Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZA78

NIE JEM NIC PO 18-tej. Kto sie przylaczy????????????????????

Polecane posty

no i jak tam? ja wczoraj male after-party wiec diety nei zaczelam. ale dzis jestem zmotywowana i na pewno mi sie uda. zreszta wlasnie sie zwazylam i naprawde musze schudnac. na pczatek wlasnie 7 kg jestescie?

Gość roza78
Witaj chantal-fleur :) ja wczoraj tez nagrzeszylam ale od dzis juz sie trzymam . Uda sie :)

no to dobrze. jakos nam idzie :) mam nadzieje, ze dzis mi sie rowniez uda... diete uwazam za oficjalnie rozpoczeta po trzech udanych dniach :D wiec jeszcze dwa

Gość pokemon2134
szkoda tylko ze jestesmy tylko we dwie :(

Gość Fossill
No hej dziewczyny ja etż staram sie nic nie jesc po 18 :) zawsze byłam szczupła, teraz etz jestem ale mam okropny cellulit :( postanowiłam się wziąc za siebie i cwicze, staram sie jesc mniej syfu i słodyczy a pic duzo wody i jem owoce i warzywa :) zrzuciłam już 3 kilo :) Trzymam za Was kciuki!!

Gość Fossill
Heh, za mną ostatni posiłek :) 2 jajka, grejfrut i jabłko. Normalnie jem trochę inaczej, ale dziś mam wenę ;D

Gość roza78
co slychac , dziewczyny??? Ja sie dzis wazylam uz prawie 2kg mniej :) wiem ze to tylko woda ale to zawsze cos.:) piszcvie , bo ciekawa jstem co u Was. 🌼

Gość nico74
może też spróbuję... ale w takim razie czas na kolację... po tych ostatnich tygodniach naprawde tragicznie wyglądam, opona mi się rozrasta, pupa puchnie w oczach, ledwo się dopinam, no i celulit mam jak nigdy, z kilometra widać... Od wczoraj zmieniam myślenie, staram się ruszać przy byle okazji, np. czekając na gwizdek czajnika, macham nogami, rękami, przysiady, napinam pupę, wciągam brzucho... aha. i od wczoraj łykam chrom choć nie działa na mnie tak jak za 1 razem, pare m-cy temu- wtedy już 1 dnia mi nic słodkiego nie smakowało, ale po kilku dniach przerwałam... zawsze brakowało mi silnej woli im systematyczności może tym razem się uda taka gruba jeszcze nigdy nie byłam... no, poza ciążą 154cm, kiedyś 48 kg, teraz 57!!! muszę coś zrobić, bo już nigdy nie pójdę na plaże!!!! dziewczyny , róbmy coś!!! piszcie co u was skutkuje, chwalcie się i dzielcie nawet małymi sukcesami... powodzenia

Gość oliwia005
hej dziewczyny! pozwolcie ze tez sie przylacze;) od 2 dni nie jem po 18, mam nadzieje ze wytrwam w tym postanowieniu, bo z reguły chodze spac okolo polnocy :( No ale przynajmniej latwiej jest rano wstac jak sie jest glodnym hehhe

h............. wczoraj mi się udało, tzn. prawie, bo gruszki z kompotu po 20 się nie liczą? :) ale dziś od rana tak mnie nosi, jak nakręcina szukam coby tu podjeść... ja mam obsesję jedzenia, to moja najgorsza zmora, a choć 3 dzień łykam chrom, jakoś apetyt mi się nie zmniejszył, ale pilnuję się. Muszę być silna. Dam radę!!! Będę piękna, znów się zmieszczę w ulubione bluzki i kiecki!!! Tak!!! to ide poćwiczyć brzuszki, przysiady itp Dziewczyny, piszecie że pochudłyście 6, 7 kg. w 2 miesiące... Jak wam się to udało, jak w % ograniczyłyście jedzenie, i dużo czasu dziennie ćwiczyłyście? codziennie?

Gość roza78
hej dziewczyny co tam u Was ??? ja juz od paru dni trzymam sie mocno:) jestem pewna na 100% ze mi sie uda. Czytalam gdzies ze po 3 miesiaca ch organizm sie przyzwyczaja i juz nie jest tak trudno. Ja mam zamiar wytrwac. Pozdrawiam .

Gość roza78
Czemu sie wpisujecie ??? nie mowcie mi ze zrezygnowalyscie z diety :O co slychac . Ja jestem teraz po sniadanku , od paru dni stoss ta dietke i naprawde czuje sie duzo lzejsza:)

srednio... pare dni spoko, pare dni nie. najlepiej mi wychodzi jesli po 18 jem marchewke.. albo pare marchewek. bez jest mi cieeeezko ;) ale sie wezme w garsc i postaram sie caly tydzien zrobic. bez wpadki

heh, ja to jak mam wolne to moge sie odchudzac, cwiczyc nc nie jesc, ale jak chodze do szkoły, to niestety wsyztsko idzie na marne :P jak ja czasem po 18 ze szkoły wracam to jak mam nic nie jesc? :( i w tm tygodniu ujuz byłam w makdonaldzie ehh wszystko na marne, jadłam tyle czekolady :( ale zobaczymy co z tego wyjdzie. dziś po 18 już nie jem.

Ja się chętnie przyłącze :) to dośc skuteczna metoda + jeszcze ćwiczenia= efekt murowany :) Ja właśnie zaczęłam chodzić na fitness- jestem świeżo po ślubie i chcę być jeszcze bardziej atrakcyjna niż przed ślubem ;)

Witam piękne :) Ja także stosowałam milion różnych diet... Więc doszłam do wniosku,że nic tak nie pomoże jak zmiana nawyków... ...głupich... ...okropnych... ....nawyków.... ale będę miała problem :( mogę nie jeść nawet do 14,a dopiero po 18 nachodzi mnie wilczy głód...a więc... mogę przyłączyć się do was???

na podjadanie skutecznym sposobem są przekąski np. suszone jabłka, orzechy (oczywiście w ogrniczonych ilościach) polecam zwłaszcza nerkowca :)

Ja odkryłam ost. coś pysznego (jak dla mnie) Otremby granulowane np. truskawkowe z firmy Kupiec Jak mam głoda wielkiego zalewam je mlekiem 0% i wcinam... ....maja dużo błonnika :)

dobre sa też jogurty naturalne z otrębami :) jeżeli ktoś lubi to jako przekąskę można wziąż też chrupki kukurydziane :) bardzo dobrze robią na skórę, włosy i paznokcie :)

Gość 18sta i mówię NIE
dołaczam sie :) Jedyna wymierna rzecz przy jakiej udalo mi sie zrzucic kiedys sporo zbednych kg (w polaczeniu z racjonalna dieta, ruchem, woda) - ale jedzenie do 18/19 to naprawde rewelka :) To jedno z noworocznych postanowien :) Moje dane: 170cm 74kg 28 lat :) pozdrawiam!!!!!!!!!

Gość roza78
No wreszcie sie cos ruszylo :) u mnie wczoraj tragedia , maz kupil mi moje ulubione Hity :( i zjadlam polowe duzego opakowania :( ale co tam jedna wpadka o niczym nie swiadczy. Dzis sie trzymam mocno i sie nie dam . Co do Waszych przegryzek otrab, marchewek to ja bym powiedziala ze raczej trzeba sie bez tego wszystkiego obejsc bo na tym polega ta dieta . Ja robe tak przez dzien jem 4 porzadne posilki ostatni (bialkowy ) okolo 18 staram sie juz wtedy nie jesc zadnych weglowodanow i wtedy l;atwiej jes t wytrzymac bo bialko syci na dluzej. Pozdrawiam ❤️

roza78 Ale te otreby i te przekąski to tak przed 18 :) Np niby stram sie po 18 zupełnie nic nie jeść ale .... no właśnie jak wczoraj o 22.00 ogladalismy z mężem filmik i ten wyciaga kakaowe wafelki hej i co wtedy??? jaka silną wolę muszę mieć albo nie mieć męża? ;) hmmm...zjadłam 2 razem 84 kalori o 22!!

ja tak nie moge.. mam hipoglikemie. dla mnie marchew to nie posilek, wiec chyba bede ja przegryzac.. natomiast co do otrebow sliwkowych to sie zgodze. sa granulowane dlatego, ze posklejane cukrem :( nie polecam. szczegolnie na noc.

no, a ja się zważyłam po 5 dniach diety i niestety ubyło mi 0,4 kg liczyłam na więcej, czułam się dużo lżej ale teraz przyznaję że grzeszków parę było... dlatego się poprawię i nastawię na cierpliwość w oczekiwaniu na efekty... przecież nikt za mnie nie schudnie robię to dla siebie muszę w to uwierzyć!!!

Gość dfbrgrsdbfy
a co to za problem nie jesc po 18stej? ;]

Gość dfbrgrsdbfy
A co to za problem dać ci w pycho?

Gość dfbrgrsdbfy
Pomarańczowa nicości!!

Hej dziewczyny, ja wczoraj nic nie zjadłam po 18 i dużo ćwiczyłam, dziś też mam zamiar zrobić to samo, jak tylko skoncze nauke... zaczęłam powtórke do matury ;) a jutro pewnie znow nic z tego nie wyjdzie, bo w domu pewnie ebde po 18 i przeciez musze cos zjesc... no ale trudno ;) trzymajcie sie:*