Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Gość madzik0203
U mnie pco, 2 laparoskopie, mnóstwo hormonów, mąż słabe wyniki, teraz zastanawiam się nad drugim dzieckiem ale znowu wszystko od nowa przechodzić

Gość gość
Lenka jeśli masz problemy z pęcherzem możesz już teraz zapobiegawczo pić sok z żurawiny. /J

Gość kawkawkuchni
Tym "niekulturalnym" osobom pewnie się nudzi. Nie pracują, nie mają żadnych zajęć, albo leżą i pachną no i chcą uprzykrzyć innym życie. Jedna zasada: ignorancja :) madzik0203 napisz coś o swoich pierwszych objawach, jak już udało Ci się zajść :) ciekawa jestem, czy przy każdej ciąży, występują jakieś "symptomy" :) .

Gość gość
Szczerze też będę chamska taka jak jest gość i szczerze mówiąc gościu mam to w d***e czy będziesz w ciąży czy nie . A wchodzę tu dlatego że jestem ciekawa co u dziewczyn które się że mną starały i że trzymam kciuki za olenike ! A to że ty sobie piszesz to że pisz nie musisz przecież mnie czytać. Wszystkim pozostałym dziewczynom które są kulturalne e i umieją się zachować doradzić coś mimo z jeszcze im się nie udało dziękuję bardzo i wierzę że im się uda a tobie gościu jak się nie podoba to wyjdź z forum i tyle. Bo nie tylko masz pretensje do mnie ale pozostałym dziewczynom też się nie podobają twoje wypowiedzi. Fakt watk został odświeżony ponad rok temu gdy z dziewczynami zaczęłam starania i nie wyobrażam sobie żeby nie towarzyszyć w tych staraniach nadal olence . A gdy jej sie uda to spoko zmienimy wątek żeby wam nie zaśmiecać . Dziękuję bardzo za uwagę . Asia

Gość madzik0203
Ja nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży, zero objawów, nie było mi nic a to że nie miałam miesiączki to podobno po hormonach, az pewnego dnia zrobiłam test i wyszły dwie kredki. Przez całą ciążę zero objawów. Tyle lat się starałam az przeoczyłem dwa miesiące ciąży

Gość madzik0203
Kreski miało być

Gość kawkawkuchni
Ja mam dziś 25dc i znów nadzieje, oczekiwania... w poprzednim cyklu się nakręcałam objawami, niepotrzebnie :( dlatego teraz nie chce nic pisać, wychodzi na to, że to moja bujna wyobraźnia. We wtorek idę na badania, m.in. na betę. Pewnie i tak nic nie wyjdzie, ale trzyma mnie nadzieja , głupia ja :)

Gość gość Ola
Kurczę wiecie co, rozumiem, że może być przykro czytać niektóre rzeczy, ale jedna osoba tu przegina z tymi chamskimi odzywkami. Inne dziewczyny jakoś potrafily kulturalnie napisać, a ta musi wyzywac od tepych. Trzeba to ignorować i tyle, nie każdy jest nauczony kultury. Trudno. Poza tym ktoś tu pisal, że szuka konkretnych rzeczy i musi mnóstwo stron przewijac, bo pelno tu "mamusiowych" tematow. Ja tu niedawno "zasmiecalam" forum swoimi zalami po poronieniu i nikt nie byl o to zly. Jesli macie jakis konkretny problem, pytanie i szukacie informacji na ten temat to nie łatwiej po prostu o to spytac? Na pewno któraś z dziewczyn pomoze. Nie musicie się az tak meczyc i przekopywac setki stron, zeby coś znalezc.

Gość madzik0203
Pamiętam ja każdy miesiąc miałam wszystkie objawy ciąży a prawda jest taka ze rzadko kto ma objawy tak wczesnej ciąży. Dziewczyny tak naprawdę to piersi, brzuch i wszystko inne boli ok 4 tygodnia ciąży. Ja też znowu się nakrecam ale wiem że tak naprawdę bez pomocy lekarza nic nie wskuram bo nawet nie mam owulacji bez cło.

Gość Lenka8523
Hehe

Gość Lenka8523
Ja tez u siebie widze objawy jak sie zajadam myslac ze mam "zachcianki" a pozniej jak dostaje okres to stwierdzam ze jedyne co mnie spotka w tym miesiacu to ciaza "spozywcza" a jak wy dziewczyby dbacie o siebie? Jakies dodatkowe witaminy?kwas foliowy? Ruch na swiezym powietrzu?

Gość madzik0203
moja Pani profesor, bardzo dobra zresztą powiedziała że trzeba pić tran zarówno ja jak i mój mąż. Więc piłam tran, kwas foliowy i to tyle

Gość madzik0203
Lenka jak długo się starasz, jakie masz problemy ?

Gość Lenka8523m
No nie za dlugo bo 3 miesiace a wczesniej to bylo tak na spokojnie bez sprawdzania co i jak

Gość gość
Dziewczyny ją jak się starałam to gin mówiła aby jeść dużo zielonych warzyw mają dużo kwasu foliowego ją jadlam sporo mąż tylko kapustę pekińską i ogórek bo nie lubi zielonych warzyw telefon też nie można nosić w kieszeni i laptopa blisko okolic intymnych trzymać a i kąpać się w gorącej wodzie pewnie wiecie o tym ale nie zaszkodzi napisać asia

Gość madzik0203
No to spokojnie w końcu to dopiero początek a może się okazac ze juz jesteś w ciąży czego ci życzę. Co to do moich 8 lat hihi.

Gość gość
Przyszly zazdrośnice, narobily szumu i już nikt tu nie pisze.

Gość Lenka8523
No wiec forum mi pasuje "paczatki starab" w tym miesiacu na pewno nam sie nie udalo bo objawy mam jak zawsze przed okresem:bolace powoekszone piersi. Macie jakies sprawdzone testy owylaxyjne?bo teraz chce kupic przez neta bo taniej wychodzi

Gość madzik0203
Lenka a byłaś u lekarza czy na razie probujecie bez pomocy ? A zazdrosnice niech piszą co chce.

Gość gość Ola
Lenka, objawy ciąży i objawy przed okresem mogą być takie same, ciężko stwierdzić czy to ciąża czy zbliżająca się @ wiec jeszcze nic straconego :) ja zamawialam testy z allegro, nie pamietam nazwy, ale był zestaw 50 owulacyjnych i 5 ciazowych za 25 zł. Mi wychodziły te testy, faktycznie po pozytywnych wynikach mialam objawy tego, że była owulacja. Warto kupić, tanio wychodzi

Gość gość
Czesc dziewczyny. Od jakiegos 6 sierpnia mierze sobie temperatute w pochwie i do 11 sirrpnia mialam ponizej 37 a dzis zmierzylam i mam 37.3... Mam okred zazwyczaj kolo 23-24 dnia kazxego miesiaca..ostatni byl 22 lipca wiec teotetycznie do kolejnej miesiaczki zostalo mi jakies 4-5dni (dzisiaj jest 24dzien cyklu) Czy moge byc w ciazy? Od 1 sierpnia nie stosowalam z facetem zadnej antykoncepcji. Owulacje powinnam miec kolo 5 sierpnia. Kovhalismy sie praktycznie codziennie.. Zazwyczaj przed okresem jakis tydzien przed wysypuje mnie krostami na calej twarzy a teraz nie mam ani jednej..piersi mam wrazenie ze sa lekko obrzmiale lecz nie bola mnie tak jak na okres...

Gość gość
DIewczyny czy temperatura 37.3 jakies 5d i przed spodziewana miesiaczka to moze bycviaza? Jaka wtedy jest temperatura?czytalam ze przed okresem jest niska. A jesli w ciazy to od zagniezdzenia utrzymuje sie podwyzszona

Gość madzik0203
Z ta temperatura to nie jest tak do końca. Ja nigdy nie miałam podwyższonej ani w dni płodne ani na poczatku ciąży. Zawsze ta sama 35.5. Moja lekarka mowila że oczywiście może oznaczać ciążę ale niska tez może ja oznaczać jak było w moim przypadku.

Gość gość
Dzieki za info :) strasznie jestem xiekawa i jak bede na miescie i zlape jakas apteke to chyba zrobie test bo juz taaak wyczekuje :) no

Gość gość
Ją akurat byłam osłabiona z tego co pamiętam temperatura 35 i straszne drgawki z zimna. U każdej jest inaczej . Asia

Gość Lenka8523
Z ta temperatura to dlugo tzreba sie obserwowac zeby poznac organizm.wszystko wplywa na temp: piwko wieczoren, pozny sen, inna godzina mierzenia

Gość Lenka8523
Madzik: ja bylam u gin jak dostalam przt okresie skrzep... wystraszylam sie wtedy strasznie. Miala wtedy 50dniowy cykl!!poslala mnie na krew i do endokrynologa. Wyszlo ze mam wysoka prolaktyne wiec jestem na tabletkach. Do tego mierze temp i robie testy owulacyjne

Gość madzik0203
Jak zrobisz test to daj znać, ciesze się z każdej ciąży bo wiem co to za walka. Rozumie tez te wszystkie zazdrośnie , ja tez zazdroscilam ale tak pozytywnie. Lenka ja nigdy nie robilam testów owulacyjnych tylko zawsze od 12 dnia cyklu co dwa dni sex , u mnie sie sprawdziło właśnie co dwa dni. Raz probowalismy każdego dnia, raz co 3 dni a sprawdziło sie co dwa.

Gość Lenka8523
Dobrze wiedziec. tez sprobujemy co 2 dni.test robilam w sobote:wyszedl negatywny ale na szczescie bo zamarlam ze strachu jak przeczytalam ze absolutnie nie wolno furaginy brac jesli sie ma podejrzenia o ciaze. Wiec ze strachu zeby sie uspokoic robilam tydzien przed planowana@ wiem; glupio sie zachowalam starajac sie zajsc a biorac leki...

Gość madzik0203
Ja byłam dwa tygodnie już w ciaży, moja Pani profesor nie widziała tego jeszcze na usg i przepisała mi silne leki bo miałam 10 cm torbiel na jajniku po leczeniu, lekarstwa zjadłam a potem dopiero okazało sie że jestem w ciąży, mała urodziła się zdrowa, czasem nie taki diabeł straszny jak go malują