Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Gość gość
Ewbela jutro pierwsza wypyta kiedy ostatnia miesiaczka zwazy mnie i tyle a z polozna pierwsza wizyta w styczniu. A dlaczego chcesz sie ograniczac? Ja mam bardzo wysokie libido wieczorem ale rano za to mdlosci. Asia

Gość gość
Ola walcz bo jest o co ja sama wiem z własnego doswiadczesnia ze owulacji moze nie byc wtedy gdy myslimy okazalo sie to w tym miesiacu asia

Gość gość
No ja caly czas podejrzewałam owu 20 dc a potem nie kochaliśmy sie kilka dni, bo to zazwyczaj byl tydzień pracy, to byliśmy zmęczeni. Nie spodziewałabym się w ogóle ze dzis mogłaby być...raczej, ze juz byla dawno. Moze testy pomogą, chociaż nie potwierdzają owulacji, ale dają kopa do dalszego działania :D jak dzisiaj wyszedł pozytyw to starać się dzis czy jutro? Ola

Gość olenika
Ja rok temu robiłam morfologie i wtedy TSH miałam 2,7.. jest powód żeby się jakoś bardzo tym martwić? miałam usg tarczycy, wszystko ok. Dzisiaj podbrzusze mnie boli co jakiś czas od rana oczywiście jak na okres... Piersi bolą, ale mniej. Najgorsze, że w sobotę ma się pojawić @... a w sobotę idziemy duża paczka się bawić na imprezę andrzejkowa.. :( Juz widzę siebie z okresem i swoim humorem.... Nie będę miała ochoty się bawić :( Najgorsze tez, ze zaraz po @ ciągle kochałam się z mężem, a gdy już przyszły dni płodne i był odpowiedni sluz to może z 2 razy?

Gość gość
Ja jak miałam dwie kreseczki na teście owulacyjnym to kochałam się tego dnia i dwa dni później. Niestety nam nie wyszło. Ale każda kobieta jest inna. Trzymam kciuki. Agata

Gość gość Ola
Olenika, a moze akurat pójdziesz w dobrym nastroju :) u mnie juz starania byly, ale strasznie podbrzusze mnie bolalo, ze nawet nie miałam ochoty. Zrobie jeszcze wieczorem test z ciekawości, mam ich jeszcze prawie 30, zobaczę co wyjdzie i zrobie też jutro po pracy. Najgorsze to jest to czekanie. Najpierw do starań a potem do głupiego okresu. A jeszcze jak ja mam długie cykle to juz w ogóle...

Gość gość Ola
Olenika ja tez idę na imprezę w sobotę, właśnie zdalam sobie sprawę, ze ja przez ostatni miesiąc haruje, a jak juz przychodzi dzień wolnego, to zawsze ktoś do nas przyjeżdża na caly dzień, nawet nie mieliśmy kiedy się rozerwać. A ja ciągle zmęczona i zestresowana. Ale teraz to nadrobimy :) a tak w ogóle witam nowe staraczki, potem jak będę miała więcej czasu to nadrobię ostatnie wasze wypowiedzi, zeby wiedzieć co i jak u was. Mam nadzieje, ze zostaniecie z nami :)

Gość gość
O tak tak! Przytulajta sie bez przerwy a na bank zajdzieta w ciaze..urojone raczej.. Jakie wy wszystkie upośledzone jesteście. Do szkoły idźcie sie doedukowac bo dramat..

Gość gość
17.40 chyba mama cie nigdy nie kochala co? Jesteś taka sfrustrowana, ze aż musisz się wyżywać na wszystkich i po to wchodzisz na forum... Biedna ty jesteś, życzę ci wszystkiego dobrego, oby twój los się w końcu odmienil... Pozdrawiam cie :)

Gość gość
A poza tym, pisz sobie co tylko chcesz, wyzywaj nas, jesli twoje IQ tylko na tyle pozwala... Jak ci dzieki temu ulży, to proszę bardzo :) my i tak mamy gdzies takie zabawne komentarze, a juz na pewno żadna z nas nie zmieni swojego zycia pod wpływem twoich wypowiedzi, ale na pewno nie mamy nic przeciwko, żebyś tu sobie ulzyla :)

Gość gość
Gościu, jest wiele teorii na temat stosunków żeby zajść w ciąże. Jedni piszą że wystarczy 2-3 razy w tygodniu, inni 4-5 w tygodniu i każda teoria ma jakieś logiczne uzasadnienie. Jedno jest pewne każda kobieta jest inna, tak samo jak i mężczyzna. Poza tym żeby być w ciąży nie wystarczy się kochać, musi jeszcze zaistnieć szereg warunków (zaczynając od hormonów po stan fizyczny i psychiczny). Ja osobiście znam osobę, której wystarczył jeden raz na dyskotece=ciąża. Agata

Gość gość
Cześć i jak tam z nimi w domu nie jest tak jak jest to dla nich jest tak jak jest w stanie to zrobić wtedy on jest w tym temacie nie wiem czy się cieszyć z Tobą w domu nie jest w stanie to jest to ze nie jest to co mi wiadomo to y się do mnie na razie jest to ze nie jest to dgdtyy to ja nie wiem co to za bardzo nie podoba mi to wychodzi z drugiej strony jest to co mi chodzi tu o co mi się wydaje ze to nie wiem ale chyba się w końcu nie ma jeszcze końca miesiąca

Gość gość
Jak dobrze, ze ktoś tu sobie poprawił humor :) cieszę sie :)

Gość gość
Historyjkę posłyszałem w tramwaju 32+ we Wrocławiu. Jedna z dziewczyn opowiadała koleżankom jak to ona, jak zawsze wsiadła do tramwaju (na pętli) i akurat tego dnia była pierwsza. Zajęła miejsce siedzące przy szybie i słuchała muzyki (miała słuchawki ma uszach). Po pewnej chwili zjawiła się jakaś starsza Pani i stanęła kolo niej, a ta nie zauważyła i dalej słuchała muzyki. Po pewnym czasie kontem oka widzi, ze stoi ta kobieta i coś "sapie", no ale myśli co będzie się angażować w rozmowę i słucha nadal muzyki. W końcu sama nie wytrzymała i zdjęła słuchawki i pyta się grzecznie o co chodzi Pani, w czymś pomoc? A starsza Pani: -zajęłaś moje miejsce! usmiech.gif Od tej pory siadała zawsze w innym miejscu, a starsza Pani "molestowała" innych oczko.gif Moja koleżanka, z którą chodziłam do klasy opowiedziała mi, co kiedyś odpaliła do ich mamy jej młodsza siostra. Moja koleżanka ma 1 siostrę starszą i 2 młodsze, najmłodsza miała około 3 lat, mówiła już i w ogóle całkiem kumate dziecko. Wiec ta właśnie Ewelinka bawi się z mamą w domu i mama mówi: koniec zabawy, trzeba iść gotować obiad bo przyjdzie zaraz Aga ze szkoły i powie: -mamo, jestem głodna, przyjdzie Edyta ze szkoły i powie: -mamo jestem głodna, przyjdzie Natalia i powie: - mamo jestem głodna, na końcu przyjdzie tata z pracy i powie... W tym momencie Ewelinka wchodzi mamie w słowo i krzyczy: - Gośka, lej piwo! Mama Gosia spadła z fotela i płakała ze śmiechu... Nie jestem pewna czy to prawda bo usłyszałam to od kogoś. W pewnej szkole był chłopak,nie mówił za wiele.Zawsze wracał do domu autobusem.Wszyscy się z niego śmiali ,ponieważ zawsze gdy wysiadał z autobusu powrotnego biegł z całych sił i nic nie mogło by go zatrzymać biegł jak oszalały.Nikt nie wiedział,że miał siostrę, miała ona problemy.Biegł do domu do siostry bo bał się ,że dziewczyna popełni samobójstwo. Pewnego razu nie przychodził do szkoły przez dwa tygodnie.Po dwóch tygodniach wrócił.Grupka rówieśników jechała zawsze tym samym autobusem,wiedzieli ,że będzie biegł i będą mieli z czego się śmiać.Autobus stanął na przystanku ,gdzie wysiadał chłopak.Rówieśnicy specjalnie usiedli w miejscu gdzie było widać go najlepiej.Chłopak wysiadł... Ale już nie biegł... Szedł spokojnym krokiem ze łzami w oczach.Po jakimś czasie wszyscy dowiedzieli się dlaczego biegał i czemu przestał biegać.W końcu znowu przestał przychodzić do szkoły trwało to dość długo .. już nigdy nie zjawił się w szkole ... Zabil sie.

Gość gaga1111
Kochane ja póki co z objawów tylko duże piersi i bardzo wrażliwe i śluzu dużo gęstego :) żadnych mdłości czy napadów jedzenia nie mam. Staram sie tez wszystko robic powoli i spokojnie bo z natury jestem bardzo energiczna ślepiec wyciszyć organizm teraz. ja lekarza mam dopiero 11 grudnia ale zastanawiam sie czy nie pójść prywatnie w tym tygodniu zbadać tsh i progesteron... Jak myślicie? Ola działajcie najlepiej co 2 dni albo i codziennie a co tam jak szaleć to szaleć :) sali przykro mi z powodu okresu, moze spróbuj z tym olejem lnianym? Ja jestem zwolenniczka naturalnego leczenia wiec na pewno bym spróbowała :) Agata radzę robic świece po stosunku hehe. Brałam tez castagnus moze tez mi pomógł? Sama nie wiem. Polecam tez pozytywne nastawienie i mało stresu ;)

Gość gość
Dziewczyny a ile razy dziennie robicie przytulanki z mezem?

Gość gość
A potem z klabzdziorki bachorro wyjdzie :-D SYF!

Gość gość
Boze co za zawistna osoba!! Tak cie boli, ze kobiety starają sie o dziecko, a ty biw, bo nie masz z kim? Nie kompromituj sie juz...takimi wypowiedziami udowadniasz jak bardzo zazdrosna jesteś... Przykro mi, ze nikt cie nie chce, ale nie musisz o to całego świata obwiniać i obrażać dziewczyny. W ogóle co to za poziom wypowiedzi... To jest dopiero syf!

Gość gość
Cześć wszystkim. Czy z niedoczynnościa tarczycy i hashimoto mogę mieć duże problemy z zajściem w ciążę?

Gość Miltab
Cześć wszystkim. Czy z niedoczynnościa tarczycy i hashimoto mogę mieć duże problemy z zajściem w ciążę?

Gość gość
Gaga dzisiaj zamówiłam sobie juz olej, jutro będzie do odbioru. Poza tym nabawiłam się zapalenia pęcherza, nie ma to jak wyjść z treningu spoconej. Przewialo i z pracy musiałam si zwolnić bi nie idze wytrzymać tak boli. Oprocz tego okres i kiepsko się czuje. Dzisiaj sie zaczął a najchętniej juz bym go pożegnała. Sali

Gość gośćuuullllaaaa
Dziewczyny a ile razy na dzien przytulacie sie z mezem?

