Gość Scubi Du Napisano Luty 12, 2010 Jem otręby śliwkowe , łyżkę i łyżkę musli zalałam maślanką ! Super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Scubi Du Napisano Luty 12, 2010 na obiadek pierś kurczaka z rożna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 12, 2010 Gdzie te kobiety ? maślaneczkę popijam .... ALE się cieszę że jestem na DIECIE ..... wiecie ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 12, 2010 na kolację activia , coś zle się czuje , :( słabo , zawroty głowy jakiś wirus czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 czas na śniadanko .. chlebek z twarożkiem i mietówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 Oj ! ani zakaszleć nie mogę , bo mięsnie od brzuszków bolą -to super! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 na drugie śniadanie była actiwia a teraz 2 kromki Waza z ogórkiem kiszonym i kiełkami bambusa i posypane czili i czosnkiem ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 Tzn...chili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 idę grzać zupkę .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 A ja siedzę i myślę o jedzeniu ! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 jem kolacyjkę ! twaróg z ogórkiem pędami bambusa kosteczkami cebuli i czosnku , chili , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 KKOLLL !!!! jak tam ? co fajnego podjadasz ! podrzuć pomysł ! ja na jutro na obiadek bym chciała kotlety sojowe ugotuję na odrobinie kostki, i nasypię koperku , -coś pokombinuję ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 13, 2010 Byłam na spacerku ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie_poddam_się 0 Napisano Luty 13, 2010 kkkkol - > jak ci idzie ? : > ile juz schudlas ; d bo widze ze jestes tu od początku ; DD ja tez zaczelam diete nieszczęsną ; D sprawdzalam jak sie tu trzymacie na forum ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 14, 2010 JUŻ po śniadanku , 3 waza z serkiem i twarożkiem , i herbata miętowa. Na obiadek wątróbka pieczona w rękawie. :) a wy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 14, 2010 chyba sie dolacze, wczoraj stanelam na wadze i az krzyknelam nie wazylam sie ponad rok czasu, czulam ze ciuchy mam coraz ciasniejsze. no i masz, 57 kg. to moze nie jest duzo, mam 165cm, ale ostatni raz rok temu kiedy stalam na wadze wskazywala 48kg:( !!!!!!!! czuje sie ze soba oblesnie po prostu i od 3 dni zapieprzam codziennie na rowerku, stepperze, z hantlami i robie brzuszki, i rezygnacja ze slodyczy czipsow itp. jestem w dole wagowym. chce zrzucic 10 kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 14, 2010 a dodam jeszcze ze zadnych diet nei zamierzam stosowac gdyz po obserwacji znajomych widze niezmiennie powracajacy efekt jojo. ja uwielbiam jesc, i jesc bede tylko ze zaczne sie wiecej rzusza i cwiczyc i zrezygnuje ze slodyczy i tlustego smazonego jedzenia. ot i co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 14, 2010 Witaj mucha nie siada . Ja też lubię co jakiś czas coś przekąsić dlatego TERAZ żeby nie pochłaniać tyle jak mnie chwyta głód na słodkie czy coś zakazanego to idę na spacer.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 14, 2010 KKKoolll Gdzie jesteś ? ? ? ? ? ? ? ? ? Jak Ci idzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 14, 2010 No i po kolacji ! Twaróg z cebulą i 1 waza + herbata zielona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 15, 2010 witam . 3 waza z serkiem czosnkowym jabłko, herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 15, 2010 Kawka ! a co :) jestem lżejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 15, 2010 Obiadek : 3 kotleciki sojowe (smażone na patelni tylko wypędzelkowanej olejem + surówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 15, 2010 Był jogurt,i herbatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 16, 2010 Od rana sprzątanie . Rower stacjonarny wrócił do pokoju, :) poijam maślankę, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boing0000000 0 Napisano Luty 16, 2010 Hejka Długo u Was nie byłam!!!!!! Ale czytam Was w między czasie w pracy!!!!!!!!! U mnie powoli, ale było już 74 kg w weekend. Zobaczymy za tydzień. Widzę że u Was też laseczki kilogramki uciekają!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 16, 2010 Witaj bingooo ! staramy się , ile wejdzie , od rana zaabieram się na rower stacjonarny i ... jeszcze nie wsiadłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 16, 2010 na obiadek pieką się papryczki faszerowane sercami drobiowymi , zmielonymi kotletami sojowymi, cebulką, przyprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boing0000000 0 Napisano Luty 16, 2010 Oj babo babo!!!!!!!! Apetytu mi narobiłaś!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scubi du. 0 Napisano Luty 16, 2010 No nie smakowały mi te papryczki miały smak płynu do naczyń ! a teraz myślę co zjeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach