Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Dziewczyny, mam do Was takie pytanie. Staram się z mężem od 5 miesiecy o dziecko. Wciąz nic, ale... Wydaje mi sie , że w tym cyklu zaistniała jakaś nadzieja... Ostatni okres miałam 3 marca 2010, dni płodne wypadały dokłądnie miedzy 15 a 17 marca :) KOchalismy się wtedy co drugi dzień. Dwa dni potem miałam chwilowo lecz straszne kłucie w prawym jajniku, które trwało dwie doby, nastepnego dnia kłucie tropchę ustało natomiast pojawiła się zgada, która trwa do dziś. Momentami mam odczucie takiego "bąbelkowania" w macicy. W zeszłym roku byłam w ciąży lecz poroniłam, ale objawy były podobne. Chociaż zgagi nie pamietam.. Jak myślicie? A, dodam, że robiłam wczoraj test( tak wiem, że troche zbyt wcześnie, ale jestem w gorącej wodzie kąpana :) ) i wyszedł negatywny :( okresu spodziewam sie teraz 31 marca ( moj cykl to 28-29 dni) Prośże łaskawie o pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Dziewuchy ... POMOCIUUUUUUUUUUUU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 http://28dni.pl/charts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Dziewuchy ... POMOCIUUUUUUUUUUUU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 mam nadzieje...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Że ja przepraszam bardzo, ale cóż to za link? Zarejestrowałam sie, ale nie kapuje o co chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Dziewczyny wiem, że jestem tu nowa, ale bardzo proszę a jakiekolwiek wsparcie albo rady... Bede z całego serduszka wdzieczna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Dziewczyny wiem, że jestem tu nowa, ale bardzo proszę a jakiekolwiek wsparcie albo rady... Bede z całego serduszka wdzieczna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 POmożcie dobre kobiety jakimś ciepłym słowem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 25, 2010 Kamilla23 kochana Ty nasza pysiu:):):) U nas nie ma ciągle słoneczka w życiu!!!! Ja to w ogole pechowiec jestem...:):)Tylko staram się dużo usmiechac i nadrabiac tym usmiechem i poczuciem humoru...ale nieraz jest mi strrrrrrasznie ciężko....naprawdę...i dzięki temu forum potrafię na nowo nastawić się pozytywnie!!!!Dlatego jak masz problemy to pisz!!!!!!! postaramy się pomóc wesprzeć!!! Jogobellcia...kochana czekaj na @ albo wtedy dopiero teścik...nic nie doradzimy bo my co miesiąc mamy objawy ciążowe a @ nafchodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 W zasadzie masz racje... :) Ale myślałam, że może coś na ten temat wqiecie albo któraś z Was już jest przy nadzieji bądź była :) Życze Wam powodzenia :) A nóż... Może ten miesiac bedzie dla nas płodny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 25, 2010 jogolellcia szarlotka ma rację- niestety przed @ nie wychodzą testy- a jak już to sa to nieliczne przypadki a do Twojej @ jeszcze sporo dni więc powinnas zaczekać- no chyba że bete zrobisz to będziesz już wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 25, 2010 jogolellcia szarlotka ma rację- niestety przed @ nie wychodzą testy- a jak już to sa to nieliczne przypadki a do Twojej @ jeszcze sporo dni więc powinnas zaczekać- no chyba że bete zrobisz to będziesz już wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jogobellcia Napisano Marzec 25, 2010 Zastanawiałam się nad betą, ale własnie chciałam zrobić dzień po spodziewanej miesiaczce ( jeśli nie wystąpi rzecz jasna) ... Dziwne... Szkoda, że nie mamy same w sobe takiego testu, który by sie uaktywniał zaraz po zapłodnieniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 25, 2010 deisy przykro mi że @ przyszła ale ważne że masz pozytywne nastawienie i sie nie poddajesz :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 25, 2010 deisy przykro mi że @ przyszła ale ważne że masz pozytywne nastawienie i sie nie poddajesz :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 25, 2010 slonca dzwonilam do gina. mam w poniedzialek przyjsc na 16. powiedzial mi tylko ze jest bardzo zle i zebym narazie starala sie myslec pozytywnie ale nie daje wielkich szans ze rybcia jeszcze zyje:( powiedzial ze w poniedzialek zrobi mi badania i wszystko sie wyjasni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 25, 2010 kurcze a dlaczego dopiero w poniedziałek??? może do innego trzeba iśc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 25, 2010 dobrze Justys że idziesz do ginka nie poddawaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 25, 2010 wiolkcia gin powiedzial ze jesli beta spadla ponad 50% to juz nie ma czego ratowac poza tym to byl wynik z poniedzialku wiec dzis juz pewnie beta jest minimalna.... ja mam do niego zaufanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 25, 2010 Justys... nic nie mysl!!! Musi byc dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 25, 2010 Kurde Justys skarbie.......potrzebny Ci odpoczynek według mnie....!!!!! Przestac myslec się nie da...ale jakoś zająć czymś innym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 Jogobelcia ten link jest do stronki gdzie mozesz w kazdym cyklu robic wykres. Wpisujesz tam temperaturki mierzone do godz 7:30 przed podniesieniem sie z łozka. Date krwawienia i ile dni trwało w danym cyklu kiedy było przytulanko, odczucia zewnetrzne ,wewnetrzne itd. Ten wykres służy temu zeby sprawdzic czy wystepuje owulacja, na jego podstawie mozesz okreslic dni plodne i nieplodne, jak rownierz czy temp. pod koniec cyklu spadnie czy tez bedzie podwyzszona. Jezeli spadnie oznacza to ze spadl poziom progesteronu i dojdzie do @, natomiast jezeli przez ok. 18 dni utrzymuje sie podwyższona znaczy ze poziom progesteronu jest nadal wysoki i moze to sugerowac o ew. ciązy. Co prawda podyzszony progesteron nie zawsze oznacza rybcie ale w wiekszosci przypadkow jest to jednak ciaza. Bardziej opisowe informacje znajdziesz na tamtej stronce. Naprawde jest fajna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 25, 2010 szarlotko staram sie, dzisiaj ciagle cos robie to sprzatam to znow filmy na dvd i ksiazki.... staram sie skupiac na czyms innym zeby sie nie zalamac bo wiem ze to nie pomoze a tylko zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 Justys buzial i mocny przytulasek dla Ciebie słonko :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 Niech twoj M justys wypozyczy lub kupi Ci coś Moniki Szwaji godne polecenia tytuły to " Stateczna i postrzelona" "Jestem nudziarą" " Romans na receptę" naprawde potrafią poprawic samopoczucie i podejrzewam ze po przeczytaniu jednej z nich złapiesz za kolejne:) Tylko słonko nie zrażaj sie na samym początku po pierwszym rozdziale nie oderwiesz sie od niej :) Ja np przeczytałam nudziarę w 1 dzien co prawda skonczylam ja ok 3 w nocy ale po przeczytaniu miałam pozytywne nastawienie do życia i wszystko stało sie prostsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 25, 2010 justys idź na spacerek taka ładna pogada zaraz Ci się nastrój poprawi .. buziaki 3maj się :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 25, 2010 Dziewczyny mówię wam....nam by się wszystkim przydał wspólny spacer:):):):)....byłoby łatwiej zaraz.... Wiolkcia ja 19 jestem u Twojego lekarza, to Ciebie chyba nie będzie???:(...szkoooooda spotkałybyśmy się..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach