Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

Gość zielona85.85
Ja biorę Bust Up holenderski z www.joyusa.eu, widzę, że w rankingu który reklamujesz jest polski Bust Up New Look. Niestety jest on dużo słabszy niż oryginał holenderski.

Gość zielona85.85
A czy któraś z Was dziewczyny ma tak, że gdy lata to boli ją biust (pytam kobietek po operacji powiększenia)? Słyszałam, że właśnie często tak się dzieje, a niestety mam pracę związaną z częstymi podróżami.

ech zielona, ja w sumie po operacji leciałam dwa razy.....ale nie bolał mnie biust całe szczęście!!! nie wiem jak Ci w tej kwestii doradzić. Może zadzwoń lub napisz do lekarza?

Gość miska_de
Hej dziewczyny! Ja mam troszke inny problem.. Nie koniecznie chce powiekszać biust,ale musze niewatpliwie cos z nim zrobic. Kiedys ważyłam 70kg i w obwodzie miałam 100cm.. pozniej schudlam..pozniej znowu przytylam.. teraz ważę 56kg i w obwodzie mam 88cm. Miseczke mam 70DD,75D. Ale moje piersi wyglądaja kiepsko.. sa zwiotczałe i są moim goromnym kompleksem.. Może polecić mi jakiś zabieg podnoszący biust? Czy zdecydowałybyście się w mojej sytuacji na implanty?

Gość MetkaŁososiowa
A próbowałaś ćwiczeń na ujędrnienie, masaży, peelingów, odpowiednich prysznicy, kremów, balsamów, tabletek na ujędrnienie, dobrze dopasowanego stanika itd? Dla mnie operacja to ostateczność

Gość miska_de
Tak. Nie raz i nie dwa.. po kremach skóra się naprężyła,ale piersi się nie uniosły.. :(

Gość marJolaD
Hej dziewczyny! jestem tu po raz pierwszy, bo w końcu zdecydowałam się na powiększeniu biuściku. Wstępnie wybrałam Weiss Klinik w Chorzowie, czy znacie/polecacie tę klinikę? Mają kilku chirurgów zajmujących się piersiami - których ewentualnie polecacie? No i poproszę o orientacyjne ceny takiego zabiegu, bo tu pewnie szybciej uzyskam info:)

Gość MaxymalnaMini
miska_de to zostaje Ci kilka opcji; tabletki, zabieg lub akceptacja :) Jeśli chodzi o klinikę i ceny to wydaje mi się, że najszybciej info to dostaniesz własnie w klinice a nie na forum. Przecież ceny mogły się pozmieniać, chyba, że chodzi Ci o opinie dziewczyn to z tego co zauważyłam, bo czasem tu wchodzę są bardzo pomocne :)

marJolaD o cenę zabiegu musisz pytać w klinice. Ja generalnie najpierw wybrałabym lekarza, a później dopiero patrzyła gdzie przyjmuje i pracuje ale to moje prywatne odczucie.

Gość marJolaD
tippy, dziękuję za informację. Właśnie zauważyłam, że w chirurgii plastycznej to raczej kryterium wyboru jest najpierw lekarz, potem klinika. Ja pomysłałam o Weiss Klinik, bo ostatnio w Dzienniku Zachodnim był fajny wywiad z doktorem Giedrojciem. Zaciekawił mnie jego życiorys i zaczęłam szperać w necie - to jakaś światowa sława jest wygląda na to:) A że na Śląsku mieszkam, to chyba właśnie Weiss Klinik będzie dobra...

Gość Corineczka
Witam Dziewczyny!!! Ratujcie bo nie wiem co robic... Mam zamiar powiekszyc sobie biust. Termin mam na 19 grudnia... Mieszkam za granica i konsultacje robilam na szybo. Nie dogadalam sie zbytnio z lekarzem. Chce wlorzyc mi wkladki 205 ml :/ Mam rozmiar B. Chcialam miec cycuszki jak Doda. A on twierdzi ze wiekszych u mnie sie nie da:( Czy oplaca sie wogule wydawac 15 tys zl na rozmiar wieksze Placze bo tak bardzo chcialam to zrobic. Czy orientujecie sie jak taki rozmiar wkladek wyglada w rzeczywistosci???

nie możesz wybrać się na konsultacje do innego lekarza? gdzieś niedaleko Ciebie? zobaczysz co powie i czy jest możliwość zmiany rozmiaru? albo zadzwoń do swojego lekarza lub napisz maila. Wiesz szkoda troszkę żebyś była niezadowolona z operacji...

Gość Corineczka
ŚlicznotkaNR1 gdyby to bylo takie proste to juz bym to zrobila... Bylam w Polsce zaledwie kilka dni zalatwialam to na szybkosci... Teraz wzielam urlop konkretnie na ta operacje i watpie ze ktos inny zrobil by mi ja z dnia na dzien... Pisalam do lekarza... kilka razy. Twierdzi ze u mnie nie da rady zrobic wiekszych. A przeciez tyle lasek co prawie wcale nie mialy biustu i maja ogromne cycochy rozmiar g...f... :/ Chciala bym zobaczyc jak takie wygladaja. Ale na internecie nie ma. Czytalam ze nie raz wkladki anatomiczne o wiele mniejsze od okraglysz. Daja w rezultacie taki sam wyglad. I zalerzy tez od pacjentki. Jestem zla bo gdybym mogla to poszla bym do innego :(

Może lepiej jednak przełożyć operację i skonsultować się z innym lekarzem bo wiesz to jest decyzja na całe życie. Lepiej odwołać urlop lub go przełożyć niż później przez całe życie się zastanawiać czy była możliwość zrobienia większych.

