeszcze jedno ! gdyby był z litosci to juz by sie pakował i cie olał a on prosi i błga i placze nie mysl ze to ma cos zmienic co to to ne musisz odejsc dlawlasnej godności ale bzdura jest mysleć ze był z Toba z litości mozna byc np in teresownym i byc z kims dla pieniędzy czy dla urody tylko ale nie z litości !!! co za kretynka to wymysliła !!!!!!!!!!!!!

Gość pindrzyca
jezuu od razu na mnie wszyscy do MISI kobieto sama sie dolujesz, teraz jeszcze bardziej, ja nie chce cie pograzyc ! nie moj w tym cel, uswiadamiam ci ze piekno jest rzecza wzgledna, i juz dla jednego jestes ladna dla innego nie, sama sobie to wciskasz wiec w ro wierzys, on tez moze uwierzyl co to znaczy "megaprzystojny" no co , ale pusty jak but, glupi , normalnie dla innej nie musi byc mega, jest dla mnie szcurem a ty sie nie ponizaj, kopnij go wd.............. i znajdz kogos kto ci powie ze jestes piekna i juz

Gość zdradzona misia
musztarda mysle ze tak i to nie jest na miejscu pindrzyca mylisz sie nie mam w dupie nikogo! tu sa bardzo mili ludzie ktorzy chca pomoc! a ja to doceniam bo nie mam bliskich mi osob! ktore moglby mnie pocieszyc ktorym moglabym sie wyzalic!

Gość ja pierdziuuu
przecież wiem musztardo ale poczytaj dokładnie ciulas jej z pokoju obok smsy wysyłał jak ona poszła "spać do drugiego pokoju" ajajaj ze zrozumieniem prosze ;) dobra musimy ją wsppierać ;)

Gość pindrzyca
nie wiem czemu byl z toba, ja uwielbiam slyszec od mojego ze jestem piekna, i madra itp, ale jak mowi ze piekna to rosne, ale nie mowie ze jestm piekna, ale dla niego widac jestem, nie ma istoty na ziemi ktora podobalaby sie wszystkim, a ty skad wiesz ze jestes nieladna,powiedzial ci to ktos ???

Gość zdradzona misia
wspomnialas rowniez ze gdybys byla na moim miejscu ryczalabys i nie mialabys sily klikac! wyobraz sobie ze mam sile klikac bo jest mi tu dobrze ludzie sa wspaniali nie sadzilam ze moglabym tyle dobrych rad dostac! Jestem roztzresiona i moze pisze jak pomylona nie ukladam dobrych zdan bo nie mysle racjonalnie teraz! nie bede sie juz tlumaczyla JEST MI ZLE i ma prawo mi byc zle co mam sie cieszyc ze facet ktorego kocham mnie zdradzil? dlatego mam sie nie uzalac nad soba?

Gość pindrzyca
i pytanie ktore samo sie nasuwa.............jestes przy kasie ??? zamozna jestes, moze go utrzymujesz albo przynajmniej korzysta z twoej kasy, bo wtedy odpowiedz moze byc prosta, nie obraz sie to nie zlosliwe, ale szukasz powodow dlaczego on jest z toba, moze to jest powod, bo wiesz nawet piekna kobieta ale przy kasie nie wie do konca czy facet jest z nia bo ja kocha etc. czy dla kasy, wiec ...lepiej nie miec duzej kasy

Gość zdradzona misia
tak wiele osob mi mowilo ze jestem brzydka nieatrakcyjna! dlatego tak mysle!

Gość tomaszekKOWA
wyslij mi na maila Misia swoją fotkę jeśli możesz biedroneczka1122@poczta.onet.pl

dokładnie jak ma sie czuć a my co ? ja sama to przeszłam az jak sobie ten ból niemal fizyczny prZypomne to nie potrafię obojętnie przejśc obok misi :( i musisz kochana przejśc i przez ten zal i ból i gorycz i złośc jeszze tyle emocji, skrajnych emocji przed Toba ... trzymam kciuki abys tylko jak najszybciej przez to przeszła :*

Gość ggosia
też jestem z tobą, nie daj się jakiemuś palantowi. faceci tak maja znaleźć porządnego to jak igły w stogu siana. sama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu, ale najlepiej jak go olejesz, spakujesz jutro walizy i po sprawie

Gość ja pierdziuuu
trzymaj sie misiu facet to dupek i kretyn

Gość zdradzona misia
nie nie mam duzej kasy wrecz przeciwnie bylam biedna kiedy sie poznalismy.. on ma swoj biznes i jest przy kasie!

Gość tomaszekKOWA
miedzy 11 a 22 nie ma spacji.

Gość tomaszekKOWA
miedzy 11 a 22 nie ma spacji. a najlepiej wyślij wasze wspólne.

Gość tomaszekKOWA
wyslij mi na maila Misia swoją fotkę jeśli możesz biedroneczka11 22@poczta.onet.pl

czy tylko ja mam wrażenie że "pindrzyca" ma wyjątkowo proste myslenie jest beznadziejnie wulgarna i zbędna na owym forum ?? nie mówi nic konstruktywnego i sensownego ma nie więcej niz 19 lat i maly poziom IQ ? sorry ale juz mnie ponioslo co za prymitywna dziewucha ? !!!!!!!!1

Gość zdradzona misia
ide sie polozyc i moze usne.. dziekuje wszystkim za rady i pocieszenie dalo mi to wiele! dobranoc kochani!

