Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 A ja siedze w przychodni i czekam na moja kolej do ginekologa. Trzymajcie za mnie kciuki bo serce mi wali jak oszalale. Proboje sie nie stresowac ale ciezko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewbela Napisano Listopad 19, 2015 :D ginekolog porwierdzi wczesna ciaza teraz milion badan i za poltora tyg na usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 19, 2015 Humor nie jest zły :) Ale... jak tylko pojawi się okres to wiesz co będzie.... Mąż mi powiedział jak wrócił z pracy, że.... był na badaniu, wynik za trzy dni.. doczekać się nie mogę. Ogólnie mówił ze to badanie jest strasznie ponizajace... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 No to na pewno... Chciałabym, zeby mojego to ominelo i szybciej się udalo... A boisz się wyniku? Ja tez bede niedługo plakac, poplaczeny razem :) bo na nic nie liczę w tym cyklu :/ Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 19, 2015 Ola, a kiedy u Ciebie ma pojawić się okres? Tak mniej więcej wiesz może? Oświeciło mnie, że masz nieregularne. Mi zostało 9 dni.. Ciekawe. Ciekawi mnie też wynik badania męża.. Jednak powiedział mi, że to badanie jest poniżające i ciężko mu było na nim się skupić żeby oddać nasienie.. Mówił, że oddał tyle co nic z tego wszystkiego, ale powiedzieli, że tyle wystarczy. On jednak ma małe obawy że wynik może wyjść fałszywy przez ten stres i małą ilość oddanego nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 Moze i tak być wiec jak cos to się nie stresuj wynikiem. Ja ostatnio mam od 30 do 35 dni cykle, a dzus jest 20 dc, wuec jeszcze poczekam...a jeszcze dluzej poczekam do następnych staran.... Znów mam dola z tego powodu. Lekarz mowil, ze musze uregulować hormony, ale u endokrynologa wizyta na styczeń...cis czuje ze i rok na ciaze poczekam... A rodzina dopytuje... Nie mam sily :( Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 19, 2015 Jestem mu jednak wdzięczna, że je zrobił, widzę jak marzy o dziecku :( Nawet wczoraj gdy tak mi wyskoczył z tym dzieckiem przyznał się, że cały dzień o nim myślał.. Jakikolwiek wynik by się nie pojawił tego badania nie wiem czy się ucieszę.. Będzie zły to pewnie smutna, a gdy będzie wszystko w normie zacznę obwiniać siebie.. :( Tylko moje leczenie o wiele dłużej będzie trwało.. o wiele więcej badań.. Aż mi się odechciewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 No i po prostu ryczec mi sie chce, wiem, ze nie jestem zupełnie zdrowa skoro mam nieregularne cykle... Najgorzej, ze maz w ogóle nie panikuje, a mowie mu, ze muszę hormony uregulować co bedzie na pewno wiązalo sie z wydatkami, badania wizyty itd. A on mowil, żebym na razie się nie stresowala... Nie wiem czy on kasy zaluje, czy mu nie zalezy czy co... Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 Z tym badaniem nasienia to tez bym się bala tego co ty. Jaki wynik by nie byl to i tak zle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 Podbrzusze mnie coraz silniej boli :( nie wiem o co chodzi, test owu negatywny, żadnego śluzu nie ma, a wczesniej owu raczej tez nie bylo... A przed okresem boli mnie ale 3 dni przed a nie dwa tygodnie :o masakra :( wkręcam sobie to co najgorsze, torbiele itd...jak to ja... Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 19, 2015 Ola, Ty sobie lepiej już takich głupot nie wymyślaj! :) Moja koleżanka ma nieregularne cykle i zaszła szybko w ciążę. Co więcej! Moja przyjaciółka odkąd pamiętam miała nieregularne cykle, zawsze sobie myślałam, że pewnie coś z nią nie tak.. Zrobiła badania, okazało się, że jest zupełnie zdrowa :) Można? - Można! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 19, 2015 Zapomniałam, ale coś dziwnego dzisiaj w nocy przeżyłam.. Obudziłam się w środku nocy, a w buzi miałam pełno śliny? wody? jakiegoś płynu? cokolwiek to było.. Aż się zdziwiłam.. To raczej nie jest objaw ciąży, ale bardzo mnie to zdziwiło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2015 Oby to byl objaw ciąży!! :) moze akurat ci się udalo :) a jak nie, to uda ci się w najbliższym czasie :) kurczę teraz mnie jeszcze kłuje prawy jajnik. A w nim byl dominujący pęcherzyk. I podbrzusze mam jak balon. Mam nadzieje, ze moze to owu, tak by wypadało wg usg ze dzisiaj lub jutro, ale test negatywny i zero śluzu... Weź tu człowieku nie zwariuj :/. Olenika pocieszyłaś mnie :) w sumie lekarz powiedzial, żebym uregulowala cykle żeby nie miec problemów z cera, a nie po to żeby w ogóle możliwe bylo zajscie w ciążę. Ale i tak zbadam je i zobaczę co i jak. Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 20, 2015 Ola, teraz jest tyle leków, medycyna poszła tak do przodu, że jeśli coś jest nie tak to szybko się naprawi! :) Ja jestem dobrej myśli. Wczoraj nawet mężowi powiedziałam, że wszystko musi mieć swoje miejsce i czas i może dziecko pojawi się gdy już będziemy po remoncie :) Brzuch mnie pobolewa, jajnik co jakiś czas kłuje, piersi bolą jak nie wiem co... Ale z tymi piersiami to u mnie naprawdę nic dziwnego. Śniło mi się za to, że jestem w ciąży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Listopad 20, 2015 Hej, Olenka mam nadzieje ze ci sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Listopad 20, 2015 Dostałam Ksiażke od kolezanki i przez przypadek wpadlam otworzylam strone z objawami i bylo tam o nadmiarze śliny u kobiet ktore w pierwyszym trymestrze beda mialy probelmy z nudnosciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Ją nie wiem dziewczyny mój facet zaatakował. Nie mogę tego tamtego i owego fakt PRzytula mnie w nocy w dzień więcej całuje źle nie chce współżyć ... Jak ją nie znaczne to on nie do bierze się do mnie ale postanowiłam być twardą mimo że ochotę dużą mam jeśli do niedzieli nie dotknie mnie to mu awanturę zrobię .. Sam mówi że mam teraz duże piersi i wogole a nie chce ich dotykać chce mi sienplakac ostatni seks był w poniedziałek jak nigdy jak teraz nie mam brzucha i nie chce to ciekawe co będzie jak go będę miała bądź urodze i nie będzie chciał. :-( :-( asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Zwariowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Asia to jak to, ja ostatnio z mężem przytulalismy się w tamtym tygodniu i powiem Ci ze się nie kwapi nawet, a mamy od tygodnia wolny cały dom, bo z teścia mieszkamy i myślałam że sobie poszalejemy, a on tylko by spał, do tego jeszcze ma urlop i w domu non stop praktycznie, tyle że coś tam porobi. To dopiero jest dół, a mam dostać @ w poniedziałek i tez nic nie będzie, czasami myślę że coś ze mną nie tak. Sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewbela Napisano Listopad 20, 2015 Asia moj tez nie chce sie kochac ale sama go sprowokowalam bo powiedzialam ze aie boje tym bardziej ze mnie brzuch bolal. Ale dzis jak wroci to powiem mu ze lekarz pozwolil;) z reszta pewnie sam tez juz bedzie mial ochote po tygodniu postu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Listopad 20, 2015 Asia pociesze cie bo moj tez nie chce sie kochac ale sama go sprowokowalam bo nie wiedzialam czy mozna, dzis wroci do domu to powiem ze lekarz pozwolil") z reszta po tygodniu postu sam bedzie chcial. Asia a jak tam boli cie brzuch? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Sali z tobą jest wszystko ok z naszymi facetami coś jest. Ewbela nie już nie boli ale raz na jakiś czas zakuje i czuje się jakbym miała zaraz dostać @. Jeśli lubisz gorące kąpiele muszę cię zmartwic nie możesz się tak myć. Ją odkąd mój mąż się dowiedział o tym leje mi wodę do wanny bo ją uwielbiam wrzatek i jak tak leje ją to po dwóch minutach wychodzenia bo masakra za zimna mi. Ogólnie ciągle mi zimno. Asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 20, 2015 Ewela, jedna noc taka tylko miałam z ta ślina, ale nie ukrywam ze mnie to zaskoczyło bo nigdy tak nie miałam, ja dosłownie wzbudziłam się po to żeby przełknąć ślinę.. Nie chce sobie zbyt dużej nadziei robić, ale co tu się oszukiwać... oczywiście, że ja sobie robie. No i ta noc wcześniej co miałam taki zagazowany brzuch.. przecież ja wtedy całą noc nie spałam. Tak też nie miałam żeby z takiego powodu męczyć się cała noc :/ Za 8 dni powinnam mieć okres wiec się wyjaśni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 20, 2015 Głupio mi też pytać szwagierki jak to u niej było, ale.. pamiętam, że normalnie paliła(sama mowila), bo nie spodziewała się ze tak szybko im się uda :) Tak wiec skoro paliła pewnie nie miała żadnych objawów ciąży dlatego tak sobie pozwalała. Dodam że wykształcenie ma medyczne wiec cokolwiek by się działo zaraz by się zorientowała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Listopad 20, 2015 Dodam jeszcze, że cała ciążę czuła się super i nie miała żadnych dolegliwości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Listopad 20, 2015 to miala super, mnie jeden dzien nic nie kuje a drugi bardziej i spalam bym ciagle i tez mi zimno, nawet mialam katar ale na dana chwile chyba udalo mi sie go pozbyc przez wachanie chrzanu:) naprawde pomaga po za tym mleko z miodem i czosnkiem tez pomaga ale nie dobre;P Oleńka ja pamietam ta chwile jak dzis jak zrobilam te dw testy i wynik pozytywny pokazywal sie dopiero po 30min, i zaczelam czytac fora bo mialam objawy i tak uwiezylam ze musze byc w ciazy ze jak zrobilam jeszcze jeden test to bylam w szoku jak wyszedl pozytywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 A ją rosół gotuje już trzeci raz w tym tyg mam ciągle ochotę na niego. Olenika coś mam przeczucie że dołączysz do nas. Ją dokładnie tydzień temu moja kreseczke drugą zanikająca zobaczyłam . asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 hej są tu jakieś kobiety co się jeszcze starają?bo chciałam dołączyć ale widzę ze wszystkie juz w ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Ja jeszcze się staram :) powiedz cos o sobie, ile sie starasz, jak długie cykle itd. Dziewczyny mnie nadal podbrzusze boli i od kilku godzin czuje kłucie po prawej stronie, aż na udo przechodzi. Jakiś tam śluz jest ale malo. Mimo to, nadzieje trzeba miec, moze to akurat owu tak jak przewidywałam. Powiedzcie mi, kiedy najlepiej działać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2015 Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach