Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 Czesc Wiolkcia :P Berbelku to czekamy na TWOJE wyniki i nie martw sie, napewno beda dobre !!!!!!!!!!! NowaTu to ambitne plany 3 pociech :P Justys,Werna, Kamilka pozdrowionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 NowaTu no dzionek jako tako, byłam w sklepie a teraz naszykuje obiadka i bede szła pojezdzic na rowerku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 XMONIKAX to w sumie kiedy robisz tescik bo nie doczytałam i sie pogubiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 27, 2010 Czekajaca taa plany ambitne jak nic ciekawe czy zapal nam nie minie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 No wiecie ja gdybym miała dobre zdrówko i super sytuacje materialna to bym i 5 chciała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 No wiecie tak mysle ze rodzina wogóle nie powinna tych tematów poruszac! Bliska taa jak mamy to tak, ale dalsza i znajomi????? A co ich to obchodzi czy ktos ma juz dizecko czy nie? Niech sie zajma swoim zyciem prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 Ja po zdrowym II sniadanku: pomaranczka i gruszka i ruszam niedługo na rowerek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 27, 2010 Nie no 5 nie :D Ale 3... Ostatnie by bylo przed 35r.z. wiec jeszcze mloda doopka by byla ze mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 Szarlorko to powodzonka przy mysciu motorku, tylko uwazaj na łapke :) No to ja uciekam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 27, 2010 NowaTu no moja siostra konczy teraz w czerwcu 35 lat a urodziła w styczniu córcie :P Wiec dasz rade :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 27, 2010 Bardziej mnie martwi strona finansowa :D Hehe no ale to odlegly czas. Narazie skupmy sie na jednym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 Ja tez planuje w przyszlosci zeby byla dwojka maluchow bo jak dla mnie jak jest jedna dzidzia to rodzice przez swoja milosc ktora w calosci przelewaja na jednego malucha nieswiadomie wychowuja samolouba ktory musi dostac wszystko bo chce. Nie zawsze tak jest ale czesto sie zdarza. A przy dwojce zawsze jakos inaczej :) No ale to tylko plany :) Na dobry poczatek to wogole musze zajsc w pierwsza a jak mi sie kiedys uda to bede myslala z M o drugim maluszku. Berbelku z Rybcia na pewno wszystko ok:) trzymam kciuki zeby wszystko bylo po Twojej mysli Skarbie:) Monia pamietaj duphason duphasonem ale nie ma co sie zastanawiac ile dni po odstawieniu przyjdzie @ bo moze wogole jej nie bedzie:) Wiec slonko pozytywne myslenie :* Nowa jak tam Patrysia? Szaleje w brzuszku? Ogladalam na Discovery fajny program nazywal sie chyba "Od poczęcia do narodzin" ale mniejsza o tytul w kazdym razie ok. szostego miesiaca ciazy dzidzia kiedy nudzi jej sie wbrzuszku to bawi sie pepowina:) a jak zasypia to ssa kciuk:D Ogladajac to usmiechalam sie az M sie spytal czemu tak sie ciesze jak mu opowiedzialam to mial taka sama szczesliwa i glupkowata mine jak ja:) Cud jakim jest ciaza jest niedoopisania:) Usciski, caluski i zacisniete kciuki dla reszty dziewczynek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 27, 2010 Oj Kamila szaleje szalej :) Dzis z rana dala takiego czadu hehe. A teraz juz jakos spokojnie. Ide robic obiadek powoli... do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 Te pytania sa masakryczne wczoraj widzialam sie z moim bratem ciotecznym relacje mamy spoko ale nie widujemy sie czesto. No i gadalismy wczoraj o slubie czy sam bedzie czy z kims itd no i w koncu padlo pytanko: " No , jak tam siostra udalo sie w koncu ? " Po mojej minie wywnioskowal ze pytanko nie na miejscu przeprosil i wogole ale sciemnilam ze na razie na dziecko mamy czas. Zapytalam z kad ma takie newsy bo nic nie mowilam i okazalo sie ze slyszal jak moja matula gadala z moja babcia ze 5 miesiecy bez tabletek i narazie nic. Na poczatku chcialam isc i dowiedziec sie po co takie rodzinne gadki ale uznalam w koncu ze nie ma sensu bo jak zareaguje to pomysla sobie ze skoro tak sie denerwuje to jest jakis problem i od pytan sie nie uwolnie. Jak tylko ktos sie pyta kiedy dzidzia to mowie zartem ze jak da kasiorke na utrzymanie to ja lece od razu z M brac sie do roboty;) bo najpierw musimy sie czegos w zyciu dorobic zeby zapewnic maluchowi odpowiednie warunki, a ze jestesmy mlodzi to mamy na to troszke czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 Nowa a moze Patrysia szykuje sie do udzialu w 21 edycji You Can Dance :) Teraz jest piata a moze wziasc udzial w wieku 16 lat ;) podobno trening czyni mistrza a malutka uznala ze po co ma tracic czas i zacznie juz trenowac zeby latwiej bylo;) Mi jak rozmawia sie o ciazy to automatycznie mam przed oczami film "I kto to mowi" :) ogladalam go juz sama nie wiem ile razy a i tak jak leci w tv to zawwsze ogladam i chyba nigdy mi sie nie znudzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 Jest ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 27, 2010 NowaTu muszę napisać, że przepięknie wyglądasz w tej ciąży! :) Brzusio słodki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 27, 2010 hej. werna mam pytanko do ciebie.... czy jak mialas ten rozowy sluz to mialas takie klucie w jednym miejscu w podbrzuszu? bo ja od kilku godzin mam takie klucie w jednym miejscu jakby mi ktos tam srube wkrecal:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 Halo ktos tam jest czy mam sobie isc;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 27, 2010 hejka. ja jestem- własnie zjadam kanapeczki obiadowe bo obiad nie smakuje mi- i zaraz zabiore się za przeróbkę sukienki szefowej, potem śmigne na solke chyba i jakoś dzień zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 ja wlasnie usiadlam na chwile bo dzieciaki jedza:) mlodemu temp spadla i czuje sie juz troszke lepiej. doszla mu do 40,1 st. celcjusza dobrze ze kilka min wczesniej dostal lpanadol na zbicie temp i zasnal. Bidulek az dreszcze mial. Jak narazie temp mu spadla mam nadzieje ze juz nie skoczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 27, 2010 no to oby młody szybko wyzdrowiał :):):))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 mam taka nadzieje ze do mojego slubu uda sie go wyleczyc:) widze ze samopoczucie u Ciebie kochana w calkiem niezlej formie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 27, 2010 Dobra lece :* Buzial:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 27, 2010 Werna dzieki :) Mam nadzieje ze forma nie opusci mnie. Kamila oj to biedny ten twoj poodopieczny. A ja juz po obiadku leze. Mezus zasna. Zmeczony praca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 27, 2010 tak Kamilko humorek nie jest zły. musze coś robić dla siebie by się wyluzować, nie będe się zamartwiac bo to nic nie da. taki mój los i ja tego nie zmienie- moge cierpliwie czekać na to co przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 27, 2010 Cześć dziewczynki.....L4 mam a dopiero teraz w domu jestem....szok:(na nic czasu nie ma....M wraca z pracy ale po drodze oczywiście jeszcze na nowe mieszkanie z przyczepą bo meble trzeba powywalać......eh....nie ma ani jednego dnia spokojnego...:( Obiadek gotowy ale jak zawsze zdąży być zimny już.... Wiolkcia ja też już nie mam siły i zastanawiam się skąd ten los taki złośliwy dla mnie...:(tak strasznie chce zobaczyć te dwie kreseczki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 27, 2010 szarlotko słonko uda się zobaczysz- jeszcze troszkę :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 27, 2010 hej dziewczynki co tam slychac ciekawego? cos nowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 27, 2010 ... jaki ty spokój na na na na nic się nie dzieje na na na na ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach