Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

najlepszy film jaki w życiu oglądalście to....?

Polecane posty

ja tam gustuje w horrorach :) Droga bez powrotu 1,2,3 Wzgórza mają oczy 1,2 Piątek 13-go , chociaż stary film ale fajny.

Gość Gorzkie Gody
Romana Polańskiego, ponadto "Ostatnie Tango w Paryżu", " Fortepian" i wiele wiele innych:). Trudno powiedzieć, który najlepszy. Pierwszys z wymienionych jest z pewnością ponadczasowy i bardzo pouczający w kwestaiach uczuciowości.

Gość My seassy girl
Zajebiaszcza komedia!

Ja też nie słyszałam ale ostatnio oglądałam to na necie gdzieś... zaraz podam stronke.

kurcze znaleźć nie moge tej strony :( Akcja sie dzieje gdzieś w więzieniu na początku .Później tych więżniów przewożą gdzieś indziej i podczas jazdy autobus sie psuje w lesie... Zaczynają atakować tych więźniów Ci zmutowani ludzie...

chłopaki nie płaczą , dzień świra, poranek kojota, zielona mila, dirty dancing . Długo by trzeba było wymieniać :)

Gość tylko i tyylko
Droga do szczęscia

oo Poranek Kojota też był dobry :D I jeszcze kiedyś oglądałam taki Polski film pt. ''Manna'' , film ogólnie dziwny ,ale teksty były dobre :D

Gość Do Stelka
Moje typy: - Niemoralna propozycja - Niewierna - Pamietnik - List w butelce - Dlog - Zgodnie z obietnica - Kwiaty na poddaszu Milego ogladania:-)

Gość labasznica
Pożegnanie Falkenberg, Revolutionary Road , Breakfast on pluto 🖐️

Droga bez powrotu to jedynka i dwójka były bardzo dobre, ale wzgórza - wg mnie - tylko 1. W podobnych klimatach podobał mi się Lęk (creep), Wolf creek, Hotel zła, Manhunt, Teksańska Masakra piła mechaniczną, Zejście...

no wlasnie każdy ma swoj gust :-o a tak wogóle to ''kwiaty na poddaszu'' chciałam obejrzeć ,oglądałam to dawno ,dawno temu ale na necie nie moge nigdzie znaleźć :(

Gość ludzie nie macie mozgow
tyle ze filmy jak droga bez powrotu zejscie to w ogole nie filmy a szit najwiekszy dla bezmozgow💤

oo Teksańska Masakra Piłą też był zajebisty . Najpierw oglądałam tą drugą część ,a ostatnio na TVN-ie była ''Teksańska Masakra Piłą mechaniczną-Początek'' ,i wlasnie nie wiem czy są jakieś kolejne części tego filmu ?

sam jesteś bezmózg , nie każdy musi oglądać to samo co ty :)

Gość buhhahhehe
wejdz sobie na filmweb kobieto i zobacz komentarze i oceny tych filmow przez krytykow i ludzi ogladajacych sa zerowe i wiekszosc twierdzi ze to chlam bo to jest chalm ale takie tepe wiesniary sie tym podniecaja:D

TMPM - Beginning (Początek) to prequel Teksańskiej Masakry Piłą Mechaniczną. Początek tez był niezły, ale sama Taksańska Masakra jest jeszcze lepsza. Chyba sa dwie wersje, najlepsza bodajże z 2003. Gra tam jedna aktorka z II części Blair Witch Project.

Gość Monikaaaaa121222
Truman show Grand Torino Sum dog milioner z ulicy 7 dusz Zielona Mila Skazani na Shaw Szenk Wszystko za życie

do ludzie ale wy gówno oglądacie -- no z mojej listy jakoś nic nie krytykujesz, pewnie zbyt ambitnie co? sam masz nie lepszy gust " pulp fiction" dobre sobie . i jego reżyser Tarantino taki kultowy co? więc wypada powiedzieć że się go zna i lubi... a Dracula lepszy Herzoga z Kinskim, ale to bo przecież Coppola równie znany i trzeba wymienić... Wywiad z wampirem ... Brad Pitt i Cruise ? ależ niszowo :) do takie życie -- widocznie Ty masz taki pogląd na świat, że oglądasz filmy by się przypodobać śmietance...chociaz nie wszyscy udają, że rozumieją. Po prostu jeden woli oglądać krajobrazy zadumę i emocje a inny strzelanki, aktorów miliarderów, sex , krew, gonitwy , horrory...Nie wkurzaj się, że jedni są w stanie obejrzeć coś czego Ty nie rozumiesz skoro wychowałeś się na masówce.

wejdz sobie na filmweb kobieto i zobacz komentarze i oceny tych filmow przez krytykow i ludzi ogladajacych sa zerowe i wiekszosc twierdzi ze to chlam bo to jest chalm ale takie tepe wiesniary sie tym podniecaja No właśnie że Zielona mila, nikita, Leon zawodowiec, Miasto Aniołów. Lista Schindlera to filmy wszechczasów i mają najwyższe noty....

Gość buhhahhehe
mówie o filmach typu Zejscie, droga bez powrotu 1,2,3 teksanska masakra i reszta typowanych przez chłamomaniaczki:o rozumiem ze mozna lubiec horrory ale sa horrory na poziomie jak Egzorcysta itp a nie takie gowna:D

ty co tak strasznie się podniecasz krytykowaniem innych!!!debilu totalny każdy ma swoje gusta a o nich się nie dyskutuje!ja pieprze odwal się od nas _sam jesteś bezmózgowiec!sorry ale "wywiad z wampirem"to nie komercha!?daj se siana,każdy ogląda co lubi a nie obraża kogoś za jego gust!

Gość buhhahhehe
raczej za brak gustu ale niech wam bedzie ze macie "gust":D

Jak można się kłócić i wyzywać od debili z powodu głupich filmów? :D:D:D:P:P:P

Gość Oby do przodu
Lepiej być nie może :) najlepszy