Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama Bartka

mamusie malych dzieci...

Polecane posty

fisiowna.czopki viburcol n sa dobre stosowalam u starszaka albo poprostu glicerynowe pomoga sie wyproznic.ale jak by sie dluzej utrzymywaly to powinna zglosic to pediatrze

Ja miałam podobny problem ostatnio z młodszą córeczką i zmieniłam mleko na bebilon comfort kupki robi już normalne tyle że co 2-3 dni.A koleżanka swojemu synkowi na zaparcia parzy rumianek w torebce i podobno niedługo po wypiciu robi kupke,sama muszę wypróbować:)

poza tym jest herbatka hipp ulatwiajaca trawienie tez moze pomoc.tyle ze na kazde dziecko dziala co innego

anitka300- to super ze wszystko wlasciwie bez wiekszych problemow poszlo :) ja bym sie jednak bala ryzyka, i zdecydowanie wole poczekac 2-3 lata i potem drugie malenstwo:) co do antykoncepcji to moze tabletki lub plastry?ja uzwyam plastrow evra i jestem bardzo zadowolona :) Seniorita4-witamy i zapraszamy:) napisz cos o swoich corciach :) fisiowna-moj tez mial, jesli karmi butla to niech zmienijszy o miarke porcje mleczka, jesli np,na 60ml daje 3 miarki to niech da 2:) i niech zaobserwuje, moze powinna mleko zmienic jesli to by nie pomoglo, a jesli karmi piersia to... moze cos zjadla nie tak? sa tez fajne herbatki z hipp-a na ulatwienie trawienia ale to chyba od miesiaca dopiero...

witam po raz drugi dziś. Moja córcia została dziś siłą uspana przy użyciu suszarki :) Dobry sposób jak ktoś nie wie :)Masakra :) Trochę z innej beczki - jak Wasze ząbki zniosły ciążę?

na zaparcia przy większym (po 4 miesiącu) działa jabłuszko. - ma błonnik więc działa regulująco :)

mama Bartka.widzialam twoja fotke...chyba szczuplutka jestes?przynajmniej tak z buzi sie wydaje

aaa, i na zaparcia ja daje wodę przegotowaną. Trochę rozluźnia. Moja córcia dostała ostatnio zaparcia od marchewki z ziemniaczkiem :) Dostałą wody, i poszło :)

łał przy suszarce:D kazdy sposob jest ok,jesli pomaga:D moje zęby zniosly ciaze bardzo ok :) zero problemow:) a Twoje cos nie tak,ze pytasz?> anitka300- tak szczupla :) ciaza poszla mi tylko i wylacznie w brzuch ,dwa tyg po porodzie nosilam ciuchy sprzed ciazy , i juz mam wage ta ktora mialam przed ciaza :P szczerze mialam nadzieje ze cos przytyje...

tez liczylam ze cos uda mi sie przytyc tu nic moze w tym roku cos przybedzie.waze 49kg wczesniej mi to odpowiadalo ale teraz cos nie bardzo.

anitka300- ja waze przy wzroscie 165 - 55 kg. kiedys tez bylam z tego zadowolona ale jakos teraz bardziej wolalabym byc bardziej "okragla" ...takze doskonale cie rozumiem, niestety mamy za dobra przemiane materi:P

szum suszarki uspokaja :) Ponoć odkręcony kran również, odkurzacz. Pytam o ząbki, bo dziś usuwałam 2 korzenie :( Masakra. Szczęka mnie boli :( W ciąży psuł mi się jeden za drugim - mimo, iż dbałam i odwiedzałam stomatologa.

marysia_mm -slyszalam o tych suszarkach itp,ze uspakaja, podobno dzieci maja podobne odglosy bedac w naszych brzuszkach ;) kiedys czytalam o pani ktora usypiala swoje dziecko jak miala wlaczony automat(stawiala nosidelko na automacie) i dziecko w mig zasypialo-dobre ,co?;) ooo biedulka z zabkami... oby szybko doszly do siebie,

hej kobietki:) mamo Bartka a my się znamy w realu wiesz teraz na twoje zdjęcie spojrzałam:)

kochana nim się wyprowadziłaś z ulicy w pszcz.... w G..... byłaś moja sąsiadką:)

hm.. masz nazwisko na "P" ... ;> jesli tak to by mi pasowalo do pewnej osobki :) mamy sie tez w znajomych na NK ?:) jaki ten świat mały !!! :))))

jak fajnie :)) az niesamowite ze tu sie znalazlysmy nawet :P powiedz jak tam Twoja corcia?:) pewnie juz Ci zasowa po domq?:D nadal mieszkasz tam gdzie wtedy?:)

córka duża 18miesięcy:) ja już na swoim jestem od paru lat:)masz ślicznego synka:)

marysia-mm moja córka też spała przy suszarce aż rachunek za prąd na koniec roku dostałam:)

to fajnie :) Twoja corcia tez sliczna :) to kiedy planujesz drugiego bobasa?:P teraz mi sie przypomnialo tak za poza tematem bo nie umiem sie powstrzymac... pamietasz jak dalas mi album kelly famili ?? ale bylam wtedy szczesliwa!!! :D

tak pamiętam a zabawne jest to że nigdy tego zespołu nie lubiłam :)i nawet nie wiem co to w domu robiło :) ale kiedy to było kupę lat temu:)stara jestem już:)

Moja córeczka zaparc nie ma więc nie poradzę. Ja też w ciąży przytyłam mało tylko 6 kg i po porodzie odrazu ważyłam tyle co przed ciążą, 50 kilo, mam 170 wzrostu;-) Moja córeczka właśnie usypia w łóżeczku...

bylo bylo baardzo dawno temu :) ale tak jakos mi sie przypomnialo:P ah tam stara-nie przesadzaj !! :) corcia spi ze masz chwilke dla siebie:)

inna-ciesz sie ze nie ma zaparc , to jest troszke meki z maluszkami wtedy... dla mnie to wielka radosc jak Bartek zrobi kupke!:) wtedy wiem ze jest ok z brzuszkiem i nic go nie bedzie bolalo, raz mielismy taka noc tak sie nacierpial... plakalam naprawde razem z nim, ale dalismy sobie rade i juz na szczescie jest ok!:) malutka zasnie to bedziesz miala chwile dla siebie :)

tak:) i całe szczęście bo w kośc dziś mi dała:)inaa ale Ci zazdroszczę ja w ciąży 25 kilo na plusie albo nawet więcej :(i do dziś mam problemy stracić je:(

bycie chuda tez nie jest latwe...blee... wolalabym ubolewac ze mam za duzo kg niz ze za malo i miec problem w co sie ubrac zeby dobrze wygladac:P moj maly tez spi:)ale poki co jest bardzo grzeczny spokojny pogodny:) nie moge narzekac na niego:) jak urosnie zacznie byc bardziej ciekawy swiata to sie pewnie zmieni :)