Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiąca Aneczka 87

Czy jest jeszcze ktoś kto stresuje się pracą i wczesnym wstawaniem??????????????

Polecane posty

Gość gość
najgorsze jest to że przez nerwy gadam głupoty a potem gdy ochłonę mówię sobie że już zawsze sobie na kartce będe zapisywał a potem to ćwiczył bo wychodze na barana , na idotę , jak można było isę pomylić w 80 h skoro praktyki nie mogą być w weekendy :O wszytsko przez ten stres głupi mnie zjada całego , potem nie mogę spać bo przeżywam że powiedziałem jakąś głupotę tylko w pracy taki jestem na ogół panuję nad sobą , nawet jak sie pomylę przy koleżance albo koledze to się po prostu śmieje z tego -tak jak z tą książką było , śmiałem się z tego, a tutaj w pracy plete głupoty jak mam stres, dosłownie .. nawet zapomniam jak się nazywam albonie potrafię porozmawiać z ludźmi .. czasami mam wrazenie że nie kontroluję stresu i się ośmieszam przez to bardzo mi to w życiu przeszkadza

Gość gość
a czy mam ja mam się przejmować praktykami ? Bo się każdym słowem przejmuję i nie śpię potem po nocach :O

Gość gość
Spoko blog, dzięki ;) Ja tam się nie stresuję nie wiadomo jak, bo to tylko praca, ale rozumiem, że niektórzy mają albo wymagające stanowiska, albo jeszcze bardziej wymagających szefów....współczuję