Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Ohh.. czy ja mam jakieś zastrzeżenia ? :D :P Kurcze.. mam ochotę na naleśniki z bananem i czekoladą :classic_cool: Na gorąco :P Niby czekoladę i banany mam, ale z naleśnikami będzie problem :D

Dzień dobry O wypraszam sobie, ja już od 10 nie śpię! :P Już prawie skończyłem poprawki. "a moze not lata juz po sniegu ze swoim sprzetem i zagaduje nieznajome" Hmm, cóż tu Panna miała na myśli? :P

Not-no przeciez mowilam ,ze nic zrożngo :P,a jakie juz kazdemu sie nasuwaja skojarzenia to indywidualna sprawa ;)( chodzilo mi o sprzet fotograficzny) ja tez lubie nalesniki z bananem w ciescie,mniam ee-damo jak masz kilka kilo za duzo to ja chetnie przyjme tak do 4kg:)

"Not-no przeciez mowilam ,ze nic zrożngo ,a jakie juz kazdemu sie nasuwaja skojarzenia to indywidualna sprawa ( chodzilo mi o sprzet fotograficzny)" No mam nadzieję. Choć w sumie z innym sprzętem to się nie rozstaję, więc też z nim biegam. Ale dokładnie schowanym :P Pobiegać z aparatem zamierzam. Ale przedtem było -15, -12, a teraz -8 ledwie. To co to za "ekstremalna" wyprawa"? :(

Sposób na dodatkowy kilogram jest prosty: Aparat+obiektyw+torba+statyw - oo, to nawet więcej niż kilogram pewnie będzie ;)