Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

hej laski:* cos nas szczęście opuszcza ale mam nadzieje że to cisza przed burza heheh co mówicie??:) ja dokładnie rok temu byłam w marcu u wrózki ( jako osoba towarzysząca) ale mi też powróżyła i powiedziała że w ciąże zajde po 12 miesiącach :P czyli teraz:P cos innego zlego mi wywróżyła ale to na szczęście sie nie stało;P bo miało to sie stać przed slubem:P ehhehe a ja kurcze jestem sama w domu bo mój m jeszcze nie wrocil i wiecie co?? boje się być sama;/ jak jest ciemno:P prosze nie śmiejcie sie ze mnie

hej laski:* cos nas szczęście opuszcza ale mam nadzieje że to cisza przed burza heheh co mówicie??:) ja dokładnie rok temu byłam w marcu u wrózki ( jako osoba towarzysząca) ale mi też powróżyła i powiedziała że w ciąże zajde po 12 miesiącach :P czyli teraz:P cos innego zlego mi wywróżyła ale to na szczęście sie nie stało;P bo miało to sie stać przed slubem:P ehhehe a ja kurcze jestem sama w domu bo mój m jeszcze nie wrocil i wiecie co?? boje się być sama;/ jak jest ciemno:P prosze nie śmiejcie sie ze mnie

Basiula, witaj w klubie:) tez mam strachy jak mi sie samej w domu zostaje - jeszcze smieszniej bo nawet w dzien, jak jest jasno... Zostalo mi wszystko w glowie po tych horrorach i czytaniu kryminalow:) Ale jestem zmeczona... Chyba z pol szklanki wody wypocilam wlasnie przy cwiczeniach...

Cześć .jestem tu pierwszy raz . staram się o dzidziusia ale jakoś mi nie wychodzi.mam prośbę czy któraś z was mierzy sobie temperatur. Ja od 2 cykli zaczęłam ale tak naprawdę to nic z tego nie wiem , nawet nie umiem określić kiedy miałam owulacje pomóżcie mi . 14/02 - temp.36,6@ 15/2 -temp 36,2 @ 16/2 temp-36,6 17/02 - 36,5 18/02-36,2 19/02- 36,45 20,/2-36,5 21/02-36,3 22/02-36,5 23/02-36,5 24/02-36,4 25/02-36,3 26/02-36,5 27/02-36,4 28/02-36,5 01/03-36,5 02/03-36,5 03/03-36,6 04/03-36,6 05/03-36,6 06/03 ( tu nie mierzyłam ) 07/03-36,8 08/03-36,8 09/03-36,7 10/03-36,9 11/03-36,75 12/03-36,7 13/03-36,9 14/03-37,1 15/03-36,8 16/03-36,7 17/03 okres czy to jest normalny cykl,a co drugi dzień seksik i niestety znów nic ;-( Powiedzcie kiedy mogłam mieć owulacje i czy ogóle miałam ja okres mam różnie od 27 do 31 a teraz mam tak : 4 dzień - 36,6 5 dzień -36,55 6 dzień -36,4 7 dzień - 36,4 8 dzień- 36,25 9 dzień-36,4 Dziękuje ;-)

Monia, trzeba sobie narysowac wykres:) ja sobie Twoj nakreslilam i wychodzi dwufazowy, czyli do owu powinno dojsc - tak dokladnie to prawdopodobnie 6/03. Jedyne co moze Cie zastanowic to krotka choc mieszczaca sie w granicach normy faza lutealna - wg wykresu wynosi u Ciebie 10 dni, a w niektorych przypadkach moze - choc zastrzegam ze nie musi - to byc za krotko zeby doszlo do implantacji zarodka... Ale na to luteina od gin i powinno byc dobrze:) Poza tym wszystko lux:)

Gorzej jesli temp 6/03 byla wyzsza niz dzien wczesniej... Jesli tylko o 0,1 to jeszcze w porzadku, a jesli wiecej mozna by przypuszczac ze do owu jednak nie doszlo bo wykres nie mialby charakteru dwufazowego... Teraz juz moge spokojnie isc spac:)

hej hej laseczki:) znowu dzis piekna pogoda;):) juz sie wziełam za pranie poscieli koca no ale hmmm proszek do kolorowego mi sie skonczyl:P wiec zaraz spadam na miasto:P jakies ozdoby swiateczne kupic bo nic nie mam:Pkoszyczek wielkanocny na swięconke i na zająca a co moze mi cos przyniesie:P Loonah jak mój m kiedys jezdzil na nocki do roboty a ja przyjezdzałam z roboty ok 22 to musiałam sobie walnąć kieliszek wina:P bo byłam tak zestresowana:P ale na szczęście nocek juz nie ma i nie będzie czasami sie zastanawiam ile ja mam lat że sie wszystkiego boje:P jak mieszkałam w bloku to sie nie bałam a teraz mieszkam w domku i wydaje mi sie ze ktoś wejdzie przez piwnice albo na podwórko:P albo mnie jakis zmarły nawiedzi chyyba jestem chora psychicznie:P ale lubie oglądac medycyne sadową zbrodnie i sledztwa i potem nie moge spać:P i wyobraznie mam że brak słów hihi miłego dnia:*

Agnes Monia witamy:) Agnes po tabletkach róznie jest ja tez 3 miesiąc nie biore i nic daj organizmowi troche czasu na ogarnięcie się a w miedzy czasie sie staraj wyjdzie napewno:) Monia w temperaturach jestem zielona;/ Loonah a ty mierzysz temperature po tabletkach?? wychodzi Ci ludzka czy kosmos??

Monia co drugi dzien seksik to troche za duzo nie ważna jest ilosc ale jakosc:P wez przetrzymaj męża przez cały okres + kilka dni do zblizającej sie owulacji i wtedy dajcie czadu mąż wyposzczony:)seksik wyczekany i nie mysli sie wtedy;) ja ostatnio tak miałam i nawet nie pomyslałam o dziecku tylko byłam szczęśliwa że m jest przy mnie i jest cudownie psycha tez ma znaczenie:)

Basiu, podajmy sobie rece:) mam to samo... Zwlaszcza to te duchy - przez jakies 2 lata to mialam stracha niezmiernego bo wydawalo mi sie ze jakis mnie nawiedza... Budzilam sie w nocy sparalizowana, wlosy na glowie deba, ciezko sie oddychalo, serce do gardla podchodzilo ze strachu i czulam ze ktos jest obok... Bylo juz tak ze balam sie zasypiac... A potem okazalo sie ze to tzw. paraliz senny / nocny i dotyka sporo osob - niektorych nawet z halucynacjami... Ale do tej pory mam tak ze jak do spania gasze gorne swiatlo musze miec chocby swieczke zapalona albo latarke w telefonie wlaczona... A z ta temp to tak szczerze - nie wiem... Dopiero pierwszy raz prowadze obserwacje i pomiary od poczatku cyklu, tak to bylo zwykle na wyrywki, wiec nawet nie mialo to sensu...

Dziękuje dziewczyny za informacje zwłaszcza że dziś moja tempa znów 36,4 . bardzo bym chciała być w ciąży ;-) za tydzień mój mąż będzie miał badanie nasienia , zobaczymy . Pogoda super ..;-)

Loonah, jak ty to rozpoznajesz że w 6 dniu cyklu miałam owulację.bardzo bym chciała zajść w ciąże , raz już miałam poronienie i niestety od tamtej pory nie mogę zajść .;-((( a minęło już 2 lata a ta faza lu-teinowa .zawsze myślałam że mam właśnie w połowie cyklu owulację a nie tak wcześnie ...

Monia 6 marca, nie w 6dc:) czyli w polowie - nawet w drugiej... To wszystko ladnie widac wlasnie na wykresie - szkoda ze wlasnie 6/03 nie zmierzylas tej temp... No ale do rzeczy - 5/03 mialas ostatnia zmierzona nizsza temp - nastepna byla juz o 0,2 stopnia wyzsza wiec mozemy uznac ze do owu doszlo, bo wykres jest dwufazowy, na poziomie temp 36,25 wykresla sie tzw. linie pokrywajaca, ktora oddziela faze temp nizszych od fazy temp wyzszych... To wszystko dotyczy tylko przypadku gdy temp 6 marca byla max 0,1 stopnia wyzsza od poprzedniej, jesli bylaby jeszcze wyzsza to teoretycznie owu nie bylo, bo tylko 1 wyzsza temp spelnialaby kryterium... I teraz na koniec mowie - to byl moj pierwszy interpretowany wykres i nie wiem czy zrobilam to dobrze...

Cześć dziewczyny :D Rzeczywiście pogoda jest bombowa :) Aż nie chce mi się w pracy siedzieć... Ale do 15-tej już niedaleko... Satynka jak zwykle zwracasz uwagę na dzidziowe sprawy :D A to wózeczki z mamami spacerują, a to ciuszki malusie na allegro :) Wrażliwa jesteś na te sprawy :)

satyna jak ja Cię rozumiem... też dziś same mamuśki widziałam... peeeełno wózków wszędzie :-) czekam na okres i na razie nic... ale na pewno przyjdzie, bo lekarz mówił, że w tym cyklu ie ma szans :-(

orianana no dzisiaj twój dzien testowania:) a na jakiej podstawie tak lekarz powiedział?? ale dzisiaj było cudnie:D ide prasowac cholerne firanki

a wy dziewczyny dług już próbujecie by mieć dzidzie ; życzę wam żeby się udało ;-) w końcu lis też musi nam dać tą szanse na szczęście ;-) pozdrawiam

cześć kobietki:) chociaż do czerwca nie możemy starać się o dzidzię to zaglądam do Was każdego dnia, smutne że w ostatnim czasie nie udało się dziewczynom z kafe zaciążyć:( my od czerwca działamy ostro, nawet podczas owu i po pewnie też. moim największym marzeniem jest mieć córeczkę dlatego przytulanki byly przeważnie do dnia kiedy wyszły te dwie kreski, być moze za wcześnie kończyliśmy?? nie wiem sama , boję sie jak to dalej będzie, najbardziej boje się znowu tego rozczarowania jak to było dotychczas, takie to cięzkie wszystko:(

basiula wczoraj był moj dzień testowania ale tylko tak teoretycznie... @ do teraz nie ma, ale testu nie robię bo i tak z tego nic nie wyjdzie. Lekarz stwierdził, że to nie możliwe, bo nie było owulacji-miałam w tym miesiącu monitoring cyklu. Pozostaje mi czekać aż w końcu przyjdzie i zacząć cykl z clo. I mam nadzieję, że po tym leku się uda :-) Pogoda jest taka, że nawet mi się z łóżka nie chce wstać :-(

satynko chyba jeszcze poczekam conajmniej do ponidziałku, bo kilka miesięcy temu zdarzył mi się cykl 32 dniowy więc całkiem możliwe, że @ zawita dopiero jutro...

hej dziewczynki:* faktycznie pogoda do dupy ale mi nie straszna:P robimy dzis grila znajomi przyjezdzaja:) oriananana a powiedz mi jak nie miałas owulacji to jej nie czułaś?? jak masz owulcje to czujesz że ją masz a teraz nie miałaś objawow?? lolitka moja znajoma ma dziewczynke z owulacji a tez myslala ze chlopca bedzie miała ma cykle 28 dniowe a 14 dnia cyklu poczeli małą:P

basiula no właśnie nie czuję żebym miała owulkę-nie mam kłucia jajnika, nie mam śluzu :-( a wczesniej baaardzo długo brałam tabletki anty. tym razem też nic nie czułam, no i monitoring tylko to potwierdził :-(

oriananana trzymam kciuki mam nadzieje że lekarz sie pomylił a Ty nie dostaniesz okresu i dwie krechy:) zaczniesz pozytywnie :)

to u mnie w tym cyklu było identycznie 3 cykl po odstawieniu zero objawow owulacji a dwa poprzednie cykle miałam byłam u ginekologa ale zapomniałam zapytac o owulacje dziwne to wszystko teraz tez czekam na okres jeszcze tydzien a owulki na 100% nie miałam bo zero objawow teraz mnie strasznie cyki bolą ale wtedy kiedy powinna byc owulacja zero sluzu zero kucia szyjka nisko ach to pech ;/