Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

Gość amelia kwiatowa
witam w klubie. Mój facet musiał iść do pracy, a ja sobie siedze sama w domu. Smutno mi, ale wiem że najlepsze chwile są przed nami. ;)

Gość konserwa
hmm no tak to co jest trwałe to trwale od ponad 4 lat jestem sama ale to ok kwestia akcpetacji:) zawaliłam z mieszkaniem bez wnikania w szczególy ubezpieczyciel za wypadek (stary) wypłacił mi smieszne pięniazki teraz trwa wlaka o wieksze wypadek (nowy)i skasowane autko nie udało mi sie zrealizować żadnego wyjazdu w tym roku ważnych dla mnie poza tym nieudana próba zbliżenia sie do mężczyzny moich marzeń wystawienie przez innego faceta a poza tym pare jeszcze pomniejszych sytuacji mało fajnych chociażby perturbacje rodzinne utrata wielu znajomych a na plus to żyje:)

Gość konserwa
no pewnie ze tak:) jedno moje marzenie sie spełniło małe ale bardzo cudne:)

Gość konserwa
wzięłam udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej oczywiście nie jako modelka :P ale jako asystent fotografa:)

Hej :) U mnie też kaszana, ale z tego powodu, że mój facet/niefacet(???) zawsze wyszukuje problemów, gdy jest dobrze...w tamtym roku tak samo było, ale teraz mam to gdzies! :) Wszystkim Wam zyczę dobrego humoru i dzis i przez wszystkie dni Nowego Roku...i miłosci;)

Gość konserwa
chce zeby to była moja prfesja marze o studiach w czeskiej opavie zobaczymy co sie da zrobic

Gość amelia kwiatowa
pracuje w hotelu ;)

Gość konserwa
spacja wielkiej wielkiej pomyślności z facetem nie-facetem

Gość nie jest źle
ja leżę chora a mój chłopak też... ok 70 km ode mnie;/

Gość konserwa
dziewczynko dziekuje Ci bardzo zobaczymy w szczególnosci zeby to była totalnie inna profesja niz teraz wykonuje heheh:)

Gość konserwa
bardzo Was dziewczyn prosze cieszcie sie ze macie swoich facetów choć w oddaleniu ale macie świadomść ze jutro pojutrze za tydzień będą oni blisko WAs:)

Gość dagmarina 19
A Moje Kochanie jest daleko daleko stad,w Anglii:( Ja przyjechalam na swieta do Polski,on zostal tam,wiadomo,praca itd a do tego jeszcze jest innej wiary....Tesknie za Toba Skarbie :*:*:*

Gość sama w domu
moj mąż też pracuje a ja sama w domu, bo nie chciało mu się postarać żeby zabrać mnie ze sobą ale cóż po siedmiu latach małżeństwa to może norma.Do tego się pokłóciliśmy bo mu to wypomniałam.

Gość konserwa
sama w domu -->wcale nie musi to być normą ale chyba często jednak tak bywa:(

Gość Niepewnamiłości
ja też spędze sylwestra sama.. Bo z pewnego powodu nie moglam isc z moim chlopakiem na domowke do naszych znajomych.. A on.. idzie sam.. Choc uwazam, ze powinien ze mna zostac, ale najwidoczniej bardziej mu zalezy na alkoholu i zabawie z kumplami niz ze mna... A Wy co o tym mysliicie?

Gość dagmarina 19
nieciekawa masz sytuacje....tez uwazam ze Twoj chlopak powinien z Toba zostac,kumple sa wazni,ale na pewno nie wazniejsi niz ukochana!

Gość konserwa
a powiedziałaś mu o tym że chcesz żeby został bo może dla niego to nie jest oczywiste albo powiedziałaś mu że może iść mimo że tego nie chciałaś żeby poszedł?

Gość Niepewnamiłości
A noo właśnie.. Kurde.. Wszyscy tak mówią mi.. Szkoda tylko ze on na to nie wpadl.. ;( smutno mi tak troche.. Bo czuje sie jakby mnnie olal..

Gość konserwa
ale wypowiedziałas sie w tym temacie faceci sa prości czasami za prości:(

Gość Niepewnamiłości
Konserwa.. Prosze Cie... nie doluj mnie jeszcze bardziej niz jestem.. Noo powiedzialam tyklko ze nie pojde z nim.. ze nie moge.. na poczatku byl troche zdenerwowany ze nassze plany nie wypala.. Ale potem zrozumial, zapytal sie gdzie spedze sylwester w takim razie powiedzialam ze posiedze w domu.. On nie zaproponowal nic.. a ja stwierdzilam, ze nie bd mu mowic... ze sam powinien na to wpasc.. i zyczylam udanej zabawy... zle zrobilam?

Gość konserwa
w żadnym wypadku nie chce Cie dołować tylko faceci potrzebują jasnych komunikatów oni nie czytają między wierszami dałaś mu komunikat możesz iść i to dla niego znaczyło mogę iść a to ze sam z siebie nie został i dla niego nie było to oczywiste to juz inna para kaloszy

Gość Niepewnamiłości
Czyli nie powinnam miec oto do niego zalu? Ehh.. No może masz rację.. Sama jestem sobie winna w takim razie.. Dzięki Konserwo. ;)

Gość konserwa
myśłe ze to nie kwestia winy po prostu może jakiegoś niedogrania między Wami ale głowa do góry życze więc zdróweczka i łebskiego faceta:)