Olka.P 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Hej dziewczyny! Kasiamala powodzenia ! trzymam kciuki :) Monita @ spóźnia sie 4 dni i cycki cie bolą...hmmmm :P A mnie dzisiaj rozpiera energia, właśnie myję okna ;) a potem poprasuje i posprzątam chatę. A powinnam siedzieć i płakać bo brzuch i krzyż boli i chyba nawet juz dzisiaj pojawi się @. Jakaś porąbana chyba jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Właśnie zobaczyłam że mam brunatny sluz :( czyli @ dzisiaj wieczorem albo jutro rano. Chyba dzisiaj zajrzę do barku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Witam Malutka wreszcie sie odezwałaś :) dobrze że u Ciebie ok a roczek szybko zleci ;) Agnes no trudno poczekamy do wtorku ;) Daguś napisz jak po usg :) widzę że już wybraliście imię dla małej ;) Kasia aż mnie coś zabolało ze strachu :o ale fajnie już niedługo przytulisz maluszka :) powodzenia i jak będziesz juz mogła to napisz :) Monita i tak trzymam kciuki za Ciebie bo przeciez wkońcu musi sie udać ;) Ola nie smuć się Ja właśnie wróciłam od mamy :) firanki zakupione :) Znowu czuje fajne delikatne smyranie w brzuchu :) dzidzia sie wierci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Fajnie ze ta Fasolinka Cie smyra:) viekawe jak to bedzie pozniej, co niue Goga?? Ja widzac kiedys nozke synka mojej znajomej to sie az wystraszylam:P Ale to trza przezyc!!!!! Oby juz niedlugo dla kazdej.. ja stanelam na koncowym etapie sprzatania bo jakos senna jestem ale nie przysypiam tylko leze i czytam gazete bede mama:) zbieralam to od tamtego roku i mam sporo choc we wrzesniu zaprzestałam- teraz zaczne znowu:P J ma mi dzis kupic ciekawe czy nie zapomni??? mnie brzch pobolewa:( ale wszystko musi sie rozciagnac!!! musze sie zmuszac do jedzenia bo nie mam apetytu.... fajnie ze masz nowe fieranki Goga:P ja za Ciebie Monita tez trzyumam kciuki!!!! Ola sluz brunatny to nie od razu okres!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 hej dziewczynki. Pewnie trzymac możecie, ale nie chce zebyscie sie przesilaly. :P Piersi tez bola na @... Kiedys ginek mowil,że @ ma prawo sie spoznic do 7 dni. Olka.P- póki nie pojawi sie normalny @ nadzieja jest :) -=Goga=- wierci i daje o sobie znac... super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 11, 2009 czesc dziewczyny!!! jejku jak ja przeczytalam ze nam tutaj kobietka jedna rodzic zaczyna to mnie ciary przeszly wow!!! :D ola czy ty jestes na facebooku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 nudzi mi sie, bo sama w domciu jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Ja tez sama:P i nie moge sie doczekac tego mojego m-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 no ja tez, własnie jest na siłowni. a o 20.00 walka. to sie nim nie naciesze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 agnes19 - ile sie staralas o ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 17 miesiecy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 I tym bardziej mam stracha co bedzie dalej...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Ja juz tak bardzo kocham to dzieciatko ze sama nie umiem tego opisac:P Dzidzia i J sa moim całym swiatem i juz sie nie moge doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 11, 2009 nareszcie agnes pozytywnie nastawiona do swiata i ooczenia :D bedzie dobrze mala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 11, 2009 monita a moze ty cos zechcesz napisac o sobie ? fajne bedzie dowiedziec sie czegos wiecej o tobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Mam taka nadzieje Amerie:P Ale mnie piersi bola:( masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 11, 2009 agnes znam to uczucie wkurzajace co :/ fajnie bylo jak sie powiekszaly ale do pewnego momentu hehe ja bym chyba z takimi nie wytrzymala do konca ciazy :/ najgorsze jak sie pracuje w ruchu caly czas ajc!!! bolesne doswiadczenia to dla mnie byly ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 11, 2009 ola nie lap stresow bo mam najblizej z nasz wszystkich do ciebie i jak mowie ze sie pojawie i zrobie z toba porzadek to nie zartuje!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Tylko u mnie ten problem ze moj wlasny rozmiar to e a w ciazy????:( Bede je za soba czolgala..:P No i chodze jak narazie bez stanika bo musze kupic ten ciazowy bo te co mam strasznie mi sciskaja sutki ktore ciagle stoja i oikropni boli:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Hahahhaa:P dobra taktyka Amerie!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Ja chce juz wigilie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 11, 2009 agnes no to Bozia ci nie zalowala ;) tego i tamtego ;) kobieto kup jak najszybciej ten staniczek bo jak bedziesz chodzila bez to wiesz... ja tez chce juz na kolacyjce siedziec z rodzinka :d ale zwalona jestem dzisiaj szok :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Cos o sobie tylko, co?? hihih Ok, mam 22 lata. Jestem z dolnego slaska. Studiuje dziennie pedagogike. Raem z moim M. staramy sie o dzieciatko 10 miesiecy. Cóż jeszcze mogę napisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-paulinka- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Witam was wszystkie:) Ale szybko dopisujecie te kolejne strony:) Ja jeszcze czekam na dni owu i zabieramy sie z moim do roboty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 paulina- hej moze ty napiszesz cos o sobie?? bo ja jestem tu nowa i chcialabym terz cos o was wiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Ola w zasadzie póki tylko jest brązowe plamienie to jeszcze teoretycznie jest szansa..... w sumie z dwojga złego lepiej jak ta cholerna @ przychodzi wczesniej albo o czasie niż się ma spóźniać i niepotrzebnie nadzieję dawać...... Monita a ja czuję że w ciąży jesteś :) Amerie dzisiaj masz wolne czy do pracy pomykasz? ja dziś zmęczona jestem strasznie, dopiero po 20 w domu byłam :( MASAKRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-paulinka- 0 Napisano Grudzień 11, 2009 ja tez w sumie jeszcze nowa jestem:)Nazywam się Paulina, mam 20 lat, ucze się , jestem z dolnego śląska. Staramy sie o dzidziusia od dopiero paru miesiecy ale mamy nadzieje , ze moze teraz w grudniu nam sie uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Hej dziewuchy! Agnes a brunatny śluz i krew to już @ ? :P Amerie a wiesz że ja mieszkam na tzw końcu anglii? Od ciebie to tez niezły kawałek? ;) A poza tym kot mnie obroni :P Mam troche doła ale nie az tak jak ostatnio, może dlatego że już od tygodnia wiedziałam że nic z tego, cycki nie takie jak powinny. A propos cycków, ja pamietam że wcześniej nawet prysznic bolał ;) Ale i tak bym to przezyła za wiecie co ...:) Przed chwilą wróciliśmy z zakupków , kupiłam troszkę świątecznych gadżetów i teraz siedzę i przywiązuję sznureczki do bombek (sorry chińskiej tandety, kiedyś to były bombki ehhh) Robię sobie świąteczny nastrój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Cześć dziewczyny !!!! W końcu was znalazłam, a już zaczęłam się tęsknić i martwić, że już was więcej nie zobaczę. Hello :) Jeszcze do was zajrzę, ale nie dzisiaj, zmykam spać, padam na twarz. Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Amerie nie ma mnie na facebook ;) Sa pewne plusy tego że @ przyszła : * w pracy mam teraz niezły zap... no i nie wiadomo czy coś by się nie stało * w Święta i Sylwka alkohol bez ograniczeń :P * w Święta wypiję kawkę bez wyrzutów sumienia ze ślicznego kompleciku, który trzymam na ta okazję * mogę sobie teraz popijać winko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach