Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

najlepszy film jaki w życiu oglądalście to....?

Polecane posty

buhhahhehe mówie o filmach typu Zejscie, droga bez powrotu 1,2,3 teksanska masakra i reszta typowanych przez chłamomaniaczki rozumiem ze mozna lubiec horrory ale sa horrory na poziomie jak Egzorcysta itp a nie takie gowna To wejdż sobie na filmweb i sprawdź jakie noty ma Taksańska Masakra, Zejście i Dorga bez powrotu. Bo pewnie żadnego z tych filmów nie widziałeś, a się o tym wypowiadasz. Co z ciebie czyni idiotę... Zdziwiła mnie twoja lista - sama komercja. Myślałam że podasz coś kieślowskiego, Zanussiego, Triera, Kedzierzawskiej....

Gość buhhahhehe
a czy ja sie kloce ? szkoda mi ludzie po prostu ktorzy mowia ze ich najlepszy film to Zejscie lub droga bez powrotu:D zero polotu zero gustu zero rozumu tylko rombanka dla idiotow ale jak kto lubi spadam:D

co za brednie!!!horrory na poziomie!!!ale przypał!oczywiście my Polacy nie umiemy normalnie popisać o czymkolwiek bo od razu jest kłótnia !padło tylko pytanie o wasze ulubione filmy i to wszystko!

Gość buhhahhehe
ja nie robilem zadnej mojej listy a przynajmniej sobie o tym nie przypominam;)

a czy ja sie kloce ? szkoda mi ludzie po prostu ktorzy mowia ze ich najlepszy film to Zejscie lub droga bez powrotu zero polotu zero gustu zero rozumu tylko rombanka dla idiotow ale jak kto lubi spadam Nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz... Nie napisałam że to moje ulubione filmy - pisałam dobrych filmach w klimacie jak wzgórza Mają oczy. Swoją drogą skąd się biorą takie chamy?

E tam. Wszystko jest dla ludzi. Nie zawsze chce się obejrzeć jakiś ambitny film, tylko czystą, lekką komercję. Ważne, żeby to sprawiało przyjemność :).

Egzorcyste też oglądałam i mnie sie podobał ,ale to nie znaczy że masz jechać tu po każdym bo nie ogląda tego samego co ty ... :-o znawca filmow sie znalazł ... chyba nie doczytałeś tematu ,chodziło o wymiane najlepszych filmow jakie oglądaliśmy ,a nie opierdalanie każdego bo nie lubi tego co ty , załosny jesteś :-o

szukam tytułu filmu chcę go ściągnąć a nie znam tytułu!to dość nowy film nowy jork zostaje zalany wodą a potem zamarza wszystko.ojciec szuka syna i tyle pamiętam z tego filmu!pomóżcie!

Gość Requiem dla snu
Requiem dla snu---> zajebisty:)

mi się podobał "gabriel","doberman",apocalypto",sin city,constantine,staaary horror-koszmar z ulicy wiązów,

Gość ten co pisal o filmach
typu "droga bez powrotu", że to straszny chłam niestety miał rację. pamiętam jak kumpel powiedził mi że ma zajefajny film, potem okazało się , że to właśnie ten. nigdy wcześniej nawet o nim nie słyszałem, ale jak zobaczyłem napisy, to mu od razu streściłem fabułę. po pięciu minutach wiedziałem, kto przeżyje, potem to już z nudów opowiadałem co za chwilę się stanie. filmy tego typu są tak przeraźliwie nudne i przewidywalne, że to zgroza. dobry film, to taki który wywołuje jakieś emocje, każdy ma takie emocje na jakie zasłużył.

aaaa no i SILENT HILL,3.10 DO YUMY-western ,milczenie owiec,i te poprzednie części też nie pamiętam tytułu,

Gość ech lily ale to
chyba łatwa komercja w twoim przypadku przeważa sądząc po wypowiedziach :o

U mnie Droga bez powrotu wywołała emocje... Nie wiem skąd wiedziałeś, kto przeżyje, chyba jesteś jasnowidzem??? Mnie nudzą z kolei śmiertelnie komedie... A za survival - horrorem przepadam, podobnie jak za katastroficznym. No i wbrew pozorom, horror to chyba najtrudniejszy gatunek do zrealiowania. Nasi rodzimi producenci nawet się za niego nie zabierają - a nieliczne wyjątki - to po prostu porażka.

a czy to ważne czy film jest komercyjny czy nie...albo mi się podoba albo nie...nie ma w tym żadnej filozofii...

"jak można się kłocic o jakies glupie filmy" :o ... można. mnie tam bardziej podnieca dyskusja o filmach niż o facetach, plotach ciuchach, dupie maryny a co u was częsciej o "gwiazdach kafeterii" :O chociaż takie konktetne dyskusje rzeczywiście nie pasują do kafeterii. już filmweb lepszy. 🖐️

teraz w kinie jest taki straszny regres, że nie ma co oglądać. oskary dostają filmy typu "gladiator", jak się pomyśli, że ten reżyser zrobił takie filmy jak na przykład "thelma i louis" , "obcy", czy "helikopter w ogniu" to normalnie na płacz się zbiera. już szykują jakąś superprodukcję o robin hoodzie i nie wiem dlaczego ale mam złe przeczucia

widziałam jeden polski horror nie pamiętam tytułu grał w nim wieczorkowski i nie był najgorszy ten horror!!

dziewczyno ty chyba jesteś z księżyca. w filmach tego typu nawet występuje określenie "finaly girl" , nie wiem czy to dobrze zapisałem,

Gość Jesus Quintana
BIG LEBOWSKI - koniec i kropka! Don't you fuck with the jesus!

horror , to chyba film, na którym mam się bać, jedyne czego można się bać na takich filmach to to , że się nie skończy, co czasami jest prawdą, bo powstaje tyle kolejnych części, że trudno zliczyc.

Ale się mój temat rozwinął! szok Za każdym razem gdy oglądam film "życie jest piękne" płacze jak dziecko. Sama nie wiem na ile jest on dramatem a na ile komedią... Ostatni odkryty to właśnie "droga do szczęścia"- DOSADNIE pokazuje ...sama nie wiem co....ale wstrząsa. Film się kończy a ty mówisz...wow. było dobre 500 dni lata - milutki, leciutki, przyjemny :) kiedyś lubiłam kino bardzo dołujące i dla fanów filmów z tego gatunku polecam "Cześć Tereska"