xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 czesc dziewczyny jestem juz w domku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 wczesne poronienie, wczoraj robili mi bete i była koło 100 a dzis już tylko 50 wiec mnie nie czyscili, bo wszystko ładnie sie samo czysci, z czego sie ciesze, nie chce juz sie strac, nie mam siły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 widze ze nikogo nie ma:( nie wiem co bedzie poprostu nie wiem:( ogólnie szpital w którym byłam a własciwie lekarze to koszmar:( czekaja tylko na kase!! po interwencji zrobili bete i dobrze bo nie potrzebnie by mnie łyżeczkowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Dawno nie zaglądałam Moniczko kochana aż mnie scisneło :( słonce żdne słowa nie pomoga zobaczy czas uleczy ranę, nie przerywaj starń! serdecznie cie pozdrawiam i wracaj szybko do formy CMOKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 monika to musi byc dla ciebie prawdziwy koszmar,nie jestem w stanie wyobrazic sobie twojego bolu.. nie powiem ci "badz silna","bedzie dobrze","wszystko sie ulozy"... bo te slowa sa zapewne teraz puste dla ciebie... mam nadzieje,ze masz wsparcie swojego mezczyzny i nie jestes sama w tych trudnych chwilach,ale jesli mozemy cos dla ciebie zrobic to tylko powiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Hejka laski:) Szarlotko widze ze szalejecie;) Wiolkcia ja rowiez uwazam ze moze brak objawow to dobry objaw;) Monia kochanie sciskam Cie mocno i bardzo przepraszam ze nie odp ale skonczyla mi sie kaska na koncie a na wiosce gdzie jest dzialeczka w sklepie nie mieli kart orange:/ Trzymaj sie cieplutko skarbie:* Berbelku bedzie dobrze mysl pozytywnie:* Trzymam kciuki:* Justys moze okaze sie ze luzne podejscie i @ nie bedzie;) zycze Ci tego z calego serducha:* Buzialki dla reszty sloneczek:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Sat zgadzam sie z Toba w 100% Monia mozesz na Nas liczyc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Dzieki dziewczyny ale narawde nie mam sił:(meżus jest ze mną, dzis sie upije, tylko to mi pozostało, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Moniu sciskam Cie mocno:* Czas leczy rany wiem ze dlaCiebie to teraz puste slowa ale jestem pewna ze do Ciebie los tez sie usmiechnie:* Pamietaj skarbie po burzy zawsze musi zaswiecic slonce:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Halo ktos am jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 kochana już mam za soba to juz 2 razy i nie mam siły na wiecej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 hej moniczka, nie poddawaj sie! ja tez juz dwa razy to przechodzilam wiec wiem co czujesz i zadne slowa tego nie zmienia. ale poczekaj troche i zobaczysz ze pragnienie posiadania dziecka bedzie tak silne ze zwyciezy nad strachem i bezsilnoscia. ja tez mowilam ze juz nie chce staran bo nie mam sily ale po pewnym czasie doszlam do wniosku ze uzalanie sie nic nie da i trzeba dzialac dalej az sie uda i zostane mama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Justysia ma racje teraz jestes strasznie rozbita i zla ze sie nie udalo ale czas leczy rany zobaczysz ze z czasem spojzysz na to inaczej. Bez wzgledu Moniu co bedzie dalej mozesz na Nas liczyc:* Justys a Ty jak sie czujesz skarbie? Podejzewam ze pranko idzie u Was pelna para po kilku dniowej abstynencji;) Trzymam kciuki zeby luzne podejscie zaoowocowalo brakiem @ na jakis czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 ale pusto:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 witam ponownie moniu sciskam mocno a kama ty pisz lepiej co u ciebie jak tam z @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 halo halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 widzę ze nie ma nikogo a wiec dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 ja jestem slonko:* Jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 no witam ja czuje sie dobrze a ty jak tam @ mam nadzieje ze brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 ja dzis 20 dc i im blizej do @ tym bardziej sie boje ze znow bedzie rozczarowanie i nastepny cykl starań :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 kama jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 tak slonko:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 no to jak napiszesz co sie dzieje bo ciekawa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 tescik robiłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Kochana no wlasnie @ miala byc wczoraj ale narazie nie ma.... Staram sie nie myslec wyjazd na dzialke troche mi w tym pomogl bo caly czas czyms sie zajmowalam. Jakos nie moge uwierzyc zwlaszcza ze w tym cyklu bardzo malo pranka bylo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 NO KAMCIA JA BYM TESCIK ZROBILA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 kamcia ja uciekam daj znac jutro co i jak i zrob tescik koniecznie ;) ja mowie ze sie udalo :) buzziiiiiiiiiiiiiiollllleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 szczerze to boje sie zrobic.... Brzusio pobolewa ale @ brak tylko troche wiecej sluzu niz przed terminem. Tak jak mialam sucho byl bialy gesty to teraz jest tez bialy troche go wiecej i jest rzadszy taki o kremowej konsystencji i troche rozciagliwy . Ten bol jest taki dziwny ciezko mi go opisac i przyrownac do jakiegos innego:/ sama nie wiem co mam myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 No buzial karten :* kolorowych slonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 ja twierdze ze jest dobrze i fasolka rosnie buziaki milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach