Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojajajja

nie mam faceta bo nie poznaje nowych mężczyzn od 3 lat

Polecane posty

Gość hmmm czy coś takiego
Ale wiecie, jak się zaczyna znajomość to trudno o takie zobowiązania. Bo przecież nie wiadomo jak to będzie, czy z tego związku coś wyjdzie. Trudno więc od razu ustalać datę ślubu czy coś takiego ;)

Gość Nalty87
Ja to w ogole lusbu nie chcę. Sama panicznie boję się zobowiązań. Ale poki co brakuje mi jakiegoś fajnego faceta. Ma ktoś jeszcze jakies pomysly gdzie mozna poznac?

Czyli nie tylko te 80% facetów boi się zobowiązań? A ja myślałem, że to zarzut. Gdzie można - na molo w Zakopanem można, na szczycie w Sopocie, na ruchliwej estakadzie w Zadupiu Wielkim i cichej łące w centrum Warszawy. Chyba wszędzie można.

Gość Nalty87
to nie zarzut. :D nie wiem jak wyglądaja statystyki co do kobiet, ale ja zobowiązan nie chcę :D no niby to takie proste ale trafiam na samych niewlasciwych. Jakis nieogarnietych zyciowo.

Co poradzić. Trzeba próbować, żeby w końcu znaleźć.

Gość spectator
" no niby to takie proste ale trafiam na samych niewlasciwych" a może dla "właściwych" to ty jesteś "niewłaściwa"?

Gość tylkojajajja
to teraz mi doradzcie co mam zrobic, np. gdzie chodzic po pracy, zeby miec mozliwosc poznac fajnego faceta? :) zerwac z tym dotychczasowym : praca-dom-znajomi

Gość krol prawikow
przynajmniej nie jestescie starymi prawikami

Gość fjefheiefieifi
Ja swojego poznałam na portalu randkowym, jesteśmy już 2 lata ze sobą. Polecam www.sympatia.pl albo www.randki,o2,pl, większość facetów tam to jełopy, ale czasami trafi się ktoś fajny :D