zdradzona misia Powiedzialam mu ze o wszystkim wiem zeby sie nawet glupio nie tlumaczyl On ze o czym ja mowie a ja zeby nie udawal glupiego nie pamietam juz pozniej co mowilam to byla taka zlosc jak nigdy przyznal sie powiedzialam zeby powiedzial dlaczego mial na boku To byla jego byla ktora go kocha i on ma do niej slabosc ale mnie niby bardzo kocha i chce ze mna byc ale jej nie moze sie oprzec bo jest strasznie namietna Rozumiecie? Powiedzial ze jest ze mna szczery ze nie klamie mnie bo nie ma sensu ze nie jestem dla niego pieknoscia ale mnie kocha non stop to powtarzal ze zalezy mu i w ogole w koncu powiedzialam zeby sie wynosil ze nie chce go widziec .. Wyszedl.. 19:50 [zgłoś do usunięcia] zdradzona misia wlasnie napisal smsa zacytuje go "bardzo mi jest skarbie glupio tak bardzo bardzo jestes taka mi wazna!!!! tamta nie ma znaczenia dla mnie naprawde wiem ze mi nie wierzysz kocham cie! moge wrocic? " i co teraz ;( mam napisac odwal sie nie chce cie znac co to zmieni ;( Pisał jak wyszedł, nie z pokoju obok. :)

Gość pindrzyca
no to MISia jedna rada ale od serca nie poniz sie wiecej i wywal go za drzwi, wyobraz sobie ze nie odkrylabys zdrady.........i co, dalej by cie zdradzal to pewne jak nie ztamta to z inna, wyobraz sobie slu, dzieci i on...u innej, dotyka caluje, pieprzy sie z nia bo mu widac nie wystarczysz, nie wybaczaj komus kto juz cie skreslil, moze specjalnie zostawial komorke, zebys czytala, nie wiem , a moze byl juz z toba z przyzwyczajenia, nie wybacza sie takiemu gnojowi, jakby przyrzekal na wszystko, jak on smial ci mowic ze tamta jest namietna i go pociaga, zajebalabym go, zabilabym a ci co ci mowili ze jestess brzydka to jacys kurwa debile, sorry jak to twoi znajomi czy rodzina to pogratulowac, nie wierze ze ktos ci tak wypalil a ty sie normalnie nie uzalaj bo to zalosne

Gość zdradzona misia
jestem jeszcze na chwilke musztarda chyba nie doczytalas! poklocilismy sie on wyszedl napisal mi pozniej smsa ze przychodzi pozniej znowu klotnia pozwolilam mu zostac i poszedl do pokoju obok !! zle rozumujesz nie doczytujesz! teraz ide na prawde sie polozyc glowa mnie boli od tego wszystkiego :(

zdradzona misia jestem jeszcze na chwilke musztarda chyba nie doczytalas! poklocilismy sie on wyszedl napisal mi pozniej smsa ze przychodzi pozniej znowu klotnia pozwolilam mu zostac i poszedl do pokoju obok !! zle rozumujesz nie doczytujesz! teraz ide na prawde sie polozyc glowa mnie boli od tego wszystkiego Czytam od początku. I co? Z pokoju obok pisał?

Gość pindrzyca
hahah to mnie ocenilas nie znasz sie na ludziach , przykro mi bardzo mam 26 lat, i meza od 4 lat, razem 8 , no zatkalo cie/?? jestem wulgarna, kazdy ma prawo byc na forum jakim chce byc co nie oznacza ze jest takim w rzeczywistosci bo wam latwo kit wcisnac jestem prosta??? nie ...jestem po studiach i nawet po 2 kierunkach, a takich tez nauczylo mnie zycie ja jej tylko radze zeby sie wziela w garsc ! i nie ponizala sie tym ze mysli o sobie ze jest brzydka, i niech wywali to scierwo z domu i znajdzie porzadnego faeceta ( nie przez neta)

Gość tomaszekKOWA
to, że jesteś po 2 kierunkach studiów to znaczy, ze twoje myślenie nie może być proste...? właśnie widać, jak błyszczysz inteligencją.. ;]

Gość pindrzyca
acha ocenilas mnie po niku hehe a ty masz za to swietny "zimna jak lod leleczka' ty to masz chyba 16 lat

Gość przeszłam to samo
misia współczuję ci :( dlaczego tak robił przez ten rok nie mam pojęcia ..........przecież napewno na takie traktowanie sobie nie zasłużyłaś:( przeszłam to samo męczyłam się może przez ostatnie prawie 2 lata naszego związku bo pogodziliśmy się ze sobą a facet tak jak Ciebie robił mnie w ...uja przez prawie rok nie wiem z kim bo nie chciałam wiedzieć a dowiedziałam się na następny dzień po rozstaniu po pamiętnej kłótni....ja chciałam ,żeby on się w końcu określił bo ile mozna się bawić latami i takie tam... dawno to było ale nie żałuję ..no może tego ,że to dopiero za 2gim razem uwolniłam się od tej mendy .... nie rozumiem pindrzycy... na jej pocieszenie powiem ,że byliśmy ładną parą .... i ja się bardzo starałam tylko pewnego razu się zbuntowałam bo mnie nie doceniał a też tak jak autorka wszystko pod nos ...no i "były książę zrzucał sie tylko na rachunki"...cóż :( dobrze ,że dowiedziałam się po rozstaniu i ostrej kłotni...

Gość pindrzyca
hahahahahah a moze ktos specjalnie pisze cos "malo konstruktywnego:" haha, mozna wam kit wciskac na maxa, moglam rownie dobrze podac sie za "jasia" i jej doradzac i wtedy ocenialibyscie "jasia" a jakby szanowne grono krasomowcow, nie zauwazylo ze w ost. postach ja radze wam to co wy tylko ostrzej? tego juz inteligente umysly nie wychwycily, radze jej i akurat mowie ze moze nie jest brzydka a wy co?