Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 To dobrze szarlotko ze z M wszystko ok :) a motor sie naprawi;) oby raczka dobrze Ci sie zrosla slonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 No wlasnie , do pracy dzwonilam to szefowa sie lała bo ona tydzien temu gips z nogi sciagnela...a dziewczyny musza za mnie zaiwaniac....12 czerwca mam slub kolezanki i nie moge w gipsie isc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 A czemu nie slonce w gipsie tez zwlaszcza na reku mozna sie bawic na weselu;) Ale nic mi sie nie chce przez ta pogode:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 Kamilla ale do dupy bede wygladac:)......no pogoda koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurcze glodna jestem , jak ja mam sobie cos jedna reka upichcic...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 17, 2010 szarlotka współczuje złamanej reki:( dzis powtórzyłam test owulacyjny znowu dodatni:)czyli to nie pomyłka teraz cały tydzień pranko codziennie:) ale sie ciesze że jade z mezusiem w trase:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 Czesc Wszytkim... chyba koniec swiata sie zbliza bo to co sie dzieje za oknem to masakra :( Kama nie stresuj sie mnie przez tydzien wychodziła I kreska ale @ nie było... wiec nadal jest nadzieja :) szarlotka matko boska nic Ci nie jest Słońce ???? justys współczuje Ci ... pogoda jest koszmarna... mam nadzieje, ze M szybko wroci do domku..... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 17, 2010 szarlotko no wspolczuje tego zlamania:( najwazniejsze zeby sie dobrze i szybko raczka zrosla:) monika no u mnie tez przez prawie trzy dni wychodzil pozytywny i wlasnie wtedy mialam chyba owulke bo byl bol. a jakie masz testy? i skad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 no nerwusku tylko reka....na szczescie:)albo pechowo ,a zeby bylo smiesznie dzisiaj o 17.00 zaczyna mi sie kurs jazdy na motorze:) zajebiascie co???:) a wczoraj z ta reka jechalam do ikei...kupilismy mebelki do sypialni i takie rozne pierdolki:)ale humor mi sie poprawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Kobietom zawsze zakupki poprawiaja humorek:) Kurcze jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo, do tego ten spadek tem niby o dwie kreski ale jednak to zawsze spadek, @ w ciaz nie ma tylko bialy wodnisty sluz i pobolewa mnie czasem brzusio a dokladnie raz lewy raz prawy jajnik. Chyba jednak nic z tego nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 monia to trasa Wam sie przedluzy bo zamiast jechac bedziecie robili postoje na pranko;) A jak Twojemu M podoba sie nowy kolorek wlosów? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 17, 2010 testy kupowałam w aptece LH VITAM, dzwoniłam do mojego kolegi który jest ginekologiem i powiedział że jesli testy wczesniej wychodziły ujemne a teraz 2 pozytywne to znaczy że wszystko dobrze, on mi polecił te testy i mówił że im sie udało z tymi testami:)no zobaczymy:) własnie na zone reality pokazuja jak 13 latka rodzi i tylko wyzywa a ja wszystko bym oddała żeby przezyc taki ból:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Mowili w Tv ze ta pogoda moze byc spowodowana erupcja tego wulkanu zaraz po tragedii w smolensku i w tym roku moze w cale nie byc lata oby te prognozy sie nie sprawdzily. Justys wazne ze masz kontakt z M i wiesz wszystko na bierzaco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Monia podobna jak kobiecie po porodzie klada dzidzie n brzuchu to zapomina sie ze co kolwiek ja bolalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 17, 2010 wiesz to jest ciemny rudy wiec nie przeżył szoku i powiedział że ładnie mój M jest szczery wiec zawsze mówi prawde:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Monia to tak jak moj m on jest zdania ze po co ma klamac i mowic ze jest ok skoro tak nie jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 a co do wloskow , ja podcielam , wycieniowalam i zrobilam grzywke....:)a przed kraksą paznokcie zrobilam:) sluchajcie reka w gipsie a paznokiec zaden sie nie zlamal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 :) ja zafarbowalam sobie wloski pare dni temu bo juz spore odrosty mialam :) Ale widze szarlotko ze masz mimo wypadku calkiem dobre samopoczucie;) oby tak dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 17, 2010 Hej... Ja na sekunde bo mam rece pelne roboty :) Widze ze humorki dopisuja :) A i dobrze.Wchodze i czekam na wiescie o 2 kreskach... U mnie ok. Dzis badanie z glukoza pychotka... No i dzialac dziewuszki dzialac... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Nowa u mnie @ miala dzisiaj byc nadal jej nie ma a test pokazal I kreske. Temp niby spadla ale tylko o dwa stopnie a zawsze w dniu @ spadala o 5-6. I juz sama nie wiem ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 A jak sie z Niunka czujecie wogole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 17, 2010 U ns ok. Niunka sie rozpych :D Ja juz wrocilam do swojej wagi wiec teraz zostalo tyc :P Kamila ja sie nie znam na tem wiec nic mi to nie mowi hehe... no ale @ nie ma nie ma @ jest nadzieja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Rozpycha sie bo malo miejca zaczyna sie robic bo rosnie;) A kiedy plec poznacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 Kamilla samopoczucie ok bo na zwolnieniu juestem:)...he he...leze do gory brzuchem przez tydzien bo co mam robic?????i tak juz posprzatalam i obiad jest z wczoraj....tylko nie ma mnie kto ubrać....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 17, 2010 Kamila w czwartek na USG mam nadzieje ze Niunka slicznie sie ulozy i pokarze co trzeba... Szarlotka no to lataj w gipsie... Ja 4 lata temu zbilam nadgarstek u prawej reki. 2 tyg kalectwa. Nie mowie o pisaniu czy czyms innym... hehe najwieszka trudnosc sprawialo mi wytarcie sie po wizycie w ubikacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 NowaTu...u mnie lewa więc spoko....ale ubieranie się....masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 To odpoczywaj szarlotko bo Ty slonce wiecznie w biegu nalezy Ci sie :) Nowa to napisz od razu po wizycie czy chopak czy dziewuszka:) ale ja Ci zazdroszcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 17, 2010 Napisze napewno... zazdrosc ja tez zazdroscilam to zdrowa zazdrosc i napewno nie zaszkodzi :D U mnie grzmi bedzie burzaaaa :P A ja robie glaby (golabki :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 U mnie pada dzieciaki spia a ja koncze gotowac obiadek dla nich:) z checia poszla bym spac razem z nimi:) a @ nadal brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 17, 2010 kamilla to moze jutro powtorz tescik albo zrob bete bo ty podejrzana jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Justys jakos po tej jednej kresce na tescie i spadku temp niby tylko o dwie kreski ale spadku nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach