adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 A wiecie, w de są niedobre pączki i nie ma drożdżówek, które uwielbiam I całe szczęście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 adeleida masz u gory przy dodaj do ulubionych moje konto napisane?? jesli tak to tam wchodzisz ;) dziewczyny czy naprawde chcecie zeby wszystkie kobitki sie tu dolaczaly? nawet przy wadze 63? przeciez one maja tylko troszke do schudniecia ..a my mamy naprawde duzo .. co wy o tym sadzicie ? ja zakladalam topik wlasnie z mysla o tych ktore maja ogromny problem a nie problemik..bo przy nas to one sa szczuplutkie..no nie wiem, powiedzcie co sadzicie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Olenia91, widziałaś, jestem czarna, hura nie jest ze mną jescze tak żle, mój mózg jeszcze funkcjonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 salvador zaraz pod Twoja odpowiedzia o wieku jest moj post i linki do herbat;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biołaa 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Witam Panie... czytalAm ten topik od wczoraj i RÓWNIEŻ CHĘTNIE SIĘ PRZYŁĄCZE.. ZACZEŁAM DIETE PARE DNI TEMU.. I TAK JAK KOLEŻANKA OLENIA RÓWNIEŻ PREFERUJE JEDZONKO NA PARZE.. PO PROSTU MNIAM :) MAM NADZIEJE ZE PADIE TU WIELE FAJNYCH PRZEPISOW ;) MOJA WAGA TO 72 KG PRZY 156 CM WZROSTU.. MOBILIZACJA, SILNA WOLA, MNIEJ JEDZENIA, WIECEJ RUCHU I OCZYWISCIE WSPARCIA Z WASZEJ STRONY ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 adeleida super!:) teraz jeszcze zmien stopke wchodzisz tak samo w moje konto :) ja tez lubie paczuszki drozdzoweczki ;d tzn lubilam;d narazie mnie nei ciagnie ;d DZIEWCYZNY ODPISZCZIE MI NA TEMAT MOJEGO PYTANIA DO WAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 wiem wiem olenia, ale pisałam jeszcze ze mam czerwona i zielona i nie wiem która wybrac :D moze przeoczyłas :P a co do nowych osób to w sumie i masz racje! zgadzazm sie z twoja opinia na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Titianea Napisano Styczeń 20, 2010 Odzywiam sie bardzo zdrowo, do przesady. Nie jem dla przyjemnosci, ani z nudow, ani dla uspokojenia nerwow. Wlasciwie na jedzenie uwazam od zawsze z malymi wyjatkami , swieta uroczystosci rodzinne.Nadwaga jest niezdrowa. Buzi smakuje, ale zoladek musi wszystko przerobic, czy potrzebuje czy nie. Staram sie miec inne przyjemnosci, a nie jedzenie. No i przy 160cm mam 48kg. Czuje sie super, jestem jak to powiedziec w srednim wieku. Na sylwetke pracuje sie cale zycie. Skurczyc zoladek, znalesc sobie takie zajecia zeby nie myslec o jedzeniu. Chocby joge, czy medytacje, albo kurs tanca i.t.p. Utrata wagi mobilizuje i sprawia przyjemnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 A ja nie luie drozdzówek! o! :P:D Lubie za to bułke słodka z jagodami mniamm... W ogóle to zastanawiam sie nad jakis kremikiem do ciała wyszczuplajacy. moze poradzicie jakis dobry.? ;] A jak u was z cwiczonkami.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Witam nowe Panie Zgadzam się z Tobą Olenia91, że tu jednak powinny wspierać się osoby, które mają więcej kg do stracenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 biołaa ile chcesz schudnac ?:) zapraszam Cie tu ze wzgledu na wzrost :) skoro gotujesz na parowarze podziel sie z nami poomyslami co i jak :) bo ja takze gotuje , jedna kolezanka i kolejna sie zdecydowala :) Salvador czerona to jest spalacz tluszczu , uwazam ze jest lepsza, pozatym keidys cos slyszalam ze nie mozna z zielona przesadzac.. kremik owszem zastosuje jakis ujedrniajacy ale dopiero jak schudne ;) narazie nie widze sensu bo predko sie nie rozbiore, jak schudne do 1szego celu to wtedy zaczne :) Ja cwiczyc nie bede ;) i tak nie mam na to czasu.. wole pisac tutaj z wami mowiac szczerze i dzielic sie doswiadczeniami..teraxz mam ferie ale pozniej szkola itp..a jestem w technikum wiec malo nauki tez nie mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Ja muszę ćwiczyć czasami, bo mam problem z cholesterolem i ciśnieniem, ale przyjemności mi to nie sprawia, nie sprawiało i chyba nie jestem wstanie się do tego przekonać. Sport to mord mówi się w de i ja chyba w tej kwestii jestem zgermanizowana. Mam w domu rowerem i jakieś inne urządzenie, co zastępuje bieganie z kijkami. Jak to się właściwie nazywa? Poza tym ciągle w samochodzie i leń do wszystkiego co nazywa się sport. Wsydzę się mojego lenistwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Aha okeey :D:D No ja to tez z tymi cwiczeniami tak przecietnie... raz mi sie chce raz nie, poza tym za wiele czasu to tez nie mam :P A mniej wiecej ile czasu trwa twoja przerwa miedzy posiłkami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Olenia91, poprawiłaś mi humor Twoją wypowiedzią, jak taka młoda osóbka jak ty, nie chce uprawiać sportu, to dla mnie jest prawie jak rozgrzeszenie. Byle tylko dieta funcjonowała i sił starczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Podobno najlepiej jeść 5 małych posiłków dziennie, mniej więcej co 3 godziny należałoby coś zjeśc, wtedy nie ma też uczucia wilczego głodu, bo cukier utrzymuje się w normie. Ale w pracy to różnie bywa i czasami poprostu nie mam czasu na jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Noo dokładnie, albo jak nie weźmie sie jedzenia do szkoły to juz poprostu koniec... Bo i w sklepiku nie ma nic zdrowego do kupienia..i siedzi sie te 7 godzin bez jedzenia.. chozby jakas mandarynka czy jablko.. czesto własnie tak miałam... ze nic nie zabierałam do szkoły a jak przychodziłam do domu to sie obzerałam.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Salvador teraz jak mam ferie 2 h gdzies bo pozno wstaje .. takze sama rozumiesz ale jak wroce do szkoly bedzie wiekszy odstep i bede wszkole np jadla owoc.. adeleida ja nie moge tez ze wzgledow zdrowotnych nawet mam zwolnienie z wfu jestem po operacji kolana i nie moge przeciazac, nie wiem jak sie nazywa te urzadzenie ale fajna sprawa pewnie bym cwiczyla jakbym miala w domu ale tez by sie nie forsowac pozatym nie martw sie jest zimna, jest brzydko nie chce sie, wiosna dolacze spacery bo bedzie ladnie i nie bede jezdzic do szkoly tylko chodzic ;) moze z wiosna sama poczujesz chec do zycia i cwiczen a do wiosny juz schudniesz cos na pewno wiec i Twoja kondycja sie poprawi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biołaa 0 Napisano Styczeń 20, 2010 osobiscie lubie rybki ;) szczeze mowiac to nie mam doswiadczeniaw przepisach kulinarnych odnosnie gotowania na parze. ale wiem ze warzywka, mieska typu filety z kurczaka rybka to polowa dobrego sukcesu.. no i oczywiscie duzo jablek, i grapefruitow. Problem w tym ze nie wiem co jesc na sniadaia, na obiad kolacje moze jakies pomysly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biołaa 0 Napisano Styczeń 20, 2010 nie wiem ile chce schudnac dla mnie kazdy kilogram to bedzie pelen satysfakcji sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 To może będziemy opracowowywać wspólnie jakieś krótkie menu dla zapracowanych i uczących się, ale tak, żeby można było to zabrać w prosty sposób ze sobą do pracy czy szkoły, bo to z tym obżeraniem się wiecziorem, to chyba wszystkie znamy, a to jest niestety wielki błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 dobry pomysł! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 sniadanka np. mleko z musli, 2 kanapki z chrupkim pieczywem np wasa i szynka z indyka z pomidorem, lub np z jajkem, jogurt naturalny, serek wiejski, mozesz takze wkrajac owoce do tego.. wazne bys byla najedzona, ja dzis np zjadlam 200g jogurtu naturalnego z otrebami.. i mandarynke, obiad gotuje co ty, mozna dolaczyc tez mieso z indyka, piersi kurczaka warzywa itp, ziemniakow itp wcale nie jem, ja na obiad narazie gotuje to co gotuje, jutro zamierzam ugotowac rybke, nie uzywam przypraw, smakuje mi takie jakie jest..kolacja owoce, salatki, wlasciwie mozna to co na sniadanko.. pomijajac np pieczywo chrupkie.. tak mi sie zdaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeleida 0 Napisano Styczeń 20, 2010 A jecie śniadanie w domu czy później w pracy czy w szkole, bo ja mam z tym problemy zawsze, a należałoby jeść wcześnie, aby pozbudzić metabolizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 no ja własnie , jem w szkole, bo raz. nie mam czasu zeby zjesc rano dwa. nie chce mi sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ja zaczne jesc w domku sniadanko ;) a w szkole np owoc i woda..bede wstawala te 15 minut wczesniej by to zjeesc, nie zaszkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 a do której mniej wiecej godziny jecie.? ja tak myslałam zeby do 18.. ale dzisiaj ide na 17 na lekcje i koncze o 19.... wiec pewnie zjem cos po tej 16 i to by było na tyle.. ? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salvador 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ide zrobic sobie herbatke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Nie prawda jest ze sie nie je po 18, mozna jesc do 4 godzin przed snem, czyli jesli kladziesz sie o 00:00 spac to ostni posilek mozesz zjesc o 20.. w zaleznosci o ktorej sie kladziemy spac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenia91 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ps. napisze wam pozniej przepisy z super lini ale pierw musze znalezc jakies ciekawe i wedlug mnie takie ktore nie zagroza waszej diecie.. bo ja i tak pozostane na parowarze, zaglebie sie w ten temat co mozna gotowac i w ogole ;) ale pierw kupie ksiazke jakas o gotowaniu na parze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wanka-wstanka 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Witajcie Kochane:) Powiem szczerze,ze przezylam szok :) Jak sie dyskusja ozywila, SSUPERRRRRRRRRRR!!!!!! Jesli o mnie chodzi to w ogole nie chce mi sie dzisiaj jesc;/ ale rozsadek wzial gore wiec : Sniadanie(niestety pozno,bo znow zaspalam :)) 2 kromki chleba razowego z margaryna i poledwica sopocka II Sniadanie odrobina suszonych owocow i szklanka soku marchwiowego jednodniowego Teraz wrocilam z pracy i tak sie zastanawiam co powinnam zjesc,ale chyba zrobie sobie salatke lub zjem miesko drobiowe gotowane Kolacji jesc nie bede,bo pewnie nie wcisne A jak Wy sobie radzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach