werna26 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 dobra, zrobiłam co miałam zrobić i siedzę... chcę już iść do domu!!! co porabiacie dziewczynki? Widzę, że każda coś czaruje z włosami, z pazurkami, tylko ja taka zeszłoroczna... jakoś nie mogę się zebrać w sobie i iść się troszkę pozmieniać... No i kasa jeszcze do tego dochodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 no ja mam jeszcze trochę pracy ale u fryzjera też nie byłam i u kosmetyczki ale może się dziś wybiorę po pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Werna a co robisz ciekawego w pracy? No u mnie tez ciezko z kaska ale w domciu tez mozna sobie cos zdziałac czy to z paznokietkami czy z włoskami :P Berbelek no to miła perspektywa, fryzjer i kosmetyczka :) A ja czekam i czekam na zestaw taki mały do wyrobu kolczykwó bo chce sie nauczyc robi i czekam i czekam, mógłby juz porzyjsc :) Bo jestem ciekawa jak mi bede wychodzic :-) A u mnie 71 dc dzisiaj i nareszcie po 16.00 dzwonie sie umówic do tej nowej lekarki! Ciekawe na kiedy bedzie termin.... A ja juz mam obiadek gotowy a teraz moje drogie lece zetrzec kurze z mebli i umyc podłogi :-) Narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Hejka Troche sie rozpisalyscie wczoraj:) Melduje sie Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ja pracuję w dziale sprzedaży i zajmuję się importem i eksportem płytek i dekoracji ceramicznych z Włoch i Hiszpanii.... Dodatkowo sprzedaję towar w kraju. Robota monotonna, ale może być :) Czekająca, ja będę trzymać kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Milego dnia i powodzenia z rybkami. Nie ma sensu abym pisala w temaciku, ale bede sledzila wasze staranka. Buziaki i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Milego dnia i powodzenia z rybkami. Nie ma sensu abym pisala w temaciku, ale bede sledzila wasze staranka. Buziaki i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Kamilla dlaczego niby nie ma sensu żebyś pisała??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Bo nie ma masz moje gadu wiec bedziemy w kontakcie. Buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Kamilko ale o co chodzi ??? mnie już zaczyna boleć lewy sutek więc chyba jednak znów nic z tego nie bedzie , bo ostatnio tez mnie bolały i nic.:( no ale cóż kolejny miesiąc przede mna :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Hej Kobietki! Zadam Wam jedno pytanko i proszę Was BARDZO, abyście odpowiedziały. Z góry zaznaczam, ze wiem, że to sprawa indywidualna. Napiszcie w jakich dniach macie przewaznie owulkę. Ja jej jeszcze nigdy nie miałam i chciałabym mieć chociaż małe rozeznanie. Pozwoli mi to w dużym stopniu przewidzieć najbardziej prawdopodobny czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ja mam w 17dc a cykle mam 29-30 dniowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 dzięki za odpowiedź:) a reszta:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 nadi, ja mam podobnie ja wiolkcia od 16-18 dnia. Czasem się zdarza, że może się przesunąć, więc różnie bywa.... Kamilka, ej, musze Ci pogrozić palcem!!! Żadnych takich wyskoków! A ja nie mam Twojego gg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 dziewczynki, ja się powoli już będę żegnać z Wami, jak mi się uda, to wejdę wieczorkiem :) Życzę miłego popołudnia i pogodnego weekendu!!! PAPAAPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nadi ja mam cykle przeważnie 27 dniowe..czasami 28 jak teraz ostatni a najkrotszy 25 dniowy////i owulacje w cyklach 27 dniowych mialam 15 dnia....:)a jak teraz bedzie zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi:) i mam jeszcze jedno pytanko: brała (albo bierze) któraś CLO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Ja być może zacznę :)dowiem się w poniedzialek:):)ale ktores dziewczyny biorą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Wiolkcia bo widze ze Wasz stosunek po ostatniej akcji zmienil sie do mnie i nie zaprzeczajcie slonca.(wczorajszy dzien to pokazal) Bede cały czas sledzic Wasze staranka ale nie bede pisac bo nie ma sensu. Powodzenia i trzymam kciuki za Was wszystkie. Buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 oj Kamilko nie wiem po czym tak wnioskujesz przecież wczoraj się prawie wogóle nie odzywałaś bo byłas zajęta i nie miałysmy mozliwości poklikac z Toba. wiesz ja mam odczucie że dziewczyny już o tej całej akcji zapomniały. ściskam Cię mocniutko. nadi ja biore clo już 2 miesiąc i s28 tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Dzwoniłam do tej nowej lekarki i jestem zapisana na 02.06 na 19.30..... No wiedziałam ze tyle bedzie trzeba czekac... :(:(:( No trudno, mam czas zeby sie za siebie wziasc i zgubic ze 2 -3 kilo. Bo to prawie 2 miesiace czekania........ :( I pytałam czy mam brac cos na wywołanie miesaiczki bo moja poprzednia dr niue kazała i powiedziała ze jak nie kazała to mam nie brac, i do zobaczenia... Itd. W sumie długo musze czekac, ale z drugiej strony... Moze troszke zgubię tłuszczyku... To jajnika bedzie lzej i cos z kasiórki juz odłoze :-) Bo nie bedzie mi potem tak ciezko tam isc :-) Odłoze z jednej wypłatki, z drugiej reszte i bedzie git :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Kamilla no włąsnie, wogóle nie pisałysmy wczoraj a Ty takie sady wnioskujesz... Wracaj tutaj i to juz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 hej dziewczyny :P jak dzionek mija? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Nina ja przedchwila napisałam jak mi dzionek mija :-) A u CIEBIE co tam ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 ciesze sie ze weekend, brzuch ciagnie jak na @ ale nie zwracam na niego uwagi. niech robi co chce :P czekajaca ale jakos chcialam zagadac :P zeby sie wkrecic do tematu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 A mój dzionek w pracy do 18.00:):) Wiec jeszcze troszkę mi zostalo.....potem sprint do nowego mieszkanka bo mi mają te karnisze zasmolone wieszać....:)będą jaja bo mój M juz sie boi ze bede na nich krzyczala.....:) Kamilla nie znikaj:(:(:(:(:( laski 7 dc a mnie brzuszek boli jak na @...bez sensu...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 a to ty szarlotka taka agrsywna jestes? po zdjeciach tego nie widac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 szrlotko a może to już zaczynają się pęcherzyki tworzyc i owulka sie zbliża powolutku. no albo nie ma to przyczyny większej prócz może stresu. no nie wiem niestety. ja do 21-ej w pracy będe siedzieć niestety- ale mam nadzieję że z Wami mi bardzo szybko czas zleci :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 wiolkcia co to za praca? ja naszczescie pracuje do 13 30 i juz swietuje weekend. wspolczuje tym ktorzy jeszcze musza sie meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 czekająca no to strasznie długo trzeba czekac do tej specjalistki- no ale tak jak mówisz to teraz bedziesz czas na prace nad soba i zbieranie pieniązków- więc jest i pozytyw w czekaniu :):)) ja na czerwca mam egzamin na prawko- oj gumowe drzewa beda musiały byc wszędzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach