Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 One Kiss no własnie podczasz Klanu bede jezdzic na rowerze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 28, 2011 no wiesz, Justyna tez juz jest na wylocie :-) ja do planowego terminu mam tylko siedem tygodni wiec, jakby teraz sie nie udalo Tobie to jak Twoj maz wroci to wyjdzie w sam raz, ze odemnie przejmiesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 28, 2011 kolokokta twój brzuszek dla czekajacej :-D to ja poprosze brzuszek po Wioli :-D czy juz zarezerwowany ??? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 28, 2011 Kiss, bierzcie brzuchy, ktora jaki chce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 28, 2011 kolokotka ja co powiem ze ja nic innego nie robie jak tylko czytam o plamieniu implantacyjnym :-D tez rózowy sluz mnie zastanawia :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 30 minut rowerka za mna i 5 minut gimnastyki a teraz wcinam kolacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Jest ktos????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 28, 2011 ja jestem czekajaca :) forum nie działa buuuuu :( ejjj co tak rozdajecie brzuszki...? a mnie nikt sie nie pyta o zdanie :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Marzec 28, 2011 witam. mam pytanie.otoz staramy sie z mezem o dziecko a podkreslam ze dzialalismy w dni plodne i to w samym centrum dni plodnych 13 marca.test hcg robilam 4 dni po wspolzyciu i wyszedl 0.1 czyli ze ciazy nie ma. 23 marca dostalam okres tzn 23 mialam plamienie 24 byl skapy 25 tez. a juz 26 i 27 to same kropelki. gdzie podkreslam ze zawsze okres u mnie trwa 8 do 9 dni i nie nadazam zmieniac tamponow bo jest tak obfity wiec tu pytanie czy mozliwe aby nam sie udalo?a hcg bylo wykonane za wczesnie? prosze oodpowiedzi i porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Edzia witaj, szanse zawsze są, i tak jak piszesz ze jezeli okres był skąpy. Na beta hcg o wiele za wczesnie 4 dni po współzyciu, samo zapłodnienie trwa kilka dni. Test najlepiej zrobic w 12 lub 14 dniu fazy lutealnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Jestem tutaj bo nasze forum nadal nie działa :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Marzec 28, 2011 no mysle o tym bo zawsze mam obfite. a teraz nagle tylko plamienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Edzia125 a który masz teraz dc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 28, 2011 nerwusku kochana na ciebie czeka brzusio Justysi do przejęcia :-D Edziu bardzo miło ze do nas zawitałas ja uwazam podobnie jak czekająca, ze na test było za wczesnie, a jesli @ było skąpe niz zazwyczaj to szansa zawsze jest na Maleństwo. Powiem CI, ze ja dzis czytałam, ze wystepuje plamienie implantacyjne i ono czesto bywa mylone z @. ale jest od @ krótsze i o wiele mniej obfitsze. czekająca jak wieczór mija? kochana wiadomo juz cos o naszym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Marzec 28, 2011 no teraz trwa u mnie to plamienie sporadycznie. i czekam az bede mogla wykonac test i chcialabyn aby byly w koncu te dwie kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 One Kiss no nie mozna wjesc :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Marzec 28, 2011 no teraz trwa to plamienie sporadycznie. i czekam az bede mogla zrobic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Patrzałam na m jak miłosc i szykowałam rzeczy mezowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Edzia juz mozesz zrobic jak Ci sie wydaje to @ podejrzane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 28, 2011 Dobranoc, forum nie działa, na kafe nikogo nie ma wiec ide spac..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2011 Cześć Dziewczyny. Forum nadal nie działa więc mam nadzieje, że spotkamy się dzisiaj tutaj... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 29, 2011 Dzień Dobry Nerwusku, nie wiem co jest granie. Nie działa ani nasze forum, ani ta strona z której pochodzi nasze forum. Albo im padły serwery albo cos moze zmieniaja. Jak tam Nerwusku samopoczucie od rana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2011 Hejka ;) no nie wiem co z tym forum.... :( czy ktos mogł je usunac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2011 włąsnie co z naszym forum ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 29, 2011 Nerwsuku tylko administrator no i administracja całych for moze usunac, ale w tym przypadku dostalabym wadomosc na maila a nic niedostałam wiec to pewnie u nich jakis problem. Bo nie działa nawet ta strona z której załozone jest nasze forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 29, 2011 Berbelku no od wczoraj nie działa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2011 no ale co bedziemy zakładac nowe czy czekamy az sie naprawi ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 29, 2011 Nerwsuku nic nie moge zrobic narazie bo nie działa wogóle ta strona z forami gdzie zakładałam nasze forum :-( Trzeba poczekac.... A do tej chwili bedziemy pisac tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2011 dziewczyny dziś mi się ząb ułamał :( muszę iść do dentysty i chyba go wyrwać bo został sam korzeń :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach