banmon 0 Napisano Luty 27, 2010 fajny podobaja mi się takie, a kolorek jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 27, 2010 ten jasny niebieski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 27, 2010 fajny czyli bardziej pod chłopca :P mi się wydaje, że tak mały J pomieszkuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 27, 2010 na wloski krecone to moze w aptece sie zapytaj ja to nie mam pojecia raczej preferuje siano:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 27, 2010 nie wybieralam odnosnie plci tylko taki mnie urzekl:) a jak bedzie maly J to tez bede szczesliwa byle zdrowe bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 27, 2010 Hej Ola jesteś jeszcze przed terminem więc jeszcze sie okaże... HopeU odpocznij sobie ;) Agnes fajny ten wózek :) widze że szalejesz ;) ja jeszcze nie mam upatrzonego nawet ;) Banmon nie pomoge Ci niestety bo mam włosy proste :o może by Ci w drogerii coś podpowiedzieli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Luty 27, 2010 hej:) ja sie nie odzywam bo wczoraj z siostrą popiłam i teraz umieram:) @ sie zbliża,czuje w kościach,wiec nic z tego... Agnes super wózek:) nie dałabym rady dzisiaj na zakupach dlatego sie nie odezwałam:) ehh ale mi zle:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 27, 2010 No rozumiem Cie banmon - moj tez nie chciał nic łykac. Generalnie nie znosi lekarstw. Ale nie miał wyjscia, powiedzialam mu ze jesli chce miec dziecko to musi bo musi miec silne plemniki. I to poskutkowałao. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 27, 2010 umówilismy się z M że poczekamy do wizyty lekarza bo może jakieś inne specyfiki przepisze, 1,5 nas nie zbawi w sumie ;) Smile i prawidłowo w końcu weekend jest od tego, że sobie troche odpuścić i się zrelaksować ;) a że dziś byłas daleka od relaksu to już inna gadka ;) Ola pewnie już z ciumkającymi znajomymi urzęduje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 27, 2010 Hej dziewczyny! Zaraz wychodzimy do ciumkających znajomych, ok 20 (u was 21) dla pewności żeby mały już leżakował ;) Poza tym robię za kierowcę czyli nawet nie będę mogła sie znieczulić alkoholem :P Agnes fajny wózek , ale to chyba nie ten o którym ostatnio pisałaś? Goga nie kręci cie kupowanie dziecięcych gadżetów czy nie chcesz zapeszać? Smile na kaca tylko lody waniliowe :) powaga Banmon zapytam się siory o ten preparat, ona ma krecone włosy. Ja co najwyżej moge ci prostownice polecić ;) Już nie mogę się doczekać kiedy wróci Amerie i opowie co widziała. Matra to taką małą aptekę masz w domu :) A teraz na poważnie: czemu kazałaś mężowi niektóre skłedniki (cynk. wit e) brać podwójnie? tak z ciekawosci pytam :) Małż wciaga tylko cynk ale chyba mu dorzucę też selen. A ja jadę na foliku i wiesiołku i od owulacji dołożyłam wit e i magnez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 witam was niedzielnie wszystkie spią czy na niedzielnych spacerkach :) ? ja dopiero sniadanie zjadłam, uwielbiam weekendy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 28, 2010 Hej Banmon też dzisiaj długo się wylegiwaliśmy w łóżeczku i w południe jedliśmy śniadanie ;) teraz pijemy kawke a później gdzieś pojedziemy :) pogoda u nas dzisiaj super :D Ola dziecięce gadżety jak najbardziej mnie kręcą i ciągle tylko na allegro siedze i oglądam, ale chyba wcześniej jakoś nie chciałam zapeszyć bo jednak jakaś tam obawa jest do końca... ale już powoli też zaczynam kupować bo chyba juz najwyższa pora ;) a poza tym przy Agnes kompleksów dostane bo ona już tyle rzeczy ma a ja jeszcze "w lesie" ;) A jak wczorajsza wizyta u ciumkających znajonych? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 28, 2010 Hej dziewczyny! A my dzisiaj wstaliśmy wcześnie , nawet lekko skacowany Małż. Zaraz jedziemy na małe zakupki , bo pogoda niestety niezbyt dzisiaj i spacerek nie za bardzo wchodzi w grę. Ciumkajacy znajomi, jakby to powiedzieć, wprosili się do nas na kawkę na dzisiejsze popołudnie. Także ciumkanie i zachwyty dzisiaj osiągna apogeum ;) Ale damy rade , jakos tak pozytywnie nastrojona dzisiaj jestem, mimo wszystko :) Goga mozna tez powiedziec że po prostu dozujesz sobe przyjemność kupowania tych fajowych , dziecięcych pierdółek :D Życzę wszystkim miłej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 28, 2010 hmmm... a ja sie zastanawiam na takim... sama nie wien jaki dobry :o http://www.allegro.pl/item928427960_wielofunkcyjny_wozek_fotelik_samochodowy_king.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 Goga jak dla mnie fajna bryczka, ale ja tu chyba słabo obiektywna jestem bo mi się generalnie takie rzeczy podobają, no i cena przystępna :) ja bym chciała miec wózek w kolorze wrzosowym lub zielonym ;) Ola pewnie ciumka sobie z gośćmi :) my się dopiero ogarneliśmy, filmik obejrzeliśmy i niedługo tzreba będzie się zabierać za robienie obiadu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 28, 2010 A właśnie że jeszcze nie ciumkam i ciumkać nie będę ;) Przyjadą pod wieczór dopiero. Goga wózek świetny, sama bym go kupiła, ma fotelik samochodowy, klimę hehe ale cena też naprawdę spoko. Byliśmy dzisiaj w Mothercare i sobie oglądaliśmy min wózki, najtańszy 300fuli :O Chyba się jednak łudzimy że się udało bo zazwyczaj omijamy takie sklepy z daleka :) A wiecie że w UK nie wyjdziesz z noworodkiem ze szpitala jak nie przyniesiesz fotelika samochodowego? Nie wiem czy całej Anglii tak jest czy tylko tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 słyszałam, że w całej anglii tak jest, no i prawidłowo moim zdaniem ;) kiedy planujesz się znowu testować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 a ja sobie dziś zrobiłam teścik owulacyjny ale jedna krecha jest, spróbuję jutro jeszcze albo we wtorek... mój M w prawdopodobnie w środę wyjeżdża na dwa dni a ja chyba będę miala wtedy owulkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 28, 2010 Zamierzam zrobic teściora we wtorek rano pod warukiem że jutro rano wykażę się silną wolą ;) i opanuję moje testujące zapedy. Małż nadal wierzy że sie udało, ja jeszcze trochę też :) A wy w takim razie musicie do środy szaleć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 ale jak jutro zrobisz sikańca to napisz jaki wynik :) eeee u nas to i tak nie mają sensu te starania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 28, 2010 Ojjj Banmon cgyba nie łapiesz mi tu doła co? Miałaś nie liczyć , nie kombinować tylko korzystać z życia i z męża ;) A ja właśnie myślę że cały czas macie szanse tylko miałaś na 4 miesiące odpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 eee nie lapie dolkow, po prostu nie bede go ekpsloatowac specjalnie ;) i tak wczoraj dzialalismy i dzis wiec nastepne staranka ewentualne we wtorek ;) nie wiem czy po tym wiesiolku czy po prostu mam taki cykl ale jakoś fajniej mi się 'przytula' ;) i chyba mam wiecej sluzu..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 28, 2010 juz jestem :) czesc dziewczyny!!! steskinilam sie za wami jak nic !!! przeczytalam tylko ostatnia stronke reszte nadrobie pozniej >sorki< co u mnie? wrocilam wczoraj ale bylam strasznie zmeczona wiec odpoczywalam w lozeczku ;) wyjazd ogolnie bardzo udany :D bylam u gin. mialam usg. ale bylo widac tylko pecherzyk :/ lekarz mowil ze to normalne bo jest jeszcze wczesnie to byl 5 tydz. i 6 dzien prosil pojawic sie za 2 tyg. na nastepne usg. zeby sprawdzic czy serduszko bije... powiedzialam mu ze wyjezdzam i ze bede dopiero za kilka miesiecy.... przepisal mi to samo co bierze marzenka na 3 miesiace i dal mi witaminy z kwasem foliowym a!!! i oczywiscie dal mi skierowanie na wszystkie potrzebne badania ktore wyszly ok :D we wtorek minie 7 tyg. czuje sie ok. mialam mdlosci ale do wytrzymania jak juz mowilam wszystko zniose aby tylko dzidzia byla z nami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 amerie super :) a nie myślałaś żeby teraz trochę zwolic i nie katować organizm nockami w pracy? bardzo dobrze, że gin przepisał tabletki :) jeszcze trochę i będziesz mogła w uk iść na usg :) alez ten czas leci! nie mogę uwierzyć, że to już 7 tydzień, wydaje mi się jakby to wszystko było nie tak dawno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 28, 2010 mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok. i ze w tym pecherzyku byla dzidzia tylko na serio bylo za wczesnie aby ja zobaczyc.... kiedy na usg zobaczylam sam pecherzyk czarne mysli przyszly mi do glowy... za duzo czytam na necie o tych wszystkich przypadkach ajc! jesli chodzi o prace to musze ich jutro poinformowac ze jestem w ciazy wtedy zmienie sobie chyba godziny na krotsze albo jakos tak w kazdym razie mam zamiar sie opierdzielac w pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 28, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Smile...................22.............7................ .......???ok.1.03 Olka P.................29.............8.......................... .ok 2.03 AsiaAaK...............20............???................. ........ok.7.03 HopeU................28................................. ...........09.03 Banmon...............26...............10................ . .......ok17.03 Beacik26.............26...............5................. . ........23.03 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................27............24.05.2010...... .Ch.....Michał? Dagus83...................25............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................19............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................17...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................10.............22.09.2010 ..........?........... amerie9....................6............................ ...................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 opierdzielaj się ile wlezie ;) a jesli chodzi o pęcherzyk to wiadomo że jest tam groszek :) a jakbyś miała za dużo niepotrzebnych czarnych mysli zawsze chyba możesz sobie betkę zrobic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 28, 2010 Amerie jak fajnie :) jak rodzinka? mówiliście czy to na razie top secret? Może umów się z midwife i spróbuj wymusić wcześniejsze usg? Ale mnie ciumkający wściekli. Nie przyjechali i nawet nie raczyli zadzwonić Już kiedyś zrobili podobny numer bo spóźnili się prawie 2 godziny. Nie będę do nich dzwonić ale jak ich spotkam to opierdolę, wtedy dałam sobie spokój ale teraz nie odpuszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 Ola też mamy takich znajomych że nie informują jak nie przyjadą ale taki ich urok i już się do tego przyzwyczailismy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 28, 2010 może jeszcze przyjdą jak ostatnio się spóźnili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach