Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

mam randke dzis z kolesiem z netu

Polecane posty

Gość ja powiem tak.....
kobieto 3 godz gadać przez tel ?.....jakoś wierzyć mi się nie chce a po za tym wiedział że masz dzwonić i dać znać czy się spotkacie czy nie wystawił Cię i tyle ....i dziwne że smsy nie dochodzą

Gość macie
A nie doczytałam Twoich kolejnych postów :D No, to tym bardziej wyluzuj, nie ma randki, nie ma stresu :) Zmyj makijaż, wyłącz telefon, łap za orzeszki i poszukaj jakiegoś fajnego filmu w tv :)

Gość bo tacy są właśnie kolesie
z sympatii. a może poznał ładniejszą/bogatszą/lachociąga i po prostu cię olał. ale jak to zrobił, że tel ciągle zajęty to nie mam pojęcia

Gość gwoli wyjasnienia...
moze ma w kieszeni telefon i nie zablokowal klawiszy i nawet nie wie, ze ma wlaczony, tez sie zdarza...

wiecie bo to kurwa niemozliwe dosłonie jzu wczoraj jak gadalismy 8h to chciał sie spotkac na spontana jakos w połowie ale ja nie chciałam, rano od razu zadzwonił ze dobra ok spotkamy sie...itd a tu kurwa cos takiego..... no zajete, nie ze abonent poza zasiegiem , dzwniołam z innego nr tez no i dupa:O zajete

a na sympatii sie nie logował 2 dni własciwie to serio dziwne po telefonie ejszzce smsa wysłalismy sobie no nie wiem...strange!!

Gość bo tacy są właśnie kolesie
no i co z tego że może mieć włączony i nic o tym nie wiedzieć? raz, że wiedział, że mają się skontaktować, to mógłby zerknąć jednak na telefon czasem, tym bardziej, że godzina spotkania się zbliża, a dwa, nawet jeśli ktoś do niego zadzwonił i zajął mu linię, to i tak po tym jak koleś się nie odzywał w słuchawce, to pewnie ten rozmówca mimo woli się wyłączył i linia już wolna.

Gość gwoli wyjasnienia...
wiec wyluzuj i poczekaj, najpozniej o 18, facet sie zorientuje...albo zdefiniuje. i tak nic nie mozesz zrobic.

no kurwa jestem w szoku nie dosc ze sraczke mam pół dnia bo sie stresowałam tym spotkanie, nie mogłam sie skupic jak rbiłam jakis chujowy projekt do szkoły...to teraz juz w ogole mam nerwy zabiłabym go w tym momencie ze stresu nawet jak sie odezwie to juz ze stresu, jak mi nerwy opadaja to mam ochote tylko na sen!!

dziwne ze nawte na telefon nie zerknie zdjecia mi jeszce wczoraj przesyłał, opowiadał histrie wszelakie, była bardzo szczery sma bardz chciał sie spotkac, nawet tacie opowiadał ze ma spotkanie ze mna:P aaaaaaaaa

Gość chrumchrum
zrób se drina i włącz jakis film. Szkoda twoich nerwów, bo koels jest niepoważny. A tak na amrginesie -opowiadał swojemu tacie o waszym spotkaniu-to ile on ma lat ? 17 ?

nie 27!! ja 23 bo on jest strasznie szczery!! ludzie do niego wczoaj dzwonili zeby sie spotkac wolał pisac ze mna, brat przyszedł to z nim nie pisał bo wolał ze mna na imprezie był w sobote ja tez to tez pisał smmsy ze mna zamiast gadac ze znajomymimi

nawet sobie pomysłam ze moze mu zajebali telefon ale to chyab było by zbyt mało prawdopodobne wpadł pod samochów no ja nei wiem!! takie to dziwne ze szok

Gość dfghjkjjgfdssdfghjk
i co dalej? zadzwonil?

Gość ostoya
i.....?

Gość TH is IT
Ja wolę inaczej poznać swoją dziewczynę

Gość fdsfd
o kurwa skąd jesteś podaj chociaż województwo.Opis idealny to pewnego znajomego!Pytam poważnie.

hej. No i co?? opowiedz- bardzo mnie ciekawi ciąg dalszy tej historii :)

zadzwonił i powiedział ze mu sie ejszce w pracy rozładował telefon i ze b.przeprasza ale wszedł do domu i od arzu podładował ..a ze był u znjomych tak jak mówił do 17 to teraz zadzonił kurde ide dobra na 19

to się nazywa wystawka :o :D pewnie zobaczył więcej zdjęć i zrezygnował :o

Gość od kiedy rozładowany tel
daje sygnał zajętości jak dzwonisz?

w takim razie - powodzenia. Oby było warto :) Trzymam kciuki za spotkanie i daj znać jak siępotoczyło.

ja kiedys zablokowalam w moim telefonie goscia bo mnie napastowal. Taka mialam opcje, nie wiem czy w innych telefonach jest, ja mialam motorole. Dalam +blokuj numer+ i on mial sygnal zajetosci jak dzwonil do mnie a ja widzialam, ze probuje zadzwonic ale ma blokade. Smsy od niego nie dochodzily.

Gość hgfg
Z jakiego jesteś województwa?

Gość gugugaga
kamecha ty wypierdku mamuta

Gość TH is IT
Ciekawe czy będzie smyrał ją pod majtkami