Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaIza

erotyczna bielizna

Polecane posty

Gość ciekawskaIza

Witam wszystkie Panie :) Jestem już z moim mężczyzna kilka lat, chciałabym trochę urozmaicić nasze łóżkowe i kupić sobie erotyczną bieliznę. Wiem, że to jest pytanie bardziej intymne ale może podzielicie się swoimi doświadczeniami z taką bielizną. Kupujecie?

słuchaj ja kupiłam kiedyś taką jakby rajstopę, od stóp, wiązaną na szyji w siateczke jak kabaretki, i musze Wam powiedziec ze takiego porządania w oczach u mojego ukochanego nigdy nie widziałam i powiedział, że spełniłam jego największe marzenie. Nawet dla jednej chwili, dla tego głodnego wzroku warto:) nawet jak teraz raz na jakis czas zakłądam to reakcja jest bardzo podobna:)

Gość ciekawskaIza
Właśnie o takie rzeczy mi chodzi. Tak myślałam nad jakimś ciekawym kostiumem.. http://www.osobliwa.pl/produkt-19420/Sukienkafartuszek_Dreamgirl_Ooh_La_La.html albo http://www.osobliwa.pl/produkt-4643/Kostium_Dreamgirl_Bozonarodzeniowa_Slicznotka.html ale takie chyba z tych grzeczniejszych są.. Wiecie pierwszy raz nie chce Go aż tak zaskakiwać. Choć może powinnam

Gość ire5rgith
ta śnieszka jest super

Gość ciekawskaIza
ale nie za grzeczny? Bo wiecie chciałabym go zaskoczyć a tak może pomyśleć że mam nową sukienkę? Czy nie? qrcze nigdy nie kupowałam takich rzeczy :)

Gość Yulita
To zależy jak bardzo chcesz zmienić swój image ;)

Jeżeli chcesz kupić jakąś wyjątkową bieliznę, to wydaje mi się, że marka Axami ma bardzo ciekawe wzory. Ich bielizna nie jest w żadnym wypadku wulgarna, ale idealnie podkreśla kobiece wdzięki. Wydaje mi się, że widziałam sporo modeli tej właśnie marki na koronka.pl, możesz tam tez znaleźć innych producentów. Wydaje mi się, że jak przeglądniesz stronę, to na pewno coś dla siebie wybierzesz.

Ja sobie tam kupiłam strój kąpielowy! Śliczne rzeczy mają na koronka.pl. I właśnie różnych producentów, ale jakość świetna. I bardzo duży wybór, z wirtualną przebieralnią. Fajny sklep, lubię.

Gość kika99
Moje drogie nie wiem jak wy ,ale ja mam bzika na punkcie bielizny:) Znalazłam fantastyczny, niedrogi sklep w Internecie zakupmnie.pl Teraz mam problem bo nie wiem który komplet wybrać. pomóżcie mi... zakupmnie.pl/106/19/10817/wyprzeda-e/wyprzeda-biustonosz-evita-093.html czy ten? zakupmnie.pl/106/1/11462/wyprzeda-e/wyprzeda-biustonosz-exiting-v-1250.html

Gość ABCbielizny.pl
Jest kilka znanych marek dobrej bielizny erotycznej. Wybierając sklep pamiętajmy także o tym,aby czytać opinie na temat danego sprzedawcy. A w jakich kolorach najbardziej gustujecie? Mój facet uwielbia gdy zakładam czarną bieliznę.

Gość lepiej jakis skórzany kompleci

Gość co wam po seksownej bieliźnie
jeżeli żadna z was nie potrafi sobie prawidłowo dobrać rozmiaru stanika :D hahahahaaa