Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la femme heureuse

Moj facet mnie uwielbia!

Polecane posty

fioletowy widelec - dziękuję, powiedzmy że ujdzie w tłumie, tylko niestety nie podpisuję się pod Wami, bo do szczęśliwych nie należę:( ale ok, nie psuję już topiku na serio;) a tak nawiązując do tematu to myślę że kocha się kogoś za to że wg nas ten ktoś jest 'inny' od całej reszty;)

nie nie ten calkiem inny uwazany jest za wiariata przewaznie ;) fioletowy widelec, czuje sie lepiej bo czytam Twoje wpisy ;)

kocham go za cierpliwość, za szacunek, za bezgraniczne oddanie, za piękny uśmiech i oczy, za jego usta, które potrafią czarowac, za dłonie, którymi mnie pieści, za to, ze zawsze mogę na niego liczyć

Gość Taka_sraka
Mój też za mną szaleje, jest zazdrosny i baaardzo dba o mnie i ognisko domowe!! Z wzajemnością:)

Gość ollllciaaaa
na bank kocha sie za cos ,przeciez nie kochasz wszystkich jednakowo hehe

Gość la femme heuresuse
jestesmy ponad 2 lata i prawie tyle samo mieszkamy razem, wiec o euforii randkowej nie ma mowy w naszym przypadku. od poczatku wiedzialam ze to ten. rzucilam dla niego faceta po kilku latach i wyjechalam do niego za granice. przy nim czuje sie jak prawdziwa ksiezniczka (w dobrym tego slowa znaczeniu).... po prostu wiem ze to ten na zawsze:)

Gość Bella Cullen
La seule ;) jedyna;) jakby ktoś nie znał francuskiego;)