Corineczka miałam na myśli żebyś poszła na konsultacje tam u siebie, tam gdzie mieszkasz. Ale może faktycznie, tak jak tippy pisze - może lepiej zmienić termin operacji. Chyba nie o to chodzi żebyś była niezadowolona z rozmiaru, nie po to powiększasz sobie biust

No jak dla mnie to jest najsensowniejsze rozwiązanie bo przecież to bardzo ważna i poważna decyzja.

Gość Male persi lllll
a czy ten Pan nie jest z Łodzi? Szukałam ewentualnie opini znany lekarz.

Gość Corineczka
Wiem wiem dziewczynki... Tylko tutaj operacja jest o wiele drozsza... ok 4,5 tys funtow. Pojade i z nim na ten temat porozmawiam jeszcze... zobaczymy co powie... Chce zeby mi pokazal zdjecia kobiet ktore maja te implanty. Jesli beda male wtedy zrezygnuje.

Gość marJolaD
Corineczka, lepiej ten urlop przeznacz na konsultacje. Nie wgłębiałam się w temat rozmiarów, bo ja jestem jak decha płaska i mnie każdy rozmiar przypominający kształt piersi uszczęśliwi:) ale skoro masz konkretne oczekiwania, to szkoda sobie zepsuć ciało i jeszcze za to zapłacić... Ja jutro rano jadę na konsultację do tego dr Giedrojcia w Weiss Klinik, bo akurat jest tam na miejscu w klinice. Ciekawa jestem co usłyszę:) a potem już tylko trzeba będzie plan finansowy opracować na nowe piersiątka:) hahah

Dokładnie, całkowicie się z Tobą zgadzam marJolaD. Prawda jest taka, że może skończyć się tak, że będziesz niezadowolona, a wtedy to już nie ma odwrotu. To poważna decyzja, nie można tak tego po prostu zignorować.

Gość jaodtak
Witam, czy ktos sie orientuje u jakiego lekarza w szczecinie warto wykonac zabieg powiekszenia piersi?

A może lepiej najpierw znajdź lekarza, a później dopiero zastanawiaj się nad lokalizacją. Nie ma co patrzeć najpierw na miasto, tylko na konkretnego specjalistę.

Gość marJolaD
Hej Dziewczyny! W piątek byłam na konsultacji u dr Giedrojcia w Weiss Klinik. Przy moim niewielkim biuście, a raczej jego braku... doktor zaproponował mi dwie opcje - implanty anatomiczne 230 ml (naturalnie wyglądają) lub o poj. 310 ml (tu już widać nieco sztuczność, choć dr twierdził że nie jest źle, podobnie jak mój małżonek:) ale ja lepiej czuję się w tych mniejszych, a nie jak jakaś cicolina! Możecie polecić jakieś artykuły o doborze implantów? lub podzielcie się proszę Waszymi doświadczeniami - każda ocena na wagę złota :) dzięki

marJolaD jeśli uważasz, że 310 będzie za dużo dla Ciebie to nie ryzykuj. Po co później masz narzekać. Ale wydaje mi sie ze 230 to malutko. 310 to wcale nie tak znowu dużo:)

Gość marJolaD
"Ślicznotka" - właśnie chyba te 310 w końcu się zdecyduję. Doktor wyjaśniał mi, że po "zainstalowaniu" implantu nie wygląda to sztucznie i jest nieco mniejszy optycznie. Skoro mam już poprawiać wygląd moich piersiątek... to tak, żeby widać było, no nie? :) a ktoś miał może taki zabieg w Weiss Klinik i możecie coś powiedzieć o opiece itd.? bo sam dr Giedrojć robi bardzo dobre i miłe wrażenie

Gość kosssmatka
Dziewczyny a czy uważacie że na początku nie byłoby tak naprawdę najlepiej spróbować z odpowiednim suplementem diety jak chociaży takim http://kosmetolog.sklep.pl/opis/3109398/powiekszanie-piersi-elevation-plus-piekne-piersi--zdrowa-skora-suplement-diety.html Na pewno nie mozemy oczekwiac tutaj pektakularnych efektów postaci zwiększenia rozmiaru biustu o 2 numery, ale efekty ujędrnienia i podniesienia biustu na pewno będą widoczne.

Slicznotka dobrze powiedziane heheh. To nawet nie w co kremu wmasować :P

Gość marJolaD
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, ile trzeba zaplanować wolnego po operacji? Doktor Giedrojć mówił mi, że tak przez tydzień dobrze byłoby, żeby sobie odpoczywać, ale konkretnie go nie doipytałam. Wstępnie mam wyznaczoną datę zabiegu na 11 stycznia i w sumie do końca miesiąca mogłabym sobie potem zrobić wolne w pracy.