Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

Chyba jednak sobie poczytam nie poddawaj sie tak latwo, raczej przyjmij z wdziecznoscia fakt, ze nikt sie na tobie nie wyzywal ( w domysle ike) a to oznacza wprost akceptacje i sympatie :-)

z czułkami nigdy nic nie wiadomo w tej sytuacji raczej wiadomo czy mam ci tłumaczyć na zasadzie pszczółek i kwiatków??:)

ze nikt sie na tobie nie wyzywal ( w domysle ike) litości , ZS!! myślisz, że o tym kącie pisałam bez podtekstów??

czy mam ci tłumaczyć na zasadzie pszczółek i kwiatków? o wlasnie wlasnie, taka pszczolka, to moze i ladny stworek, pasiasty i w ogole, ale ma zadlo, a taki motylek i ladny i bez zadla

Trudno prowadzić rozmowę będąc pomijaną. brum, trudno prowadzic rozmowe, gdy nie wiadomo o czym rozmowa jest, a na dodatek ike pisze tak zeby tylko pisac, nie przejmuj sie tym i dawaj te rowery :-)

o wlasnie wlasnie, taka pszczolka, to moze i ladny stworek, pasiasty i w ogole, ale ma zadlo, a taki motylek i ladny i bez zadla przejdź do sedna :)

, a na dodatek ike pisze tak zeby tylko pisac, nie to co taki ZS na przykład prowadzi wyjątkowo interesujący i pasjonujący wykład o owadach:) naprawdę warto włączyć się w dyskusję:) nawet i bez rowerów:)

przejdź do sedna do sedna przeszedl sapkowski ustami jednego z bohaterow piszac, ze: otaczający świat nieustannie na ciebie dybie, nigdy nie przepuści okazji, by wyrządzić ci zniewagę, przykrość lub krzywdę. Że tylko czeka, aż spuścisz portki, by natychmiast dobrać się do twej gołej dupy.

by natychmiast dobrać się do twej gołej d**y o właśnie! ZS ! o to mniej więcej w tych pszczółkach i kwiatkach chodzi :)

Temat przestaje być miły :) Jeszcze się trochę pouśmiecham :) Tak na próbę. Zeby zobaczyć co z tego wyjdzie. Wiem, że trudno prowadzić interesującą rozmowę na dodatek.

Jeszcze się trochę pouśmiecham Tak na próbę. Zeby zobaczyć co z tego wyjdzie. no z samego usmiechania to jeszcze chyba rozmowa nie powstala :-)

brum spostrzegawczość nie jest twoja mocna stroną:) ten temat nigdy nie był miły:) sama obecność ZSa o tym świadczy

Brum, nie daj się zwieść pozorom, topik jest miły i przyjemny, a jak tylko poziom przyjemności zastraszająco się obniży, to ja mam tu do wklejenia parę zdjęć. Jako założycielka tematu, będę zmuszona działać. :-) ;-)

Fakt - załapałam nieco późnawo, że chodzi o takie "przyjemnie" inaczej. Życie jest jednak pełne rozczarowań.

Gość ygvbhujb
brum (jak to sie mowi) a nie mowilam :D ?

Gość ike stara babo

Gość ike stara babo
gdzie zgubiłaś sami

Zajrzałam na początek tematu :D Zobaczyłam ile macie logowań przy nickach i się nawet nie speszyłam :D Rzadko bywam na uczuciowym :D A tu się okazuje - zacne persony :D

Gość ygvbhujb
powiadasz zacne :D :D :D ?

pomarańczo ilość moich logowań to nie jest mój wiek:)