Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

kobiety pomóżcie 10dc a jakieś dziwne objawy mam tzn czasem zaboli tak jak na @ a czasem ciągnie w dole brzucha jak by ktoś przywiązał sznurek i próbował mi wszystko wyciągnąć z środka pierwszy raz tak mam. nie wiem co o tym myśleć

kobiety pomóżcie 10dc a jakieś dziwne objawy mam tzn czasem zaboli tak jak na @ a czasem ciągnie w dole brzucha jak by ktoś przywiązał sznurek i próbował mi wszystko wyciągnąć z środka pierwszy raz tak mam. nie wiem co o tym myśleć

hejo. ninus to nic złego teraz poprostu zaczynają rosnąc pęcherzyki- ja tez taki ból- a raczej to nie ból tylko takie dziwne odczucia posiadam. więc spokojnie nic złego się nie dzieje. poprostu juz Twój organizm szykuje się do owulacjii

s28 no dokładnie my dalej razem jedziemy na tym samym leczeniu w te same dni. mam nadzieję że tym razem bedą już te efekty naszej kuracji :):):):) buziaczki dla Wszystkich naszych forumowiczek :):):) i przesyłam Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób ora aby każda z nas niebawem miała w sobie nowe życie :)

Gość kolokokt
Hej, ja juz jestem po CLO. Mam teraz 7 dzien cyklu. A zalecil Wam lekarz zastrzyki z Pregnylu na pekniecie dojrzaleg pecherzyka? Mi najpierw kazal robic testy owulacyjne od 11 dnia cyklu a jak pokaze owulacje to ma przyjsc na zastrzyk...

mi zastrzyk nie był potrzebny bo pęcherzyk peka sam. ja mam cały czas monitorowany cykl- wiem dokładnie w jakim tempie rosną i kiedy peka- Ty tez powinnać miec monitoring jesli bierzesz pierwszy raz clo.

Bylam na usg sprawdzic czy byl pecherzyk a pozniej czy pękł. Teraz mam isc jak bedzie owulacja a pozniej zobaczyc czy peknął. A Ty jak czesto chodzisz na usg?

O to trzymam kciuki za kuracje z CLO, ja bralam 2 cykle, a zaciazylam w 3 w ktorym juz nie bralam :D Wesolych Swiat Dziewuszki :D

hej dziewczynki mieszkanko u mnie lśni cały dzien sprzatanka!!!! jutro nie bdę miała duzo czasu żeby do was zajrzeć bo jadę do mamy pomóc jej w gotowanku pyszności swiatecznych :) Nowa tu dodałas mi nadzieji bo jak narazie to clo efektu nie dało, nawet owulacji nie miałąm jak sie okazało może teraz mi i wiolkci rozrusza jajniczki w końcu wiosna niech i one sie obudza:) pozdrawiam cię i twoje maleństwo!!!!!

(*. (*. .*) .*) ............$...$....$ ..........$................$ ........$....................$ ......$........................$ ....$............................$ ..$...............................$ .$.................................$ $.....................()...$ $... ()........().$ $..()....()$ .$()..()$ ..... () ---(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)...()@ -----(_)(_)(_)(_)(_)(_).......@() -------(_)(_)(_)(_)(_)...() @ ---------(_)(_)(_)(_)......@() ---------(_)(_)(_)(_) .()@ ..............@() ...........................() @...... .............................@() ... ......................() @......... .........................@.......... ......................@ ........... (*. (*. .*) .*) Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" dla wszystkich Staraczek i Brzuchatek :)

hej u mnie mieszkanko lśni!!!!! jutro nie będe miała czasu do was zajrzeć bo jadę do mamy gotowac swiateczne jedzonko:) Nowa tu dodałas otuchy z tym clo bo narazie brak efektów ale może w tym cyklu cos ruszy w końcu wiosna wszystko się budzi niech i nasze jajniczki się obudza :), prawda Wiolkcia najwyższa pora na nas!!!! pozdrawiam cię Nowa Tu i twoje maleństwo cmoki!!!!! a co reszta porabia szarloteńko , nerwusku , justyś dosyć światecznej krzątaniny czas odpocząć ......

dziewczyni dwa razy wysłało mi sie prawie to samo bo myślałam że wcześniejsze nie poszlo bo jakaś dziwna stronka mi wyskoczyła chyba kafe dziś przeciążone ze tak wolno działą :) :() :)

-------------------------------------------------------------------------------- ______$$$_______________$$$ _____$___$_____________$___$ ____$_____$___________$_____$ ____$______$_________$______$ ___$_______$_________$_______$ ___$________$_______$________$ ___$________$_______$________$ ___$_________$_____$_________$ ___$_________$_____$_________$ ____$________$_____$________$ ____$_________$___$_________$ ____$_________$___$_________$ _____$________$___$________$ _____$________$___$________$ ______$_______$___$_______$ ______$_______$___$______$ _______$______$___$_____$ ________$_____$___$_____$ _________$____$$$$$____$ _________$$________$$ _______$$____________$$ ______$_____$$__$$_____$ _____$__________________$ ____$____________________$ ____$ ________$$$$________$ $$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$ ____$_______$_____$______$ ___$$$$$_____$$$$$____$$$$$ _$$_$__________$_________$_$$$ _____$______$__$__$_____$ ______$______$$_$$_____$ _______$$____________$$ _____$$$$$$$______$$$$$$$ _____$__$$$$$$$$$$$$$$__$ _____$_____$$$$$$$$_____$ _____$___$$$$$$$$$$$$___$ ______$______$$$$______$ ______$____$$____$$____$ _____$$___$________$___$$ ___$$__$$$$________$$$$__$$ __$_____$____________$_____$ __$____$______________$____$ __$____$ ______________$____$ ___$$$$$______________$$$$$ _______$______________$ ________$____________$ __$$$$$$$$__________$$$$$$$$ _$________$$______$$________$ $_____________$$_____________$ $___________$$__$$___________$ $$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIAT dla staraczek i brzuchatek:) Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie

Hej Nerwusek:):)Ja jestem....dopiero teraz....jak tam u Ciebie samopoczucie???? U mnie narazie cool:)WYjeżdzamy jutro świętować do zamku Czocha więc cieszę się że troszkę czasu spędzimy razem....bo M ciągle pracuje,dzisiaj np. wrócił o 20.30 do domu i już śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kiedy tu z nim porozmawiać??????Dopiero skończyłam pakowanie ,plus robienie sałatek śledzikowych na poniedziałek bo wtedy mamy rodzinkę na śniadaniu i obiedzie... A co do biologii to piersi mnie bolą przy dotyku szczególnie ale to nic nowego zawsze tak mam po owulacji, ale kłucie jajnika się skończyło za to czasami brzuch mnie pobolewa jak na @ tylko że to takie krótkie przypominające bóle.....takich ostatnio nie miałam , jeśli się nie uda to ja już nie wiem co jest bo wychodzi na to że progesteron działa...:(Nerwusku a w sumie to jak u Ciebie było z tymi objawami????

samopoczucie u mnie ok, troche hemerkowo i daje czasem popalic M, jak na razie biedny to znosi... :P poza tym to piersi baaaardzo bola (inaczej jak na @), lezec na brzuchu nie moge, czasem zaboli w podbrzuszu i jak za długo nie ide do wc... i cos zgaga mnie meczy, szczegolnie wieczorem... no wiec to byłoby na tyle w skrócie :P

Zrobilam dzisiaj bete. Jak cos to jutro napisze, pewnie juz wszystkie lulki poszlyscie. Buziaki dla wszystkich:*

hej dziewczynki justyś śniegu u Was spadł?? o ja ale niespodzianka na święta u nas za to ładna pogoda trochę zaczyna się chmurzyć ale ogolnie pozytywnie Kamilla nie przejmuj sie tym pajacem co to pisał a u mnie 17 dc no i staranka były ale chyba nic z nich nie wyjdzie bo jakoś słabo w tym miesiącu z owulką :( nic nie czuję żeby się zbliżała :( ani śluzu ani kucia jajników :( jakoś dziwnie :( ale M wrócił i spędziliśmy wczoraj bardzo bardzo miły dzień bo nawet udało mi się wole załatwić :):):) ogólnie to pozytywnie gdyby nie ta owulka ale mówi się trudno wielka szkoda :(:(:(

Witam Słońca Moje :) zaraz jedziemy z M z koszyczkiem... :P Berbelek nie stresuj sie tylko korzystaj z obecności M :) u mnie jak na razie słoneczko jest tylko zimnawo niestety.... Ja czuje sie dobrze, troche ospała ale jest ok :) odezwe sie jak wróce :) Buziory :*

Dziewczynki już wróciłam... :P zjadłam pyszne śniadanko i teraz siedzimy z M... na obiadek jedziemy do moich rodziców... no i na szczęście słoneczko świeci :)

ja dopiero wybieram się z koszyczkiem :):) a potem jadę do przyszłych teściów na kawę :):)