Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

justys- na 100% jesteś w ciąży i test sprawdzający myślę, że nie jest Ci potrzebny🌻:classic_cool: no ale możesz się upewnić hehe :) ech jak ja Ci zazdroszczę:) ciekawe czy mi też niedługo pokaże II kreseczki :]

napewno tez zobaczysz ta kreseczke. dla mnie to byl szok:) ale pozytywny oczywiscie. czuje sie poprostu cudownie:))))

no nie dziwię Ci się :) też bym tak zareagowała :) teraz tylko musisz dbać o siebie i maleństwo i nie przemęczaj się :)

cześć dziewczyny :):):) nie było mnie tylko 1,5 dnia a tu takie wpaniałe wieści. justys gratuluje bardzo - to poprosimy teraz o pozytywne fluidki w nasza stone by nas pozarzazać :):):) NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ Mycha7..................23.............................. ......11.01 D.Portugalczyka.......21................3............... ....11.01 NowaTu24................24..............16(2zCLO)....... .14.01 majnona.................22................4............. ......22.01 aniulka8105.............28................1............. ....ok.25.01 żabka00..................24................1............ ......28.01 kasiaaaaaaaa...........24................1.............. ....30.01 kolokokta................24................6............ .....1.02 Anja.S ...................32................24..................02.02 Majeczka87 ............23................3...................03.02 Agaz26...................26................3............ ......03.02 wiolkcia..................27................10.......... . .....15.02 szarlotka80.............29..............2............... .....16.02 nerwusek26...............26...............1............. ......17.02 kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 Karolinka................24.................?........... ......? natalka1234.............?..................?............ .....? Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 justys1818................21................3........... .......?

Laski nie pusto....tylko pracujemy pracujemy nad potomstwem no:):):)Tzn. w moim przypadku 3 dzień @:):):)więc dupcia....ale jutro mam imprezę i kieckę wybierałam...nie wspomnę że mój chłop mi nie pomógł za bardzo....:(Dobrze że jutro sobota i sklepy są!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)nerwusek Ty też 3 dzień prawda??? I jak Twoja @????? U mnie coś skąpo w tym miesiącu......

szarlotka80 u mnie na odwrót, wyjątkowo obfita i bolesna :( ale na szczęście juz się kończy... mamy z mężem nadzieję, że w tym cyklu się uda a jesli nie do ginka trzeba będzie się udać :(

Nerwusek a na badankach byłaś???? Ja już zrobiłam ,odbieram w poniedziałek...w środę wizyta u mojej lekarki i zobaczymy co powie...może mi przejrzy ten zykl co z tym jajeczkowaniem....

no witam. dzis znow wyszly dwie kreski, wiec teraz jestem juz pewna:) musze umowic sie do lekarza.... wkoncu bede mama:))))))

justys1818 gratuluje !!! Bardzo się cieszę i ściskam Ciebie i fasolkę :))) ile sie staraliście?

szarlotka80 nie robiłam badan, poczekamy czy teraz sie uda jesli nie to wtedy zrobie badania i pojde do ginki.... aczkolwiek liczymy z mężem ze tym razem sie uda ... :)

nerwusek ja staralam sie 3 mieisiace. i myslalam ze czeka mnie 4 miesiac staran bo mialam @ ale widac natura robi figle i mnie zmylila:)

Justys no to f aj nie... bedziemy mialy zbierzny termin porodu... :D nerwusek i szarlotka ile czasu sie staracie?? Ja sie leczylam i niby bylo ok ii nie nachodzilam pol roku... wiec mysle ze 1-2 cykle to moze jeszcze zawczesnie... po co szuakc dziutry tam gdzie jej nie ma... ale po 6 cyklach juz bym poszla a nie jak wtedy po roku :) No ale zrobicie jak bedziecie chialy. Aha idziecie prywatnie bo jak NFZ to lepeij nie mowcie ze dopiero zaczeliscie i juz chcecie sie badac... :) Powiedzcie z roku pol...

NowaTu ja staram sie od miesiąca teraz przyszła @, jestem po odstawieniu tabletek więc może to musi troszke potrwać....

no 1o stycznia dostalam @ i trwal 3 dni potem 4 dni plamienie wiec myslalam ze sie znow nie udalo ale te bolace piersi i ciagla gonitwa do toalety daly mi do myslenia i dwa testy wyszly pozytywnie a od kilku dni doszly mi jeszcze bole podbrzusza takie mrowienia

nowa tu a bylas juz u gina na usg? bo ja sie zastanawiam kiedy isc zeby bylo juz cos widac. i w ktorym jestes tygodniu?

justys1818 brałam microgynon 21 przez długi czas...... ters robiłas przed okresem i teraz po ?

nie. test zrobilam dopiero wczoraj bo nie przypuszczalam ciazy a jednak pozytywny a dzis zrobilam drugi zeby sprawdzic na 100%

Justys ja poszlam 5 tyg od ostatniego okresu. Mialam usg dowcipne :P i bylo widac malutki pecherzyk ciazowy w macicy. Czyli zadna pozamaciczna i takie tam. Gienio kazal mi sie zjawic ok 4-5 lutego bedzie to 7 tydz od osatniej miesiaczki mniej wiecej 6 od zaplodnieniai wtedy gienio powiedzial ze bedzie widac Malenstwo i da mi fotke i zalozy karte ciazy i da zaswiadczenie do pracy... Wiec nie ma co sie spieszyc :) No ale jesli masz plamienia to moze lec... ja biore dalej duphaston na podtrzymanie... No i zaczely sie gigantyczne mdlosci non stop

hej. Bylam wczoraj u gina... Powiem Wam tak, apeluje do dziewczyn, ktore nie moga zajsc- idzcie jak najwczesniej do lekarza bo im pozniej, tym dluzej bedziecie czekac na dziecko. Mi zrobil badanie i pozniej usg "dowcipne" i sie okazalo, ze nie mam i nie mialam wczesniej jajeczkowania, ani sladu cialka żółtego! A tak mialam nadzieje na dwie kreseczki w tym cyklu... Kazal mi zrobic badanie na grupe krwi, na toksoplazmoze i na kilka hormonow(mam zapisane na kartce). Koszt okolo 150zł za wszystko. Te badania trzeba robic pomiedzy 5 a 8 dniem cyklu. Pozniej pomiedzy 11 a 14 dniem mam przyjsc na wizyte z mężem i na usg. Co do męża to ma przeprowadzic wywiad a dla mnie usg i kolejne 150zl. Mowil, ze jest prawdopodobnie problem z jednym z hormonow :/ szkoda wlasnie, ze nie poszlam wczesniej do gina, bo teraz jeszcze leczenie. A tak poza tym to gratuluje tym co sie udało :-)

dziewczyny nie wiem co sie dzieje..... kilka godzin temu zaczelo mnie bolec podbrzusze i to okropnie mocno.... poszlam do toalety i zobaczylam ze mam obfite brazowe plamienie.... boje sie bo nie wiem co to moze oznaczac

dziewczyny nie wiem co sie dzieje..... kilka godzin temu zaczelo mnie bolec podbrzusze i to okropnie mocno.... poszlam do toalety i zobaczylam ze mam obfite brazowe plamienie.... boje sie bo nie wiem co to moze oznaczac