NowaTu24 0 Napisano Maj 18, 2010 Nerwusek nie wiem co Ci napisac... wiadomo, ze wspolczoje... ale coz tylko tyle ze w myslach mocno Ci tule.,, Napisz co lekarz powiedzial... serduszko przestalo bic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprosze o klikk Napisano Maj 18, 2010 http://www.tryfreecandysample.com?i=133923 jeśli można prosić tylko o kliknięcie. Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 18, 2010 jak zaczął robic usg to zapytał czy nie miałam bóli i plamień, a ja juz widziałam ze serduszko nie bije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i on własnie wtedy powiedział ze ciaza jest obumarła ze serduszko nie bije, ze płód rósł i ma wielkosc na 8,5 tygodnia.... ze czasem sie tak zdarza, ze nie mamy na to wpływu... teraz czeka mnie zabieg a potem 3-4 miesiace odpoczynku i znowu staramy sie o dzidzie...... jutro mam byc przed 8 na izbie przyjęć na czczo :(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 18, 2010 nerwusku no wyć mi sie chc niemiłosiernie odrazu mam siebie przed oczami nerwusku najważniejsze to jest zeby się nie poddawać i pamiętaj trzeba walczyć o to co jest w naszym życiu najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 18, 2010 bardzo boje sie tego zabiegu :(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 18, 2010 nie bój się nerwusku najwazniejsze to to zebys trafila na dobrych ludzi ja mialam glupiego jasia ale moje poronienie bylo w toku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 18, 2010 normalnie serce mi rozrywa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 18, 2010 uciekam dobranoc nerwusku tulam ciebie jeszcze raz bardzo bardzo mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Hej Nerwusku jestem z Toba calym serduszkiem A u mnie @ nadal nie ma temp 36,8 test I Jutro lub moze jeszcze dzis pojade na bete jezeli @ sie nie pojawi buzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 hej kochane nerwusku jeszcze raz przesylam usciski dla ciebie. trzymaj sie jakos skarbie kamilla zrob bete bo z testami to roznie bywa...... mi przy pierwszej ciazy pokazala sie druga kreska dopiero po 2 tyg od terminu @. a u mnie 19 dc, sutki bola przy dotyku, piersi troszke tez i to chyba wszystko..... staranka byly jeszcze wczoraj ale chyba poszaleje i dzis tez M naciagne na co nie co:) pozdrawiam wszystkie dziewczyny, buziole dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 witam. przeczytałam wczoraj wpis nerwuska i nie mogłam nic napisać- to szok- życie jest brutalne dla niektórych i niesprawiedliwe. nerwusku bardzo mi przykro- wiem ze Ci to nie pomoze ale jesteśmy z oba cały czas. Kama to beta powinna wyjasnic sytuacje. u mnie od wczoraj doszedł ból sutków przy dotyku, jajnik chyba juz dziś nie boli- ale straznie mnie bolał podczas pranka i to bardzo, a po wszystkim całe podbrzusze jak by mi cos tam rozrywało. masakra normalnie. no cóż czekam do piątku bądz niedzieli . zobaczymy co ta @ wymyśli w tym cyklu. usciski dla wszystkich koleżanek. napisze coś po południu bo będę w pracy to nadrobie te zaległe wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 WITAM I ZYCZE WAM MIŁEGO I W MIARE SPOKOJNEGO DNIA W tą okropna pogode :( NERWUSKU bardzo mi przykro... Nie potrafie sobie nawet wyobrazic jak Ci cięzko i żle... Jestem z TOBA i mam nadzieje ze lepiej sie poczujesz... Ech zycie....... No u mnie chyba 5dc ale bez @ bo zaczełam odrazu brac Yasmin tak jak kazała lekarka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 WKLEJAM TABELKE bo wiem mniej wiecej przy Yasmin kiedy bede miała @ z odstawienia. malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/06...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 19, 2010 Hej Nerwusku ściskam Cie kochanie @ wciaz nie ma brzuch pobolewa jak na nia ale tylko bialy wodnisty sluz czasem zakluje jajnik:/ Bete zrobie prawdopodobnie jutro rano jezeli @ nadal nie bedzie . Cycochy b. bola i swedza, masakra po prostu:/ Wrocilismy z M z zakupow kupilismy garniturek koszule bielizne dla mnie do sukienki i oczywiscie moja sukienke jest zupelnie inna niz ta co pokazywalam i w dodatku biala z tamtej musialam zrezygnowac bo niewyrobily sie z przerobka i byla by na polowe czerwca:/ Buziale dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 19, 2010 Hej kobiety... U nas w Gliwicach sytuacja się poprawiła....choć mój M wracal wczoraj godzinę dluzej niz zwykle....ale już mamy spokoj w miare w centrum...chociaż dalej masa ulic jest zalana.... Mnie ręka dalej boli...:(ja nie wiem jak ja do poniedzialku wytrzymam w tym gipsie....nawet wlosow sobie nie moge sama umyc...:(nic nie zrobie sama....szlag mnie trafia.... Nerwusku...ja w to doslownie nie moge uwierzyć!!!!!!!!!!!!! nie mam słow i zadne slowa cie nie pocieszą...pamietaj tylko ze jestemy tu wszystkie z Tobą... Co do mnie dzisiaj moj 13 dc, wczoraj bylo pranko ale z moim pechem...wiadomo...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 19, 2010 nerwusku nie wierzę w to co się stało bardzo mi przykro i pamiętaj że jestem z Tobą wiem że słowa nic nie dadzą bo to co przeżywasz to koszmar ale pamiętaj że jestem z Tobą - 3 maj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 witam ponownie. ja juz w pracy do 21-ej. na szczeście już nie pada :)):) buziaczki :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aura_1987 0 Napisano Maj 19, 2010 Witam, od 3miesięcy staramy się o dzidzię, trzy miesiące przed staraniami już się przygotowywałam, badania chyba wszystkie zrobiłam włącznie z USG i wszystko wporządku, jedyne co, to lekarz powiedział mi na USG, że mam dość mocno powyginaną macicę z przodozgięciem ale, że to taki jej urok i w niczym to nie przeszkadza, ilość pęcherzyków przeciętna, cytologia w normie, krew w normie. Mam regularny 33dniowy cykl okres mi się spóźnia 7dzień, byłam rano w laboratorium na HCG wynik ok godz 15odbieram. Nie obserwuję śluzu bo wiem że może być zaburzony(często współżyję). Objawów wsumie żadnych nadzwyczajnych, zawsze przed okresem mam kłócie w jajnikach, chociaż przyznam,że ok tydzień temu ustały. Jestem bardzo zniecierpliwiona, za godzinę wszysko się wyjaśni. Nigdy nie stresuję się bo okres był prawidłowy a teraz każdy dodatkowy dzień spóźnienia buduje moją nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 aura a robiłas tescik w domciu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 hej ale tu pusto dzis:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czekajaca1984 Napisano Maj 19, 2010 Aura to trzymam kciuki! I daj znac jaka masz bete hcg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 Cos mnie zle wkleiło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 Justys ja teraz zajrzałam :) Co u CIEBIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 no u mnie nic nowego:) cykl szalony mam. juz trzeci raz sluz plodny i testy tez pozytywne wiec sie troszke gubie w tym wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 No KAMILKA do polowy czerwca to Ty nie mozesz czekac :P A masz zdjatko sukienki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 19, 2010 JUSTYS no fakt, troszke to dezorientujace, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 no oby ten cykl przyniosl cos dobrego:) jeszcze pare dni beda staranka a potem juz tylko czekanie:) ale nie wiem kiedy sie spodziewac @ bo takie to wszystko poplatane. a u ciebie jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 19, 2010 hohohohoho justys trzecia owulka :):):) niezłe masz przeboje. no to moze w ktorąs się udało :) Czekająca masz już jakies efekty diety?? no teraz po tabsach to @ napewno bedzie i powinno sie troszke to wyregulować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 19, 2010 Czekajaca ja już nie pamietam czy mi pisalas bo pytalam wczesniej gdzieś tam gdzie masz ten domek w Żywcu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 19, 2010 wiolkcia no mam nadzieje ze sie udlo trafic w owulke obojetnie kiedy ona tam byla:) bo staranka byly intensywne i w sumie nadal sa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach