Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

najlepszy film jaki w życiu oglądalście to....?

Polecane posty

Gość hahahahahah
a skąd ściągacie? ja miałam konto na torrencie.org ale zgubiłam mój hasło i login i szkoda mi kasy znowu wydać czy może z pobieraczka:)

tak to był hostel---> jak zrąbaną trzeba mieć mózgownicę zeby nakręcić podobne GOWNO?....;/

hostel - wg mnie namniej udany film Tarantino. Sciągnijcie sobie za to GRindhose : deathproof! Po prostu boskie. Sceny kaskaderskie zapierają dech.

Gość ten co pisal o filmach
dobrze to ujełaś

Gothika jak najbardziej fajny, dawno temu oglądałam i pamietam ze mi sie podobał :) jak ściagam z rapidshare, hotlife :) ale jak juz bede bogata to bede kupowac filmy :) niestety...takie zycie studenta....:(

do pupy PISZĘ DUŻYMI LITERAMI ŻEBYŚ ZAPAMIĘTAŁA HOSTELA NIE NAKRĘCIŁ TARANTINO, nie powtarzaj tego bo to obraża tego reżysera

Ta dziewczyna co grała Zoe w deathproof jest nie aktorką ale kaskaderką. Tam grała sama siebie - też wszystkie sceny kaskaderskie. Jak to zobaczyłam to nie wierzyłam. W innych filmach np. Kill Billu dublowała Umę Thurman.

ja zseriali oglądam dr.house ,jim wie lepiej,kiedyś oglądałam :zagubionych:ale miałam dość jak zaczęli kręcić 3 część nie lubię takich tasiemców!

do dzis zastanawiam sie o co chodziło w teksanskiej masakrze;] kiedys lubiłam japońskie produkcje, ale ich głównym problemem jest to, że cięzko odróżnić bohaterów:)

nie oglądaice GOTOWYCH NA WSZYSTKO? :D ja jestem wielką fanką:))) zapomniałabym o WYZNANIACH GEJSZY.dobre:)

lepiej zrobić krótki mocny ciekawy film niż ciągnąć go w nieskończoność...choć to się nie tyczy dr.house

Gość szalenie zajeta
uwielbiam horrory;;dom ludzi z wosku i powroty zywych trupow,wlasnie cos leci na tvp 2

do pupy PISZĘ DUŻYMI LITERAMI ŻEBYŚ ZAPAMIĘTAŁA HOSTELA NIE NAKRĘCIŁ TARANTINO, nie powtarzaj tego bo to obraża tego reżysera Tarantino był producentem wykonawczym hostel i hostel 2 - można zatem powiedzieć, że to były jego filmy...

Gość hahahahahah
ja lubie typowe tasiemce: m jak miłość itd... poza tym lubiłam Fiorellę i Zbuntowanego... no i jeszcze House

też swego czasu oglądałam -gotowe na wszystko-jakoś przestałam nie wiem czemu. wyznania gejszy czytałąm nawet nie złe

wiesz, tarantino użyczył swojego nazwiska, ktoś nakręcił straszny gniot a potem mówią , że to jego film, nie wiem może nie miał na czynsz czy coś ale powinien uważać co firmuje

jak miałam 5 lat moja mama , babcia i prababcia oglądały mode na sukces, po maturze miałam 5 miesicy wakacji i sie wciagnelam. ostatnia wlaczam tvp1 i przezylam szok: tylko tam ludzie zmartwychwstaja :d

do CALABAZY napisz mi jak oglądniesz tego kurczaka małego.co o nim sądzisz!!

dobrze że się poprawiłaś ale to też nie jest do końca prawda , to nie on, tylko jego firma, która się nazywa tak jak ma na nazwisko

tak!!tam ludzie chyba w ogóle nie umierją!!!!idę spać bo rano trzeba wstawać!!!dobranoc telemaniacy!!:):););)

Gość szalenie zajeta

No nie wiem, zawsze się mówiło, że to film Tarantino. Na filmwebie tez podają jego, a nie żadną firmę za producenta. Producent to osoba a nie firma.