Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

oj sat napewno nei zapomnę o nóżkach do góry :) no i mam nadzieję że żołnierze mojego M dadzą tym razem radę :) kochane jesteście :) dziękuję Wam za wszytsko:)

Dzis od rana strasznie mnie mdli. jak jechalam tramwajem to myslalam ze pawika puszcze :( Do tego pobolewa mnie w podbrzuszu cos jak na @ jestem strasznie senna, a bol cycochow zaczyna byc coraz bardziej odczuwalny :( Masakryczny dzien w dodatku nie moge nic jesc bo jak pomysle o jedzeniu to mnie od razu mdli i jedyny pokarm ktory jakos w miare mi przechodzi przez gardlo to suche buly :( Sorki ze wam zawracam glowe mam nadzieje ze was nie zanudzam. Lece odebrac dzieciaki ( nie moje, pracuje jako niania) i pozniej wpadne. A jak Wy sie czujecie dziewczynki? 🌼🌼🌼 Buzka

witam Was Kofane kolezanki. zaraz nadrobie zaległe 2 dzionki na formum. Kamillo objawy typowo ciążowe masz- ale może to tez byc zatrucie jakieś. trudno to określić niestety. ale jeszcze troszkę i się okaże co tak własciwie Ci dolega- mam nadzieję że to rybcia. ja dalej nie mam żadnych objawów. Śluz dalej mleczny ale nie serowaty tylko taki rzadszy, wczoraj był kremowy a dziś bialusi. nie napalam się bo wiem że normalnie tez go mam przed @ więc spokojnie czekam ):):):) co ma byc to będzie. s28 jak tam u Ciebie- miałas miec badania hormonów- i co już zrobione masz je?? co wynikło z nich?? jeszcze 4 dni i Twoja kolej :):):):)

Wiolkcia...no już myślałam że o nas zapomniałaś:(..........U Ciebie coś fajnie będzie-tak czuje:):):):):).... U mnie tak jak pisałam dupa w tym cyklu i do tego jakiś takiś krótki....a teraz nastawiam się na 3 następne marne bo chłop z gorączką....zobaczymy potem...narazie zajmiemy się porządkami na nowym mieszkaniu...:)....byle do urlopu....i troszkę sportu trzeba zacząć uprawiać....

a ja nadal bez objawow :P tylko "cycki" mnie straszliwie bola i urosly :D jestem senna cale dni,moge spac nawet na stojaco,co jest bardzo meczace w pracy,bo czasami koncze kolo polnocy :( do lekarza ide w poniedzialek na pierwsze ogladanie dzidzi :D :D :D w sumie gdyby nie ta beta,brak@ i wielgasne cycniki to nie wiedzialabym,ze nosze w sobie nowe zycie :) codziennie was podgladam,czytam co nowego i jak se radzicie ze stresem i problemami jakie was dopadaja...sercem jestem z wami,mam nadzieje,ze juz niedlugo na tym forum nie bedzie juz zadnej staraczki,ale same brzuchatki....

Szarlotka nie nastawiaj sie na nie. Jesli idac twoim tropem myslenia. Ze jesli teraz ma goraczke to 3 miecy do bani..., to jakim cudem ja zaciayzlam. Moj mezus 3 miech wczesniej, przechodzil bole przepukliny. Dostal silny antybiotyk i lezal. Goraczka itp. tez mu towarzyszyly i co jakos plemniczki daly rade :D

NowaTu.....no to mnie pocieszyłaś:):):):)Mam nadzieję.........:):)że to nie jest aż tak znaczące........jajek mu w końcu lodem nie b ędę okładać:):):):)

ojjj jak mogła bym o Was zapomniec - to niemożliwe. szarlotko ja miałam podobny wynik progesteronu co ty- wiesz mieści sie w normie ale ginek mi powiedział że dobrze by było jak by był wyższy- dlatego wcinam teraz duphastan.u Ciebie możliwe że ta ilośc wystarczy- ja chyba jestem za słaba i dlatego musze wcinać wspomagacze. a czy się udało to nie wiem- bo ja to bezobjawowa jestem :):):) sat ekstra że u Ciebie bez objawowo narazie ciąża przebiega- a piersi to wiesz mężuś ma teraz radochę większą :):):):)

Ha ha ha Wiolkcia Ty boska jesteś:):):)....wiesz ja zrobię jeszcze raz to badanie w 21 dc bo tak ponoć powinno się robić...a nie w 25 jak ja i do tego dzień przed @ wyszło:).....ale pocieszyłaś mnie...w razie czego też duphaston:)

ale nudy u mnie:( sat ja tez moglabym spac caly dzien, chociaz leze caly dzien to i tak jestem ciagle zmeczona. jutro mam bete a kolejna we wtorek.

Zatrucie raczej odpada chyba ze cos w kajzerkach bylo bo jak na razie to jest glowne danie w moim menu:) Zapomnialam dodac ze sikam jak szalona w nocy bylam z 2 razy a w ciagu dnia juz nawet nie licze. Ciagle kluce sie z miskiem o byle pierdoły i prawie nie gadamy ostatnio. Mam tak ze jest super a za chwile wszystko mnie denerwuje. Zupełnie jak bym miała PMS przed @ ( Mariusz nazywa to wku.wica przedmiesiaczkowa:D ) Dzisiaj wg moich obliczeń powinnam miec owu ale sluz mam biały i gesty. Przpraszam was dziewczynki ze tak sie rozpisuje ale musze gdzies sie wygadac... Buziak dziewczynki

szarlotko na szczęście medycyna idzie do przodu i dzieki niej możemy uzupełniać brakujące hormony, witaminy itp. :) więc nie jest źle :):))\ Kamillo to dziwne te Twoje obiawy, niby owulka ma być a objawy ciążowe ;/ dziwne to jest ;/ no cóż kobiece ciało , organizm jest zagadkowy. justys odpoczywaj Słonko by dzidzi było jak najlepiej, korzystaj teraz ze jeszcza masz luzy bo jak przyjdzie na świat to pewnie będziesz marzyła(jak każda z nas ) o drzemce i wylegiwaniu się na łóżeczku :)):):)

wiolkca pewnie masz racje:) ja jestem z natury aktywna ale czego sie nie robi dla dzidzi. byle by wszystko bylo w porzadku:)

Ostatnią @ mialam 5.03-9.03 (9.03 rano miałam delikatne plamienie a wieczorkiem sie przytulalismy) termin kolejnej mam na 1.04 :D Testowalam i druga kreseczka wyszla jak cien cienia ale widoczna pozniej nie sprawdzalam. Tylko zastanawiam sie kiedy moglam zajsc :/ 10.03 mialam bete zlecona przez gina zeby sprawdzic czy rybka przetrwala ale wynik byl poniżej 1 :/

Halo Dziewczynki :) jak zwykle sie tu dzieje... :P nadrobiłam juz cały dzień... powiem Wam ze dzisiaj u mnie 28 dc, zwykle tyle trwały moje cykle... kłuje w podbrzuszu, piersi troche bolą, zaparcia ustępują, mega huśtawka nastrojów.... co o tym wszystkim myslec??? a na dodatek dzisiaj mi sie ze były 2 kreseczki...wiec na pewno bedzie d**pa :(:(:(:(:(:(:( no i nie wiem kiedy mam testowac....:(

sloneczko poczekaj jeszcze ze dwa dni i testuj z rana:) skoro @ nie przyszla to dobrze:) a co do nastrojow to tez mam takie, moj M juz nie moze wytrzymac z tego powodu. bardzo mocno trzymam kciuki

wiesz jak bardzo sie boje ze zobacze znowu jedna kreske ...??????????? a czuje ze @ przylezie :(:(:(

hej moje gaduły :) Wiolkcia fajnie że się odezwałaś!!! U mnie nie ciekawie odebrałam dziś wyniki nie chcę smucić ale testosteron 146, 60 ng/dl a norma14.00-76,00 ng/dl Boze czuję sie jak chłop:) dramat! Wiolkcia ja ten cykl mam stracony bo nawet owulacji nie miałam a dla potwierdzenia 25dc zrobiłam bete żeby się upewnic więc nic na pewno ale WIERZE , ZE KTÓREJŚ Z WAS SIĘ UDA !!!!!!!!

moze pociesze cie tym ze ja pomimo ciazy tez sie boje kazdej wizyty w wc bo boje sie ze pojawi sie krwawienie... a masz jakies sygnaly ktore przepowiadalyby @?

nerwusku- juz teraz nic nie da się zrobić- jest nieuniknione to co ma byc. ale wierzę że Ci sie udało i że @ nie przyjdzie a jak zatestujesz to zobaczysz 2 kreseczki soczyste :):):):) s28 no to patrz prawie jak ja- ja miałam tez podwyższony męski hormon- pochodny testosteronu- biore na to cały czas metformine- nie wiem czy spadł czy nie ale biorę a cooo- jak już nie będe musiala brac teków to normalnie będzie to dla mnie coś dziwnego- bo dziennie wcinam 6 tabletek jak jakiś lekoman normalnie- ale zrobie wszystko by rybcia się pojawiła :):):)

Nerwusek słonko Ty nasze.....nie dołuj się...ja już po trzecim dołku jestem....:)No i żyje...serio da się żyć....:)czwarty cykl przede mną do tego serio mało przyjazny się mi zdaje bo oboje już kaszlemy kichamy itp. itd. ......Ale życie toczy sie dalej, wiosna idzie!!!!!!!!!!!Uśmiech na pyszczyska....ja to chyba też na jakieś depresje cierpię bo raz mi się ryczeć chce a raz śmiac i wszystkich pocieszać.... Mój M powoli zdrowieje,tzn.słychać że zatoki zapchane ale gorączka ustąpiła....i już jutro chce do pracy lecieć....a ja wiem że go pogoda korci i ciepło się zrobiło to już myśli o tym żeby motor odpalić...... Nie powiem sama bym pojeździła....:):) Sobotę niestety pracuje a taaaak mi sie nieeeee chceeeeee:(:(:( Justys dbaj o siebie!!!!!!!!!!!!!!!! Matko jak ja bym teraz była to chyba L4 zaraz na drugi dzień i mogą mi w pracy nagwizdać!!!!!!!!!!!! s28...he he jak chłop to rzeczywiście dramat ...jeśli tylko mózg będzie myślał dalej sposobem kobiet to nie jest źle....:):):)Nie zamieniłabym się z nimi za cholerę.....:):):)A gin powiedział co oznacza taki testosteron>???? Wiolkcia , laseczki co do wylegiwania się teraz to mówię wam...w całym macierzyństwie najgorzej znosiłam nieprzespane noce:(:(:(:(I tylko to.......