banmon 0 Napisano Grudzień 11, 2009 a ja w Święta nie będę mogła pić :( no chyba żeby @ wcześniej przyszła ale nie przyjdzie..... bo to by było dużo za wcześnie ależ dziś padnięta jestem :( chyba zaraz do wyrka wskoczę bo jutro rano trzeba wstać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 12, 2009 hej. Melduje,ze @ nadal nie ma, piersi nie dawaly mi troszke spac. Jak nie dostane okresy do 3 dni zrobie ten test,ale i tak uwazam,ze to jest wyzucani pieniedzy. oki, zycze miłego dnia i uciekam na małe zakupki sw. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Cześć dziewczyny, piałam do Was już wczoraj, ale w momencie wysyłania posta, kafe nawaliła i całe moje wypociny poszły...A potem już się niechciała włączyć więc piszę dzisiaj :) No i wczoraj na usg wyszło...że to na 100% baba :D Czyli wszystko się sprawdziło, moje przeczucia, objawy, przypuszczenia. Będzie Asia :) Malutka jest już duża. Pomimo, że to było najszybsze usg jakie dotąd miałam, to trochę jej zobaczyliśmy. Lekarz poza sprawdzeniem płci, na szybko popatrzył czy wszystko z nią ok. Widzieliśmy rączki, nóżki, paluszki, kręgosłup, nosek i to jak otwiera i zamyka buzie i jak kurzy :P Tak lekarz określił to, że trzyma paluszka w buzi ;) Mamy dwa nowe zdjęcia do kolekcji :) W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojej gin, pewnie zrobi mi usg :) Następny wyjazd do tego lekarza, u którego byłam wczoraj jest 8 stycznia, jedziemy na usg połówkowe :) Agnes, brzuchol może Cię boleć...Mnie dość solidnie bolał na początku, teraz czasem też mnie pobolewa, ale to normalne, bo wszystko rośnie i się rozciąga. A piersi, hmmm, koniecznie kup sobie solidny stanik. Natura ładnie Cię obdarzyła, więc musisz o swoje maleństwa dbać :) A boleć powinny Cię przestać ok 12tygodnia, tak było u mnie. Już mnie nie bolą :) Wczoraj sprzedaliśmy nasze stare mieszkanie, 28 grudnia się wyprowadzamy do teściów i po Nowym Roku zaczynamy remont naszego nowego gniazdka :) Tak w okolicach lutego-marca powinniśmy się tam już wprowadzić :) Dobra uciekam na jakieś zakupki, trzeba coś na obiad kupić. Spokojnej soboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Monita jeśli ostatnio miałaś regularne cykle to czemu sobie wmawiasz że to na pewno nie ciąża? w końcu @ ci się już bardzo dużo spóźnia Dagus fajnie, że niedługo będziecie na swoim :) gdzie reszta dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Hej :) Monita ja jednak jestem dobrej myśli ;) ostatnie cykle miałaś regularne tak? Właśnie wróciłam z małych zakupów :) teraz dokończe sprzątanie i musze pomyśleć nad obiadkiem. U mnie śnieg posypuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Hej dziewuszki:P Ja w domku sobie siedze i powoli koncze sprzatanie:P Niestey juz mio sie zaczely wymioty!! Ale dam rade dla dzidziolka, jak to mowi J "Anio" Faajnieusnie Dagus ze wszystko ok i ze sie potwierdzilo ze babeczka:P moj J ujest swiecie przekonany ze to Ania:) A u7 Ciebie Asia:) ladne imie!! Jak ten czas leci...!!! Juz swieta tuz truz a ja jakos nie mam sily na gotowanie, sprztanie itd. Ciagle bym spala... Ale pokoj mam z glowy, mama mi okna pomyje i firanki pozawiesza:P jeszcze kuchnia i apogeum.. czyli lazienka!!! Zwerbuje J bo lenioa mam na 1o2!! Chcialabym zeby juz byl luty!! Wtedy ma mi s8ie zaczac 3 m-ac:) wtedy bede bardziej spokojna:P Mam nadzieje ze ten len mi przejdzie.... Ja na Twoim miejscu Monita zrobilabym test tym bardziej ze ida swieta i cuda sie zdarzaja:) a czemu Marta sie nie odzywa??? U niej juz chyba 9 tydzien:P Wczoraj mialam wene na gotowanie i gazu mi braklo... a J wrocil pozno i musielismy jechac i cos zjesc bo nie mielismy klucza.. Po przemeblowaniu mam wiecej miejsca w pokoju:p-P Dzis Banmon mialas miec monitoring, tak????? Goga jak tam Fasolinka dajhe czadu??? Ola, co nas nmie zabije to wzmocni- ja w Ciebie wierze bo Ty dobra dziewczynmka jestes i na kazdego przyjdzie kolej:P A poczatek nowego roku zawsze zaskakuje!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P.................28.............................. ...12.12 HopeU.................27..............................ok .13.12 SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? AsiaAaK.............. 19...............................ok.24.12 banmon...............26............................. . ...29.12 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię kasiaaaamala8...........39.......15.12.2009.. .......Ch....Bartosz xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................16...........28.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................16............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................8............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................5.............12.08.2009. ........./......../ Ciekawe czy Kasia juz wyplula Bartosza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P.................28.............................. ...12.12 HopeU.................27..............................ok .13.12 SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? AsiaAaK.............. 19...............................ok.24.12 banmon...............26............................. . ...29.12 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię kasiaaaamala8...........39.......15.12.2009.. .......Ch....Bartosz xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................16...........28.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................16............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................8............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................5.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel Widzialyscie??? Napisalam sobie na rok obecny termin!!! Mosiek ze mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 miałam dziś monitoring, przez to jestem nieprzytomna, oczy mi się kleją i ogólnie zdechła się czuję, spać mi się chce strasznie..... od razu od gina pojechaliśmy do sklepu nazakupy, spożywka no i kupiłam prezent dla mojej siostry cała sobota do dupy za przeproszeniem przez te ranne wstawanie :( pęcherzyk sobie rośnie w poniedziałek mam następną wizytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 A ile juz urosł??? I co jeszcze powiedział gin??? I głowka do góry:P Jutro bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 jutro na pewno będzie lepiej bo się wyśpię :P teraz ma chyba 17,6mm we wtorek powinna być owulka, ale zobaczymy jak w poniedziałek urośnie bo może i w poniedziałek już będzie, w czwartek pęcherzyk miał wielkość 14,2mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 To niech rosnie dalej:P musi sie przygotowac!!:) Alez glodna jestem, lodowka pusta czekam na J jak wroci z zakupami!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Wlasnie zab mi wypadl... prawa dolna 6...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 ale ja wiem i bez monitoringu że mam owulki :) no ale skoro lekarz chce to niech robi, i tak mi się nie spieszy do badania na drożność, do końca lutego mam umowę podpisaną i do tego czasu nie pójdę i tak na żaden zabieg bo nie mam wolnego, tylko M wyślę na badanie nasienia, ciekawa jestem w jakim ma stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 6 tak bez niczego wypadła ???? to chyba musiała się był baaardzo słabiutka... aż dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Ja mam zeby do dypy ze tak powiem bo w wieku 7 lat wybilam je i naruszylam dziasla i to ostro dlatego leczenie u mnie nie dziala bo znieczulen to chyba z e 6 powinnam dostac bo po 3 mdleje:( moj dentysta poradzil poradnie specjalistyczna z usypianiem ale nie mam jak narazie ani glowy ani kasy bo w kielcach chyba nawet nie ma tekowej.. z reszta zeby mnie i tak bola czy je lecze czy nie!! Jestem beznadziejny przypadek pod tym wzgledem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 12, 2009 czesc dziewczyny ale zamulaszcza sobota o jejku!!! katastrofa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 o joj to niedobrze, podobno w ciąży zęby jeszcze bardziej się sypią dlatego lekarze radzą aby przed ciążą sobie wyleczyć ząbki żebyś pod koniec ciąży z szufladą nie chodziła :P żartuje ;) mam nadzieję, że na zębach się mocno nie odznaczy twój stan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 prawda, zamulaszcza u nas snieg co jakiś czas sypie.... ale nie cieszy mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Mnie tez jakos nie..:( jak zacznie sypac i juz choinke ubierzemy to wtedy nastroj zrobi swoje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 12, 2009 ja mam nadzieje ze tutaj nie bedzie padala cala zime bo jak bedzie to sie porycze chyba :/ a w polsce to moze sypac bo chce biale swieta wybaczcie kobietki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 No białe swieta!!:P popieram Amerie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 ja też chcę białych Świąt, jak w Święta nie ma śniegu to mam nastrój depresyjny generalnie lubię jak prószy śnieżek tylko dzisiaj jakoś wyjatkowo mnie to nie cieszy ale też nei denerwuje, zmęczona jestem i łepek mi pęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Bo zmeczona jestes dlatego Banmon:( odpoczniesz i inaczej bedzie, humorek wroci!!:P Ja sie nie moge doczekac ubierania choinki- uwielbiam to robic!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 ja też :) tylko jeszcze nei wiem kiedy się po nią wybiorę ale wiem że jak choinka już stanie to wtedy dopiero się świąteczny nastrój zrobi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 12, 2009 No:P A jaka w koncu kupujesz:)? Ja sie nie moge opanowac zeby mojej juz dzis nie ubrac, ale nie mam lampek i lancuchow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 12, 2009 ja kupilam chinke w tamtym roku i wszystki ozdoby :D sliczne to wszystko >nie to ze sie chwale< ale chyba nie bede ubierala tutaj choiny bo i tak zjezdzamy do polski a jak juz wroce to zaraz trzeba bedzie rozbierac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 12, 2009 amerie a ja bym ubrała ;) niech chociaż przez chwilę zagości świąteczna atmosfera ;) zawsze to nawet milej będzie wrócić ja kupuję taka 1,80 większa nam nie potrzebna wiecie co przeczytałam na necie, że w okolicach owulki dobrze jest się napić czerwonego wina (w rozsądnych ilościach) tak maksymalnie lampkę dziennie ;) bo to sprzyja rozrostowi endometrium a wiadomo, że grubość endometrium ma wpływ na możliwość zagnieżdżenia się zarodka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-- MONITA -- 0 Napisano Grudzień 12, 2009 hej. I już po zakupach, po prostu padam, markety przeludnione. Ale cześć zakupów zrobiona. Od 31.sierpnia zaczęłam przyjmować luteinę. Więc tak, może napisze jak @ występował: 1. wrzesien- 26 dc 2. pazdziernik- 36dc 3.listopad- 27dc 4.grudzien - jeszcze nie przyszedł Dzis mam 32dc. Dlatego wykluczam ciaze. Wasnie po tym jak przychodził @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 12, 2009 monita ja Cie rozumiem u mnie nie tak dawno cykl trwal ponad 40 dni i nie bylam w ciazy.... ale oczywiscie zycze ci odwrotnosci :D banoman wlasnie nie wiem moze ubiore ale jak pomysle ze mam to wszystko sciagac ze strychu :/ a pozniej zdejmowac po swietach te wszystkie ozdoby :/ ja uwielbiam ubierac ale nie rozbierac :/ ide chyba sie "wyszorowac" ;) odzwe sie pewnie dopiero w pon. lub wtorek bo moje kochanie wraca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach