Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

a wiesz wlasnie takie niebardzo niebardzo a pozniej niespodzianka czego zycze ci z calego serducha buziaki i dobranoc

hej ja juz od 7 na nogach, gorac niesamowity jest ale akurat to lubie:) ale sie wczoraj wieczorkiem rozpisalyscie:) u mnie dzis nawet nie wiem ktory dc bo przestalam liczyc zeby sie nie stresowac. buziole dla was 👄

Hej dziewczynki:):) Justys ja też na nogach od 7.00...:)Najpierw musiałam dowieźć to zasmolone L4...niech się nim udławi....potem szybko na drugie mieszkanko bo dzisiaj okna nam wymieniają ...no i jeszcze do przychodni ortopedycznej zarejestrować się na 16 czerwca:)....także teraz w domciu...zjem śniadanko i chyba pojadę umyć samochód na drugie mieszkanko...no i oczekiwanie do 15.00 na wizytę:(

hejka wszystkim :):):):):) karten jeśli chodzi o duphaston to mozesz wziąźć później ale wydłuzysz sobie tylko druga fazę cyklu. a owulke juz miałaś?? czekajaca piekny spadek wagi- gratuluje :)) szarlotko- będzie dobrze zobaczysz- jak sie wyrobie ze wszystkim to postaram się wpasc do Ciebie do poczekalni- ale nie obiecuję bo troszku mam zajęć. Kamilko- czy cykl stracony czy nie dowiemy się w terminie @ :):):) więc jeszcze wszystko przed nami:) justys- najlepiej nie wiedziec co i jak- ale niestety czasami nie liczenie dni cyklu jest niemożliwe- tez bym tak chciała ale się nie da- bo trzeba leki brać w danym dniu i do ginka chodzic- więc mimo checi nie moge nie liczyc :(:(:(:( a jesli chodzi o mnie to u mnie 19dc no i oczywiście bez żadnych objawów czy problemików zdrowotnych. w pracy do 15-tej jestem ale póxniej musze skoczyć na zakupki, w piatek ide do fryzjera obciąc włoski na dośc krótko na tzw"boba" i zobaczymy co z tego wyjdzie. w środe egzamin z prawka- będzie stres jak nie wiem co- ale co tam- bedzie i zniknie :):):):)\ ściskam Was mocno z upalnego śląska :):):):)

Wiolkcia kochana jesteś!!!!!!!!!!!!!! Wpadaj koniecznie!!!!!!!!!!!!!:):):)Będę tam kiblować od 15.00 pewnie trochę minut przed już będę....lekarz ponoć przychodzi o 16.00 ale dla mnie ma przyjść wcześniej bo nie dało rady mnie inaczej wcisnąć :)

szarlotko zrobie co w mojej mocy by się tam pojawic :):):):) nie stresuj się Słonko- lepiej wiedza niz niewiedza. no i mam nadzieję ze na wszystko będzie odpowiedz właściwa i wszystko dobrze się potoczy.

Czekajaca dziekuje za info! Powiedz mi jeszcze co z chlebem i ziemniakami? jesz te produkty? i jakbys mogla mi napisac Twoje przykladowe menu. Buziaki i pozdrowienia dla Was :*

No ja mam nadzieję Wiolkcia:(:(Nie pamiętam tylko ile u niego ten monitoring kosztuje...mówił ale moja skleroza jak zwykle...:)

Wiolkcia dzięki:):)co ja bym bez Ciebie zrobiła:)A płaci się z góry????I powiedz mi jeszcze co w takim razie jeśli dzisiaj będzie 1 dzień monitoringu....to jak ja mam się na następny umówić skoro tam już miejsc nie ma:(a to będzie z dnia na dzień...

wiolcia a ty bralas clo? powiedz mi jak to jest bo przy 1 tabl na dzien owulka byla w 19dc a jak sie bierze podwojna dawke to owulka jest wczesniej czy na to nie ma zasady?

czesc Kobietki. za godzinke wizyta :(:(:( całą noc nie spałam... wiedziałam ze tak bedzie, ze nerwy nie pozwola mi spac...... !

a szarlotko daj spokój... jestem padnieta po prostu :( a jeszcze dzisiaj musze na badania kontrolne do pracy, bo jutro wracam juz... chyba przespie całe popołudnie... a Ty jak zwykle od rana na pełnych obrotach ....;)

szarlotko na następny monitoring umawiasz się tylko z nim- nie musisz się rejestrować i przychodzisz na którą chcesz(oczywiście w godzinach jego pracy :):):)) ja płace zawsze z góry- pierwszego dnia. justys u mnie z clo było tak że jak brałam 1 tabletke dziennie to pęcherzyki za szybko i za duże rosły i wtedy pękały dopiero ok 17dc- rosły nawet do 3 cm ;/;/;/, i dlatego teraz brałam po pół tabletki i tez szybko rosły i pewnie by jeszcze rósł ale na szczęście dostałam zastrzyk. więc Słońce czy wczesniej będzie owulka u Ciebie to nie wiem bo jak widac reaguje się inaczej- to chyba ma wpływ na rozwój pęcherzyków a nie szybsze ich pękanie czyli owulacja. ale miałaś w tym cyklu zapisac się na monitoring prawda??

no tak ale u nas nie ma gina i musze dojezdzac 25 km a teraz mam sesje wiec nie bardzo bedzie czas jechac a on tylko dwa razy w tyg przyjmuje. poza tym ten cykl bedzie na luzie bez obliczen i tempki:) a moze akurat sie uda jak nie bede myslec tylko o robieniu dzieci a bede cieszyc sie seksikiem:)

no to tez jest metoda i to podobno skuteczna justys :):):):) to stawiamy na przyjemność przede wszystkim co nie :):):):)

to dzieki M doszlam do takiego wniosku bo juz calkiem podporzadkowalismy swoje zycie staraniom i teraz wkoncu chcemy zrobic cos dla siebie:) teraz przytulanie tylko wtedy jak bedzie ochota a nie przymus

nono i taki sex jest o wiele przyjemniejszy i fajniejsze wrażenia :):):):) tak trzymaj justys :):):):)

Ok laseczki ja spadam na drugie mieszkanko samochodzik umyć:):)nie wiem ile mi to zajmie ,czy zdążę jeszcze zajrzeć przed wizytą...ale im więcej mam do zrobienia tym lepiej....:)Buziaczki.. Nerwusku trzymaj się na wizycie i daj znać co powiedział lekarz.... Wiolkcia jak dasz radę to wpadnij:)

Kolokokta no jasne ze jem ziemiaki i chleb :-) Ziemianki z wody, pieczone. Bez dodatku tłuszczu zadnego. Posypane ziołami. Chlebek albo chrupki typu wasa albo ciemny taki jak pumpernikiel, wieloziarnisty itp. Przykładowe menu: Śnidanie: serek wiejski lekki, papryka, 5 x wasa lub kromeczka chlebka ciemnego II sniadanie: owoce Obiadek: to co jest na obiad ale mniejsza porcja :-) Podwieczorek: jakis jogurt lub jogurt + musli Kolcaja: np warzywa na patelnie, albo wedlinka jakas, jajeczka. Jest wiele kabinacji :-) Tak zeby sie miescic pomiedzy 1200 a 1500 kcal na dzien! Nie polecam diety 1000 kcal!

U mnie 2 dzien @ , brzuchol boli i po wcozrajszych myciach okien, praniach i prasowaniach nic mi sie nie chce :-( Narazie tylko na małych zakupkach byłam...

Bry dzionek slonka Mimo pieknej pogody dolek coraz wiekszy :/ Dziewczynki trzymam za wasze wizyty u gina kciuki zeby wszystko bylo ok:* Buziaki dla reszty slonek:*

A ja jeszcze wpadlam:):)....samochód myje mi brat mojego M,bo remontuje nam mieszkanko i w ramach przerwy:):)mówie wam jaki to pedant,autko będzie lśniło jak nic...:)pranie zrobiłam jeszcze tutaj, bo też ciuchy w pralce od tygodnia czekały na miłosierdzie....okna nam jedna ekipa wymienia, druga remont,trzecibrat też naltretuje drzwi...:):):)a ja z ręka w gipsie siedze i patrze:):)Ale odjazd..... Dziewczynki na dyskusji ogólnej wkleilam pytanko gdyby ktos mi mógł pomóc http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4492998 ....ide na ślub i nie wiem ile dać kasy na prezent:(