Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

a do tej pory rościłeś sobie do mojego ślimaka jakieś prawa??

czyli sugerujesz, że lusine ręce nie są odpowiednie??? i powinnam punka zatrzymać ??? myslę, że lusia też to sobie zapamięta:P

Gość podaję stałego nicka
:classic_cool:

Luśka Wind :classic_cool:

myliśz się coś się zmieniło :) a zapomniałam się z Tobą przywitać witaj najwspanialszy z facetów na kafe ❤️ :classic_cool:

To Ty Luśka, przyznaj się. Nic Ci nie zrobimy.

tak czy owak punk jednak zostaje przy mnie przywiązałam się do niego i ma dla mnie duże znaczenie sentymentalne sorry lusia- poproś o własnego ślimaka

tak czy owak punk jednak zostaje przy mnie przywiązałam się do niego i ma dla mnie duże znaczenie sentymentalne sorry lusia- poproś o własnego ślimaka grzeczna dziewczynka

tak czy owak punk jednak zostaje przy mnie przywiązałam się do niego i ma dla mnie duże znaczenie sentymentalne sorry lusia- poproś o własnego ślimaka grzeczna dziewczynka zaczynasz od rana ?

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

zawsze szczery piekna stopka, jestes naprawde aniolem to odwet za wczoraj ? mam wrócić do tematu pasa?