SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 A propos pogody to przed chwilą mówili na tvp1 ze w niedzielę 18 bedzie:) No to jest ciepło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Marzec 18, 2010 Smile nie strasz zima... Ja już sie cieszyłam, że teraz to już może być tylko cieplej, a Ty mi tutaj humor psujesz! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 no 18 to prawie raj :D :) ja mam nadzieję że sniegu już więcej nie napada ;) bo chyba też kolejnego opadu nie zniosę Marzena87 zrób sobie te hormony chociaż (o ile w ogóle @ się zjawi ) :) a ja dziś byłam na koloryzacji i mam z tego powodu świetny humor :D ;) dobre i to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Nie psuję humoru tylko tak mówią...Ja to bym wolała żeby w ogole zimy nie było. Albo maksymalnie żeby trwała miesiąc:]:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 no miesiąc takiej zimy z prawdziwym sniegiem by starczył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 banmon ja sie wybieram juz od stycznia i nie ma pomysłu na wlosy... A co ciekawego robiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Tez bym se cosik zrobiła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 18, 2010 Banmon jaki kolor robiłaś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 zrobiłam sobie baleage czy jak to się pisze ;) generalnie wyszło bardzo naturalnie, tylko takie delikatne refleksy jakby słoneczko swieciło ;) nie chciałam chamskiego kontrastu a zależało mi na odświeżeniu koloru i żeby włosy takiej głębi dostały no i tak wyszło, generalnie zadowolona jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 18, 2010 też się wybieram do fryzjera ale coś się zebrac nie moge :p ale po weekendzie to już musze choćby nie wim co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 18, 2010 To fajnie :) najważniejsze że klient jest zadowolony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Marzec 18, 2010 Ja dzisiaj słyszałam, ze lato ma być bardzo upalne, nie wiadomo czy się cieszyc, czy nie, bo za zimno- niedobrze, ale w drugą stronę też źle... Jak już piszecie o włosach, to robiła moze któraś z Was dekoloryzację? Bo ja mam już od dłuższego czasu ciemny kolor, praktycznie czarny, a marzy mi się jakiś orzechowy brązik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 Goga ale w końcu czerwień będzie? ja jeszcze końcówki podcięłam ale odrobinkę bo generalnie to chcę zapuszczać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Ja tez po weekendzie ide choćby śniegiem wiało:) hehe I też wlaśnie myślałam o jakichś refleksach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Marzec 18, 2010 chamski kontrast, ale się uśmiałam !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 18, 2010 Rany właśnie do mnie dotarło że ja się przecież w żadnej swojej wiosennej kurtce nie dopne przecież!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 marzena ja nie robiłam nigdy keidyś przez dłuższy czas miałam czarne ale później je ścięłam na chłopaka i czekałam aż odrosną moje ;) a od paru lat gustuję w brązach taki cieplejszych ;) czasami sobie cosik z refleksikiem miedzianym położę ;) ale powiem wam że stwierdziłam że chyba będę do fryzjera na takie rzeczy chodziła bo jednak dobrze to wygląda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Marzena słyszałam tylko że to niszczy włosy,ale chetnie tez bym zdjęła kolor bo marzy mi sie jaśnejszy:) Taki ciemny zimny blond. A teraz mam brązowe mozna powiedzieć:) A planowałam zapuszczać ale juz mam za lopatki i mi przeszkadzają bardzo,wiec chyba je troche skróce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 Smile a gdzie chodzisz do fryzjera? oj Goga ty nie masz się dopinać w kurtce tylko chwalić brzuszkiem ;) najwyżej ciepłu sweterek zarzucisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 myślę ze teraz są na prawdę dobre produkty do koloryzacji i dekoloryzacji że aż tak bardzo nie niszczą włosów jak kiedyś chociaż też słyszałam że pozbycie się koloru jest pewnym obciążeniem dla włosów no ale czego się nie robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 18, 2010 Banmon czerwień to może później bo nie wiem jak szybko bede znowu mogła iść do fryzjera a wielkie odrosty by mnie wkurzały jak cholera :o więc narazie będzie tylko strzyżenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Ja długo chodziłam do tesco do jean luis davida czy jak to sie piszę,oni bazują na kosmatykach z loreala. No tylko że 200 zl trzeba tam zostawić jesli chodzi o kolor. Tyle ze zawsze ścinali mnie tak jak chcialam. Ale teraz troche daleko mam do tesco i tutaj na przeciwko pasażu widzialam jakiś salonik z matrixa wiec chyba ok i tam sie ostatnio czaję żeby iść:) A R. mi poleca taki salon też blisko Pasażu,bo on tam od zawsze chodzi ale wiadomo faceta inaczej obcinają:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Czego to ja na glowie nie mialam:) Chyba juz wszytko,nawet trwałą w ogólniaku:) Nigdy w życiu już tego nie zrobie:) Dwa lata wlosy dochodziły do siebie:) Dlatego boję sie dekoloryzacji... A ten zimny ciemny blond mnie strasznie prześladuję...taka zmiana na wiosnę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Marzec 18, 2010 Też właśnie słyszałam, ze ściagnięcie koloru z włosów bardzo je niszczy i dlatego nie mogę sie zdecydować, i tak mam je dosyć mocno zniszczone... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 to prawda z facetami to inna gadka ;) ja swojego przy okazji też zapisałam na poniedziałek (musi się jakos prezentować na wyjazd) a tak poważnie to marudzi już od paru tygodni że chce iść do fryzjera tylko że zawsze wybrać się nie może - no to mu żonka pomogła :D Ja chodzę na Wesołą do takiej pani Ani, jak dla mnie bomba, no a za ten dzisiejszy luksusik zapłaciłam 110zł więc spoczko :) Goga a jakie jaśniejsze pasemeczka też sobie zrobisz czy tylko samo ścięcie ? idzie wiosna to trzeba w końcu się za siebie wziąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 ja też miałam wszystko na głowie, trwałą i różne kolory ale dekoloryzacji nigdy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Ja prostuję codziennie ale mimo to są w dobrym stanie,nie puszą sie i nie są przesuszone. A zmieniłam szampon i odżywkę na dove i bardzo mi pomogły te kosmetyki bo wiadomo jak sie prostuje to trzeba dbać o włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 Smile myślę ze raz można zaszaleć ;) jak tak cię prześladuje ten kolor to czemu nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 18, 2010 ja też prostuję prawie codziennie, mam jakieś serum do końcówek plus spray do ochrony przed ciepłem prostownicy i nawet babeczka u fryzjera powiedziała, że włosy całkiem przyzwoite tzn nie zniszcone, ale mam taki problem że po umyciu muszę coś z nimi zrobić albo wyprostować albo ugnieść i mieć lekkie loczki bo jak je rozczesze i wysuszę to mam siano-taki włos !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 18, 2010 Na wesoła to chodziłam do szkoły,nie kojarzę tam salonu fryzjerskiego ale ona jest dość długa wiec pewnie tam nie trafiłam:) A własnie mialam pytać gdzie robilaś wloski:) Ja sie musze w końcu wybrać bo tak nie może być:) A jak to humor poprawia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach