Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Ach WERNA zazdroszcze! Tez bym sobie zjadła pizze, ale nie powinnam nawet, a jak jem to nieczuje potem granicy i jem i jem i jem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Kolokokta nie ma za co, szukałam info o termometrach i mierzeniu jak zaczełam regularnie mierzyc temp. Najlepiej waginalnie ale ja mierze w ustach bo to tez dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 U mnie jezeli chodzi o jedzenie to mam na cos ochote ale sama nie wiem na co. Przed praca mialam ochote na kanapke z wedlinka i musztarda kupilam sobie swieze buleczki, szyneczke i musztardke ale jak juz sobie zrobilam kanapeczke to mnie od niej odzucilo i cala chetka odeszla:( Kolokokta a normalna @ masz slonce?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Halo jest ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Hej lachony jak to Werna pisuje:):):):) Mnie nadal jajniki pobolewają ale teraz lewy(?)...więc dupa i nic nie rozumiem ani nic nie wiem...:(.... Ja jeszcze w pracy do 18.00 potem szybko na drugie mieszkanie , po drodze po mame i będziemy wieszac nowe firany:):):):):)Jedną już mi koleżanka przyniosla , są boskie!!!!!!!!! Jak mi się uda to wkleje wieczorkiem zdjęcie...reszta jeszcze w trakcie szycia.... Czekajaca skarbie buziuchna do góry....byle do terminu u lekarza , potem będzie lepiej:):):)Ja też czekam na 21 dc żeby ten progesteron zbadać....potem następny cykl i 5 dzień.....no i mój M jeszcze sobie musi zrobić dobrze:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Ja jestem jeszcze, ale zaraz sie zbieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Szarlotko mam nadzieje ze hormonki Ci wyjda dobrze :) Mi nie wyszły niestety :( Ale progesteronu teraz nie robilam. To zalatana jestes :) A kiedy sie wporadzacie do nowego mieszkanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Czekajaca slonko bedzie dobrze razem urodzinki bedziemy obchodzic :) Usmiechnij sie slonce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Musze przygotowac mezowi kanpka jak wróci wczesniej z pracy, jak go puszcza. A potem pakowanie tobołków do autka, ja , maz , tesciow ai 2 godziny drogi w góry :) Po ciemku... Jechalismy kiedys tam po ciemku z naszymi przyjaciółmi a jak nastepny dzien zjezdzalismy w dół to kolezanka mi powiedziała ze jakby widziałą gdzie ym wjezdzamy to by sie bała na maxa ! :P:P:P:P:P:P:P Tak stromo tam jest :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Kamilla Ty 25 tak ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 http://leskowiec.pttk.pl/fotki/widoki2.jpg http://www.suwaczek.pl/cache/afa67b3a65.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 No Szarlkotko ale to az 1,5 miesiaca !!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 23 sloneczko koncze:) 87rocznik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Oj to młodziutka jestes KAMILLA :) Cos m sie popinkoloło :) Ja w tym roku juz 26 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 To ja :) Zmieniłam nicka bo tak to bym musiała zmieniac wiek niedługo a tak to rocznik dałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 No ja sie bede zbierała ! Powinnam wrócic w niedziele wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 To milego pobytu:) I usmiech poprosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 To jak nikogo nie ma to ja tez pojde sobie, nie ma sensu zebym Wam slonca marudzila... Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Kamilla dziekuje :) Pewnie sie tam narobie ale trudno :):):) Pa do usłyszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 http://www.mamazone.pl/kalkulatory/kalkulator-ktory-to-tydzien-ciazy.aspx Fajna stronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Jest ktos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 To pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 hej.... u mnie dopiero teraz wlaczy prad bo jakas awaria byla... dzis 24 dc i czekam..... jajnik juz nie boli tylko jak mocniej nacisne to zaboli:( kurcze juz sama nie wiem, pewnie znow sie nie udalo..... boje sie ze rybcia utknie w jajowodzie znow:( a to bardzo mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Justys bedzie dobrze sloneczko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 no wlasnie raczej nie bedzie dobrze.... i znow bedzie powtorka z rozrywki. chyba nawet nie bede robic testu w terminie @ bo wole nie wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Hej lasencje to znowu ja, wyprawiłam meża na służbę i mam wolne, został mi laptop i tv, nie mam ochoty z tesciami siedziec i gadac. Dzisiaj mam suchy dzien, czuje ze zbliza sie ta cholerna @, już sie nadaje do przepisani ana koniec listy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Jade do domu @ jak nie bylo tak nie ma tylko sluz jak bialko kurze przezroczysty i ciagnacy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......B rzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa wiolkcia..............28............12.......... .....25. 04....Zabrze karten...............28..............2................28. 04....jelenia gora evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg justys1818...........21...........5...................02. 05......Żywiec Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice nina1985............24............8...................13. 05....Radomsko nadi8...................23...........12.................? ???...Jelenia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... Agnieszkaa112......20............6.................19.03. ...częstochowa kolokokta...........24............4...................18.05......Wrocław Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? Poprawilam sie w tabelce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Berbelek wynocha do brzuchatek:D a sio szczesciaro ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 tez tak pomyslalam o Berbelku :-) niedlugo kolejne dziewczyny beda testowac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach