Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Dziękuje :) nerwusek26 pisałam Ci wcześniej, że nie masz się poddawać ! I dlatego tak wypytywałam o to czy masz objawy. Ten w grudniu trwał jakieś 4 dni z czego ostatni to brudzenie. A teraz dostałam przedwczoraj i bardziej przypomina rozrzedzoną krew. A test zrobiłam tylko dlatego, że temp w pochwie mam nadal 37 5 i ..zaparcia. Nie dały mi one spokoju bo ja naprawdę rzadko miałam. Także kobietki @ można mieć tak jak widać i na początku wygląda normalnie.. tylko potem takie plamienie/brudzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Frejza GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!!! Dbaj teraz o siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli takie planmienia na poczatku ciazy sa normalne i niegorozne? CIESZE SIE RAZEM Z TOBA :):):):):):):):):):):):) szarlotka80 no nam tez sie uda! Moja siostra skonczy w tym roku 35 lat i urodziła teraz dzidzie. A na starszego syna juz kóy ma 10 lat. saga19 no wiesz jak tak po cichu mysle o byciu chrzestną :) Bo do tego starszego syna nie byłam bo nie miałam bierzmowania ale am nadzieje ze teraz sie uda ;-) żabka00 dziekuje........ Ja tez juz bardzo chce......... Tylko te moje cykle...... żabka00 no to trzymam jutro z rana mocno kciuki za CIEBIE!!!!!! malnva1983 oj mam nadzieje :-) Ze w tym roku bede miała brzusio juz :-) aniulka8105 uszy do góry, bedzie dobrze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Lekarz powiedział, że trzeba uważać ! I lepiej z każdym się zgłosić. Może to być początkowe poronienie. A czasami zdarza się "normalny okres" nawet do 3 mies. Tyle, że to to plamienie więc podsumowując jego słowa powiedział, że jeśli kobieta podejrzewa ciąże to pomimo pojawiającego się @ powinna iść od razu do ginekologa, bo rzeczywiście są przypadki, że na początku wygląda identycznie jak @ pojawiająca się co miesiąc. No w moim przypadku były na początku brązowe brudzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulka8105 0 Napisano Styczeń 27, 2010 wiecie co dziewczyny postanowilam ze od tego cyklu zaczynam skrupulatnie mierzyc temperaturke, dzisiaj tez rano zmierzylam i mialam 36,5 wiec za niską jak na ciążę więc już wiedziałam że nic z tego i po paru godzinkach już był @@@. myslalam tez o testach owulacyjnych, stosuje je któraś z was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 aniulka8105 dobrze, że zaczniesz mierzyć temp :) Ja mierzyłam od końca grudnia i praktycznie w pochwie cały czas od 37 wzrastała do 37 5 ( taka mam dziś) a ciała mierzyłam z ciekawości miałam 37 - 37 1 . Jedni mówią, że po co mierzyć ciała ale pytałam lekarza i powiedział, że zazwyczaj też wzrasta i utrzymuje się ok 37 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulka8105 0 Napisano Styczeń 27, 2010 no 37 to juz dobry znak - w twoim przypadku bardzo dobry:) dlatego ja jak dzisiaj rano mialam 36,5 to juz wiedziałam ze napewno dostanę @, ja mierzę pod językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 ja nigdy nie mierzyłam temperatury :( zaintrygowało mnie to co napisałas w ogole Twój przypadek ... naprawde sie zastanawiam czy nie zrobic testu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Ja wiem, że u mnie pod językiem była niższa zawsze o ok 0,2 raz miałam 37 a raz 36 8 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 aniulka8105 jezeli masz regularne w miare cykle to testy owulacyjne sa przydatne, u mnie niestety to nie wypał i tylko strata kasy bo mam mega rózne cykle ;-( Frejza no to uwazaj na siebie. Ja mam te plameinai 12 dzien :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulka8105 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek26 a przypomnij jak z twoim @ bo coś kojarzę że też miałaś jakiś taki inny niż zwykle, robiłas test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Wiesz .. ja też nigdy nie mierzyłam. Nie miałam pojęcia jaką mam przed @ jaką po .. Nigdy mnie to nie zastanawiało. ALE.. pod koniec grudnia jak zaczęłam się źle czuć, ten @ taki dziwny, zaparcia i potworne bóle jajnika poszukałam jakaś stronę co do tych objawów i właśnie m.in wpadło mi w oczy, że temp utrzymuje się ok 37 .. od razu poleciałam po termometr :D Po 5 min patrze a tu równiutko 37 :) Ale ja się wtedy uśmiechnęłam he he :D Już było coś więcej :) i stwierdziłam, że będę mierzyła do następnego @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 aniulka8105 dobry pomysł. Mierz temperaturke. Ja tez mierze w ustach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Frejza spoznione gratulacje...tak czytam jak u Ciebie z @ bylo.w grudniu moj okres byl bardziej obfity niz teraz..a aktualnie tylko brudzenia, jak sama okreslilas.wlasnie mierze temp, bo moze przed @ wzrasta.jutro juz do lekarza:) musze powiedziec, ze cos nie tak jest..przy luteinie takie skape miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Z tego co pamiętam nerwusek26 z @ miałaś identycznie jak ja prawda? Brudzenia na początku tak ? Chyba, że się mylę .. ;/ Czekająca25 będę uważała :) A te plamienia .. no ja już nie mam pojęcia :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 No ja w sumie mierze 25 miesiecy tempoerature! Niemierzyłam tylko jak brąłam DIANE 35 bo ona fałszuje temperature. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 aniulka @ był raczej normalny ... od soboty takie brudzenia jakby... zaparcia mam nadal i na brodawkach mam takie krostki jakby... :( testu nie robiłam bo dla mnie to nie mozliwe !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulka8105 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca25 a robiłas test jak masz te plamienia? a temperaturke jaką masz bo ja jak mierzyłam na początku poprzedniego cyklu to były takie dni, że mialam 36,4 a potem miałam 36,8 więc to już pewnie po owulacji ale nie mierzylam regularnie caly miesiac i nie wiem jaka mialam najwyzsza ta temperaturke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Frejza no tak dalej mam te plamienio - brudzenia :-( Temp powoli do 36,6 podeszła ( w pochwie 36,8) Moge dopiero isc 10.02 do lekarki bo teraz maz idzie do spzitala i bardzo krucho z kasa :-( Saga powodzenia jutro u lekarza!!!!!!! Ja nie moge sie doczekac az zobacze moja siostrzenice!!!!!! Ale zobacze ja dopiero za 3 tygodnie prawie :-( To juz mi urosnie. Pewnie jest słodka!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulka8105 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek ale jak masz zaparcia i krostki na brodawkach to takie to podejrzane trochę nie sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga19 dziękuje :):) W grudniu zaczął się normalnie i powiem nawet, że był bardzo obfity 4 dni . Ostatni brudzenia. A teraz na odwrót najpierw brudzenia potem krew. Tylko ja wiedziałam, że coś jest nie tak bo ja nigdy żadnych brudzeń nie miałam. Normalny @ a nie jakieś brązowe plamy.... i ból jajnika też może coś sugerować. Mnie za każdym razem bolało podbrzusze i plecy a te dwa @ jajnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 aniulka8105 tak, robiłam test i to dwa razy :-( Niegatywny :-( No i innych objawów tez nie ma. Staramy sie z mezem dalej :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 kurcze male dzieci sa slodkie..i co z tego, ze na poczatku ciagle spia:) mi nawet ich sen wystarcza..to poatrzenie na ich urocze buzki. wiec Czekajaca25 nie martw sie!zobaczysz ja jeszcze jak bedzie maluska!:) Frejza a w grudniu mialas normalnie okres?ze tak zapytam..ile sie staralas i ktory to tydzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Frejza a kiedy masz nastepna wizyte ????? nerwusek26 nerwusek TWOJE objawy sa podejrzane ;-) Niecchesz zrobic testu???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 oj nie zauwazylam Frejza ze juz napisalas o tym!:) a ile sie staralas? no bo ja odkad biore luteine to starania byly...teraz mierzylam temp i mam 37,4 - ciagle utrzymuje sie ta temp...ciekawe nie?watpie zeby to bylo przeziebienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 aniulka no niby o czymś świadczą.... chyba zrobię jutro test ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Mnie właśnie się wydaje, że nerwusek będziesz miała identycznie jak ja.. Czego bardzo Tobie życzę:) Okres z brudzeniem, zaparcia i krostki. Ja to mam .. Saga 19 jak wyglądał jest wyżej :) a zaczęliśmy od 4 grudnia o ile pamiętam. Potem różne dni .. do ok 20 grudnia. To pierwszy raz, bo tak to zawsze z zabezpieczeniem. 7 tydz. Czekajaca25 mam się zgłosić za 2 tyg Chyba, że teraz jeszcze jak pojawią się następne plamienia lub coś co mnie zaniepokoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 dziewczyny wyjasnijcie mi cos..niektore pisza o takich krostkach na brodawkach-sama je mam od gora tygodnia...co to jest?one sa wypukle i jasniejsze niz kolor brodawek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga19 temerature zmierz rano. Tzw.spoczynkowa!!!!!!!! NERWUSEK zrób test :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Czekajaca 25- to nie ma roznicy kiedy zmierze..zawsze taka sama..raz 37,5 raz 37,4 badz 37,3..nigdy nie schodzi nizej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 w ogole myslalam, ze to spowodowane jest okresem,ale jednak nie, bo ciagle to sie utrzymuje..Boze na szczescie jutro do lekarza. a wiesz moze czy przy luteinie skutkami ubocznymi sa: sennosc,zmeczenia?moglabym ciagle spac..czesto zmienia mi sie humor-z tym to tragedia:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach