Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nerwusku a co u gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Kamilla no co sie z Toba dzieje...??????? chyba nas nie zostawisz... ??? nie mozesz !!! ogarnij sie Kobieto !!! wszystko bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 wszystkie staraczki ucviekly do mezow? co tak cicho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Kamilla co Ty wygadujesz??? ja ci sie wypisze!!! nie mozesz nas tak po prostu olac !!! wszystko sie ułoży... porozmawiałas z M, wyjasnijcie sobie wszystko, musicie duzo rozmawiac i bedzie dobrze!!! Ogranij sie Kobieto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 cos sie psuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Kobiety weźcie sie bierzcie za pranie :)he he he zamiast na forum siedzieć:):).....Nerwusek no widzisz????:):):):)Masz L4 to teraz będziesz nam pomagać na tym forum:):)częściej..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 znowu nic nie widze co pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 dzięki Kamilko- to życze by wasze sprawy się wyjasniły do końca i obyscie mieli dzidzika wtedy kiedy bedziecie na to gotowi :):):) buziaczki gorące- zagladaj do nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ja nic nie widze co piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 cos sie dzieje z forum przeciazenie jakies czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nie wiem ale temat sie chyba zawiesil:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ja juz mam forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 no wreszcie.... jakies przesilenie było :P Kamilla co z Toba Maleńka ??? napisz co ustaliliscie z M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 czy widzicie to co ja pisze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Ja niczego innego nie pragne jak dziecko tylko chyba to nie jest czas aby teraz bylo. Najpierw poronienie pozniej ciaza pozamaciczna i tez poronienie wiec chyba to znak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 kamilla nie pier....ol glupot. bo mnie skreca jak to czytam. jaki znak. messi strzelil bramke to jest znak ze wygra barca a nie twoje ciaze i poronienia. nie obrazaj sie ale takie jest moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Nawet nie wiem jak dni plodne obliczyc przez te pigulki pieprzone bo cykl przy nich od krwawienia do krwawienia mial 24 dni a bez nich 1 miesiac mialam 30 drugi wyszedl 24 a teraz nie wiem ile moze miec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 co Ty gadasz ...??? a co z M ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 co cie owulacja obchodzi, kozystaj z M cieszcie sie soba a nie bo owulacvja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 To ze M mnie kocha a ja go ranie... Ninka spx jestem popieprzona i nie pierwszy raz slysze takie slowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 M mnie kocha a ja wciaz go ranie... Nawet nie pytam o dziecko czy chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Nerwusku nie wazne co ze mna pisz co z dzidzia, slyszalas serduszko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nie o to mi chodzilo. tylko trzeba przemyslec pewne sprawy na spokojnie a nie pod wplywem emocji podejmowac decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 i znow nie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ale cyzm go ranisy? albo sie kochacie albo nie .... !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 wŁasnie ze wazne!!! bo sie strasznie martwie o Ciebie !!! serduszka nie syszam, bo dzisiaj tylko bylam tak na konsultacji... 20go mam kolejna wizyte i wtedy mam nadzieje, zer usysze serduszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Jestem typem czlowieka ze za nim pomysle to powiem. Nie chce M nawet pytac o dziecko bo za duzo zlego powiedzialam bez przemyslenia i zranilam po raz kolejny choc nie tego chcialam a jak teraz wyskocze z pytaniem o dziecko to mnie wysmieje po prostu i nie chodzilo mi kiedy owulke bede miec tylko nastepna @ kiedy mam dostac. znerwow glupoty pisze... Mniejsza ze mna... Nerwusku jak dzidzia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 no napisaam kamilla do ciebie i nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach