Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nerwsuku spróbuj jeszcze raz bo nie chce wejsc....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 polikwidujcie spacje jesli sa, mnie wchodzi kurde jak otwieram nowa strone i wklejam ten link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Weszło :-) Bez krzyzyka musi byc. Wysyłam zaproszonko jesli moge???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nerwsuku to ja :-) Sylwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 juz przyjęłam zaproszonie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 kobiety a moze sie gdzies skrzykniemy na jakies odwiedziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nerwusku to wyslij mi fotke na poczte bo nie mam nk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 dziewuszki idem sie wykapac i ogolic, bo strasznie szybko mi włoski odrastaja :( i czekam na wieksza frekfencję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 daj adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nerwusku a ile ma Twoja córeczka teraz ? :-) No mi tez szybko rosna :) Tam gdzie nie trzeba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 kobiety zapuszczajcie wlosy na warkoczyki :P dlugie sa teraz w modzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 czekajac jaka coreczka ???????????????????????????/ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina ja zapuszczam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ogladam TVN i nie moge lez powstrzymac pierwszy raz od tragedii sobotniej jak patrze na te rodziny masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys1818@interia.pl to moj adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 a u mnie nic nie działa, dobrze ze laptop jeszcze nie odowił posłuszeństwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys juz wysłałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 mam:) nerwusku dziekuje super foteczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Ty tez slicznie wyglądasz, piękna suknia slubna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 dobra to ja lece do wanny, bede za chwil parę ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 kobiety co najczesciej zleca ginek jak sie idzie i mowi ze ma sie problem z zajsciem w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nina badania hormonkow, cytologie, usg dokladne i chyba tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 drogie i bolesne czy do przejscia? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina tak jak pisze Justtys,badania hormonów przedewszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 jak dobrze trafisz to cytologia jest za darmo czasem i nie boli. a badania hormonow to normalnie krew pobieraja i tyle. a usg wewnatrzmaciczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina w zaleznosci w jakim sensie bolesne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 czekajaca bolesne bolesne. ja boje sie kazdego bolu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wiecie co, tak sie zastanawiam czy jak mam dokładne, szczegółówe badania hormonów praktycznie z listopada 2008, i teraz z lutego fsh, lh, testosteron to tej nowej lekrce to wystarczy? Boje sie ze skieruje mnie zn owu na badania a ja nie mam na to tyle kasy :( No bo to jest prywatnie itd :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Moim zdaniem usd, cytologia nie sa bolesne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja ci czekajace nie pomoge ja ta droge dopiero zaczynam. a ile kosztuje badanbie hormonow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach