Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

Gość sasasasasasasasasa
Cholera, muszę szybko kończyć nalewkę bo towarzystwo się wykrusza... a nie przepadam za monologami :D

Gość konserwa
ja własnie też będę spadac rum robi bowiem swoje:PP ale wejde na trzeźwo na ten topic coby z Wami pogadać co do bieszczad wierze ze w tym roku tam sie znowu zjawie:)

Gość konserwa
dzięki WAM wszystkim jeszcze raz to było bardzo ciekawe doświadczenie:)

Gość sasasasasasasasasa
Konserwa... uważaj, bo to ryzykowne. Czytanie na trzeźwo rzeczy, które pisało się po pijaku - często po takim przeżyciu boli głowa :D

Gość sasasasasasasasasa
Kobieto pewnego mężczyzny, masz coś pod ręką, aby wypić zdrowie ze mną?

Gość konserwa
damy rade a co do pójści to 31 grudnia był dla mnie trudnym dniem co teraz wałsnie odczuwam obiecuje ze sie pojawie w jakis normalnych godzinach:)

Gość sasasasasasasasasa
No to Kobietko ten tego pewnego Pana... no to chlup w ten głupi dziób :)

Gość sasasasasasasasasa
Robię sobie przerwę na papierosa... kto nie lubi, niech nie wącha :]

Gość jestemraczejnienormalna
hello ja tez słomiana wdowa dziś bo mój małżonek pracuje ale zrobiłysmy babski wieczór z przyjaciółeczkami i to był super sylwek :) pozdrawiam Was :)

Gość wyjatkowa_inna
wrócilam niedawno i nigdy nie buło mi tak źle w Nowy Rok. Mój eks napisał mi że jest z kimś ale jej nie kocha pomimo że za nim szaleje - dobil mnie tym, żałuje że wysłalam mu sms !

Gość sasasasasasasasasa
No fajnie tu z Wami, szkoda że wcześniej tu nie przylazłem. Ale na mnie też już czas... Jeszcze raz wasze zdrowie Drodzy Forumowicze, Forumowiczki. Szczęśliwego Wam życzę, abyście były bliżej swoich marzeń i celów życiowych :) Więcej spokoju, radości, mniej rozterek i problemów. I oby nie do zobaczenia za rok na forum... oby wszyscy na kolejnego sylwestra imprezowali gdzieś w fajnych miejscach... np. w Bieszczadach :) Macie tu :**************** tylko ani słowa swoim mężom, chłopakom i kochankom, bo będą zazdrośni ;)

Gość wyjatkowa_inna
nie potrafię się odkochać

sasasasasasasasasa - wlasnie koleny raz dzieki temu forum, a tym razem dzieki Tobie pojawil sie szczery usmiech na mojej twarzy... poprostu ciesze sie ze zalozylam ten toipik i poznalam tak fantastycznych ludzi. sasasasasasa- i RESZCIE kochani zycze Wam spokoju w uczuciach jak i w zyciu codziennym i zawodowym, duzo usmiechu i pogody ducha, duzo milosci i zrozumienia w drugeiej osobie.. jejku naprawde zycze Wam wszystkiego co najlepsze. :**** ZAJRZYJCIE TUTAJ JUTRO/// JA BEDE NAPEWNO :)

WYJATKOWA INNA, moonLightDreamer - FAKT JEST JEDEN- KAZDY POTRAFI ZALECZYC RANY PO NIEUDANYM ULOKOWANIU UCZUC- ALE NA TO POTRZEBA CZASU. JA I moonLightDreamer - WIEMY TO DOBRZE,.. POCZEKAJ A WSZYSTKO ULOZY SIE TAK JAK TEGO PRAGNIESZ;*

Gość wyjatkowa_inna
sorry, życze wszystkim jak najlepiej w Nowym Roku, dzięki WAM : Kobieto pewnego mężczyzny i moonLightdreamer ale od pół roku nie moge się pozbierac, najgorsze były złudzenia i dałam się zrobić jak nastolatka

wyjatkowa_inna - ech, po tylu wypowiedziach tak sobie myślę, ze dopóki nie przezyjemy czegoś takiego zyjemy w bajkowym świecie - moze i dobrze ze tak się dzieje, bo przynajmniej nabieramy wtedy bardziej realnego podejścia do zycia i bardziej trafnie oceniamy sytuacje niz wtedy, gdy mielismy zamydlone oczy... Dasz radę, uwierz w siebie! :D

moonLightDreameR-NIBY USMIECHNIETA ALE TERAZ NA PIOSENCIE MARAIAH CAREY znow poplakalam sie jak mala dziewczynka,nie kyje swoich uczuc ... po9lozylkam sie na kanape i poplakalam sie, moj kochany napisal mi sms ze konczy prace ok 3.30. a mi tak bardzo go brakuje :-( wyjatkowa_inna- pol roku to wcale nie tak duzo. Naprawe poczekaj, prawdziwa powstala z prawdziwej milosci potrzebuje o wiele wiecej czasu. mam przyklad po moim ex-minelo pol roku od momentu naszego rozstania,On nadal nie moze tego przezyc... poczekaj,najlepszym lekarstwem na utracona milosc jest nowe uczucie :*

kobietapewnegomezczyzny -> emocje, emocje - czy umielibysmy bez nich zyć? 3.30 to oznacza pół godziny więcej tęsknoty - spróbuj to zmienić w powód do radości :)

widac zostalismy w trojke, ja , wyjatkowa_inna i MoonLightDreamer. MoonLightDreamer.- czasem mysle sobie,czy to tak dobrze kochac tak mocno jak ja (nawet gdy wydaje sie ze ze wzajemnoscia) kto bardziej cierpi, -ja bez mojego kochanego chlopaka..ktory mam nadzieje bedzie moim Mezem, czy Ci ktorzy wogole nie kochaja???