Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

najlepszy film jaki w życiu oglądalście to....?

Polecane posty

Gość hahahahahah
a ja tam lubie komedie romantyczne np: miłość na wybiegu, poza tym lejdis było fajne, wyznania zakupoholiczki i takie typowo babskie żadne ambitne:)

Z ekranizacji S. Kinga polecam też "Skazanych na Shawshank" i "Stand by me".

Gość Gruba Andziaska
K-PAx i Piękny Umysł. Ja też lubię takie z kosmosem: Desperacka misja, Apollo 13 może być Kontakt I z porywaniem samolotów, ale tytułów nie pamiętam :D

Gość hahahahahah
no i teraz czekam na Waszą krytykę:P

CUBE-ciekawy pomysł..podobał mi się!a co powiecie na ciągnącą się jak flaki z olejem PIŁĘ???HE HE HE

Gość Gruba Andziaska
A i & lat w Tybecie było super :) oraz podobało mi się Ciekawy przypadek BEnjamina Buttona i Ms i Mrs Smith- to z tych z Bradem Pittem A z tych z Nicolasem Cagem to Zapowiedź i taki co był handlarzem broni :D

Tak coś jak Kontrolerzy:) Lot nad kukułczym gniazdem czytałam i strasznie mi się podobała książka:) Jak już przy książkach jesteśmy to obiema rękami i nocami polecam "Gomorre" Czytaliście?:))

Gość Gruba Andziaska
Piły obejrzałam wszystkie , ale to ryzykowne się tym chwalić :D

Pierwsza część Piły mnie zachwyciła, ale lubię ten klimat. Za to kolejne to syf i odcinanie kuponów od sławy. Na trzeciej skapitulowałam i nie oglądam badziewia...

Gość hahahahahah
zostawiacie mój post bez komentarza?

---> hahahah dziś obejrzałam wyznania zakupoholiczki, uśmiałam się i było fajne :D:D:D poleca nowożeńców:D

Ależ ja bardzo lubie typowe amerykanskie komedie :) są takie dni kiedy mam ochote po prostu sie posmiać:)

Gość ten co pisal o filmach
do calabazza: film jest równie dobry, obejrzyj a nie pożałujesz, nicholson w roli głownej jest po prostu genialny

Kurczak Mały??/ Nie znam :D ściagne :) Mówcie co chcecie ale kogel mogel i galimatias mogę oglądać bez końca:D tak jak alternatywy 4 i mój hit serialowy GOTOWE na WSZYSTKO:)

JA TEŻ UWAŻAM ŻE 1 CZĘŚĆ PIŁY BYŁA DOBRA!A POTEM...JAK SAMI UWAŻACIE...

Gość hahahahahah
oooo:) myślałam że wywołam fale krytyki i że mój post był nie na miejscu ze względu na Wasze ambitne filmy i lektury

lot nad kukułczym gniazdem!

Z mniej flakowatych horrorów miło wspominam Gothikę, Morderstwo w domu dla lalek - mało znany, Potomstwo, Wioskę przeklętych - zwłaszcza początek.... Ale najbardziej przerażająca jest chyba klasyka - pamiętam że "Omena" widziałam chyba w wieku 9 lat i do dziś czasem mi się śni...

Gość kochamkinoijuz

do CALABAZY -ściągnij sobie nie pożałujesz ,to animowana bajka ale uśmiejesz się na maksa!sto razy lepsza niż shrek!!!

a co do PIŁY... nie wiem czy to o tym filmie mówimy ale kiedyś poszłam do kina na film, z którego pamietam jedna scene: kobieta podwieszona na suficie i ktoś spuszcza z niej krew. wyszłam i wymiotowałam w multikinie. Nie mogłam do siebie dojsc było to ODRAZAJACE I PRZERAZLIWE ZE wogole ktos cos takiego kreci....jezu....masakra.... czy to była piła?

Gość hahahahahah
a znacie jakieś typowe amerykańskie zwariowane komedie amerykańskie? albo wyciskacze łeż typu Szkoła uczuć bo też bym chciała coś ściągnąć

ach! Lot nad kukułczym gniazdem na pewno ściagne i tego kurczaka tez zaryzykuje :D:D::D

Gość czambałamba986
trzy kolory -niebieski stalowe magnolie tajemnice brokback mountain dzień świra dziennik bridget jones;) Chłopaki nie płaczą poranek kojota to właśnie miłość porozmawiaj z nią i pewnie wiele wiele innych których tytułów nie moge sobie przypomnieć

do calabaza: to był hostel , szkoda słów

Typowo amerykańska moim zdaniem fajna to : poznaj moich rodziców nowożeńcy:)

GOTHIKA świetny trzymający w napięciu film! A LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM TO KLASYK!!KIEDY LECI?