Gość gość Ola
Gosciula, to zalezy. My jak mamy wolne to przynajmniej dwa razy dziennie, jak pracujemy to rzadziej, bo wiadomo zmęczenie... Ale teraz codziennie, bo test wyszedł pozytywny. Dziewczyny zrobiłam jeszcze jeden dwie godziny temu i ta druga kreska jest jeszcze ciemniejsza, przeraźliwie ciemna. Ciekawe co będzie jutro. Starania dzis byly mimo zmęczenia, mam nadzieje, ze jutro tez damy rade. Ale podbrzusze mnie boli ciągle, uciążliwe to jest :(

Gość gaga1111
Sali koniecznie wylecz zapalenie pęcherza bo jest niebezpieczne jakbyś w ciąże miała zajść.. Te zapalenie wywołują bakterie, które mogą prowadzić do poronienia, wiec moze tak miało być ze okres dostałaś Bo jeszcze to by zaszkodziło.. Ignorujecie wpisy kretynow szkoda naszych nerwów :)

Gość gaga1111
Ola to dobry znak ze podbrzusze boli pewnie owulacja sie zbliża tym bardziej ze testy tez na to wskazują, wiec teraz codziennie sie kochamy!!! Pamiętaj i po stosunku nogi w gore przez pare minut a najlepiej w ogóle z łóżka noe wstawać niech sobie plemniki zostaną tam gdzie maja być :)

Gość gośćuuullllaaaa
Dziewczyny a jakiej firmy uzywacie testow?

Gość gość Ola
Gaga tak właśnie robię :D kurczę dlaczego to nie moglo wypaść w weekend, teraz nie mamy sily na to codziennie, no ale trzeba się poświęcić. Wiedziałam, ze maz nie ma dziś ochoty, ale jak mu powiedziałam, ze test pozytywny to się zmusil i powiedzial, ze jutro tez podziałamy. Boje się rozczarowania nie tyle swojego co właśnie jego. No ale na razie nie ma co o tym myśleć. Gosciula ja zamówilam na allegro zestaw za 25 zl 50 testów owu i 5 ciążowych. Ja musiałam testować codziennie bo mam nieregularne , jakbym miala kupic w Rossmanie to bym zbankrutowała. Wkleję ci link, ale to jutro bo dziś padam juz i idę spać. A co do tych gosci od negatywnych komentarzy, pewnie ze trzeba zlewać. Ludzie tacy sa nic na to nie poradzimy. Swoją droga te osoby musza miec poważne problemy ze sobą, skoro udzielają takich wypowiedzi. No nic lecę spać, wpasne tu jutro po poludniu, dobranoc kochane:*

Gość gość
Gaga u mnie właśnie często problem z pęcherzem tylko to takie jednodniowe są. Rodzinnie mamy problemy z nerkami. Moja mama ma jeszcze gorzej niż ja i ona żadnych problemów nie miała. Wiecie ja myślę że u nas nie wychodzi ze względu na tarczyce ale i przede wszystkim ze rzadko się przytulamy. Jak wychodzi 2 razy w płodne ; (. Obiecalismy sobie ze postaramy się w tym cyklu i jak przy codziennych staraniach nie wyjdzie to będziemy się martwić. Teraz w sumie za bardzo tym wszystkim si nawet nie przejmuje, zazdroszczę Wam kobietki ale wiem ze i my będziemy szczesliwymi rodzicami kiedyś. :) Grunt to dobre nastawienie :) a wspomóc szczęściu zmiana żywienia czy testami oczywiście można :). Dzisiaj rozmawiałam ze szwagierka i mówiła ze ona jest pewna że nam się nie udaje bo my za rzadko się przytulamy. W tym cyklu praca nie weźmie nad nami góry o nie :) sali

Gość ewbela
Nie pisalam wczoraj bo mielismy w pracy wypadek jeden z kientow dostaw zawal, masakra/ Ale widze Ola ze juz lepszy humor? Jak twoje testy owu? Któy to juz dzien cyklu? Ja zapisalam sie na nastepny wtorek do ginekologa powiedzial ze juz powinno byc widac serduszko:Dmam nadzieje ze juz je zobacze.

Gość gość
Gaga dziękuję za radę. Świecy jeszcze nie próbowałam, w tym cyklu około dni płodnych na pewno zrobię. Agata