Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska brandniunia

Jaką dziewczynę może mieć kurdupel 169-170 cm - pytam z ciekawości

Polecane posty

Heh... sporo widzę na kafe wątków że jak kurdupel ma 168, 169 albo 170 cm wzrostu to nie może prowadzić samochodów ani nie może mieć laski i uprawiać sexu. To oczywiście przesada, bo coś z tych rzeczy nawet kurdupel może robić i może mieć dziewczynę. Tylko pytanie.. jaką dziewczynę? Sama mam 165 cm i osobiście nie chciałabym aby facet miał mniej niż 175 cm!! A wg was ile cm wzrostu mogłaby mieć dziewczyna dla takiego kurdupla? 150 cm? Z tego co wiem to nawet takie dziewczyny potrafią być za wysokie dla takich 170 cm... :)

moja mama twierdzi ze mogłaby miec faceta z wieloma wadami ale musi być wysoki ja przeciwnie jakby mój maż był niższy ode mnie tez bym go chciała za meza, nie ma to dla mnie az takiego znaczenia zalezy od osoby

Diablico, pewnie jesteś wysoka i masz ok 180 cm, więc faceta ze wzrostem 175 mogłabyś mieć. Niższy od ciebie, fakt ale nie aż taki kurdupel. Daję sobie jednak głowę odciąć że faceta o wzroście 169 cm nigdy nie chciałabyś mieć - ja też nie a jestem jeszcze niższa bo mam 164-165 cm (coś około!!) :)

Gość chyba sniee
ja mam 177 i musi byc przynajmniej 10 cm wyzszy

Gość wysokie laski powyżej 175 cm
osobiście mi się nie podobają, bo mają zawsze bardzo duże stopy powyżej 42 !! :(

Gość bzdury gadacie
Ja mam 170cm i też zawsze wydawało mi się, że nigdy w życiu nie będę z niskim facetem. Tymczasem, moje drogie życie zaskakuje. Jestem z mężczyzną, który ma 172 cm i co? To wspaniały, ciepły człowiek; lepszy niż ci wszyscy drągale, z którymi coś mnie łączyło razem wzięci :)

Gość kurdupel 167
zajebistą:classic_cool:🖐️

a dlacczego chłopak ze wzrostem 168-170 nie mozeze prowadzic auta ??? hm... ja mam 158 i prowadze duze auta bez problemu wiesz dla niektorych wzrost ma mniejsze znaczenie moj maz ma 180 ja 158 i w niczym nam to nie przeszkadza

Gość równie kurduplowatą
:classic_cool:

Gość kapiczka71
a mój facet jest ode mnie niższy o 2 cm i jest najlepszym jakiego miałam!!!i to nie ma dla mnie żadnego znaczenia,miałam już gladiatorów z siłowni i różnych ale oni się do niego nie umywają

Gość 171 cm
ja mam kobiete co ma 163 sam mam 171. Twojego problemu nie rozumie

Gość Majka23.............
Po pierwsze mam 176 cm i stopę 39 cm, nie wiem skąd ktoś bierze rozmiary typu 42 cm? Mój mąż ma 170 cm. Nigdy mi to nie przeszkadzało, nie lubię bardzo wysokich mężczyzn ( w młodości byłam cheerleaderką, miałam styczność z mężczyznami i chłopakami powyżej 190 cm), sam lubi grać, więc dla niego mogłabym mu oddać swoje 5, 10 cm, ale nie więcej. Natomiast dla mnie był, jest i będzie najprzystojniejszym mężczyzną jakiego znam.

🖐️ a ja mam 176cm i nadwage i obecnie mam dziewczyne co ma chyba poltora metrd;) albo jakies 160cm? Nizsza o glowe i brode

Gość moskala
Ja też niby preferuje wysokich ok.185-190 ponieważ mam 173cm (nr buta 38 :P )i lubię buty na obcasie, ale to nie zmienia faktu, ze jakiś czas temu zauroczyłam się kolesiem co miał 176cm i w moich zimowych kozakach byłam od niego wyższa o jakieś 5-6cm :P gdy zadziała chemia takie rzeczy się nie liczą, poza tym mam wrażenie że z wiekiem całkowicie mi się zmienia gust jeśli chodzi o wygląd facetów. Prawda jest taka, ze nawet jak facet jest niski ale nadrabia czym innym to może mieć każdą dziewczynę. Na dłuższą metę patrzy się przecież na cechy charakteru, bo kto by wytrzymał z co prawda wysokim ale przygłupem bez własnego zdania, niekulturalnym bez poczucia humoru i nudnym?

Gość kobieta która ma
170 cm wzrostu jest średniego wzrostu. Sama mam 164 cm, mój mężczyzna ma 170 cm i nie widzę problemu.

Gość efrtghyuj
facet o wzroscie 169-170 moze miec normalna, inteliegnetna, pewna siebie i znajaca swoja wartosc kobiete.

Gość zauważyłam pewną zależność
Często można zaobserwować, że dziewczyny, które mają ok. 170 cm mają równych sobie wzrostem facetów albo nawet ciut niższych, natomiast niskie dziewczyny mają dość wysokich. Mój facet jest ode mnie wyższy o 30 cm, ja jestem niziutka, ale prawdę mówiąc z niskim facetem czułabym się jak dzieci. Takie dwa małe krasnale..

Gość efrtghyuj
[ja jestem niziutka, ale prawdę mówiąc z niskim facetem czułabym się jak dzieci . Takie dwa małe krasnale..] no w takim wypadku wystarczy ze on chodzi z krasnalem

Gość Krygier
A ja mam 170 cm (rozmiar buta 41) i NIGDY nie spojrzę na faceta 169-170 cm jak na potencjalnego partnera!! Tacy faceci są wręcz aseksualni i jeśli do tego dodać by jeszcze łysinę oraz mięsień piwny to już w ogóle taki facet = dno!! A jak już, uważam że koleś o takim wzroście może mieć bardzo bardzo niską kobietę, najlepiej taką 140-150 cm. Na wyższą nie ma szans!! Aha co do prowadzenia samochodu to coś w tym jest. Znam kolesia co ma właśnie tyle wzrostu (może ok 168 cm) i nie może zrobić prawa jazdy, gdyż w mieście w jakim mieszka egzaminatorami są przeważnie młode kobiety i oblewają go głównie przez wzrost i wygląd. Po prostu tak poprowadzą egzamin że go uwalą, a mógłby zdać już dawno prawko! Nie ma co - wzrost u facetów to priorytet? Niekoniecznie, ale kurduple mają najgorzej!! Taka prawda :) Na szczęście mój facet nie jest taki niski bo ma 178 cm i rozmiar buta 43 więc ok :)

Gość 170 cm to jeszcze w normie
ale jak facet ma poniżej (nawet pół centymetra!!) to nie powinien w ogóle brać się za kobiety ani za robienie prawka!! Taka prawda!! :(

Gość Mrs Good
Dla mnie idealny wzrost faceta to 170-175 cm. Sama mam 163cm. Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego mężczyzna o wzroście np 168 cm miałby nie móc zrobić prawka, skoro bez problemu robią je kobiety o wzroście 150cm?

Gość gangbang miszczu
170 cm i rozmiar butka 41 lol jaki mutant hahahahhaha

Gość 170 cm to jeszcze w normie
Laska nawet co ma 155 cm jest NORMALNA bo ma naturalny (ale dość niski) kobiecy wzrost!!. Natomiast facet co ma mniej niż 170 cm (nawet pół centymetra) to już nienaturalny DZIECIĘCY wzrost, nie męski!! A teraz pytanie... Dlaczego Dzieci poniżej 18 lat nie mogą robić prawka?? Odpowiedź jednoznaczna: BO SĄ Z REGUŁY NISCY i MALI !! A osobiście nie wyobrażam sobie kurdupla 169 cm w OPLU OMEGA!! Taki to jak już mógłby jechać w tym aucie jedynie z poduszką pod pupę albo nawet z dwoma... taka prawda, wiem o tym bo znam jednego kurdupla który ma 168 cm i tylko małymi samochodami może jeździć ze względu na niski wzrost. Kobieta to co innego... ale co wam będę wyjaśniać :)

Gość gangbang miszczu
A osobiście nie wyobrażam sobie kurdupla 169 cm w OPLU OMEGA!! Taki to jak już mógłby jechać w tym aucie jedynie z poduszką pod pupę albo nawet z dwoma w takim razie kasrlica 155 musialaby sobie zamontowac winde w foterlu buahahahahahaahahha

Gość mądrości ludu
no to rewelacje tu wypisujecie, ale pewnie jeszcze niewiele latek macie...ja sama mam 166cm, moj mąż niewiele więcej, wiec jak jestem w obcasach to jestem wyższa od niego i lata mi to zupełnie, a wręcz cieszę się- bo co, to gorszy facet?ma miec gruba, nieatrakcyjna laske bo jest niski????co wy pieprzycie...mało tego, mam kolegę, który ma pewnie z 1,60 cm, i ma dziewczyne tego samego wzrostu,śliczną, zgrabną i na dodatek mądrą:)...zacznijcie myśleć ludziska!!!!

Gość gangbang miszczu
BO SĄ Z REGUŁY NISCY i MALI !! a karlica 155 to rozumiem ze jest wielkoludem buahahahahahaha dziecko z downem jzu ja bym sie toba zaopiekowal

Gość TAK FACET NISKI
W DODATKU ŁYSIEJĄCY NIE POWINIEN MIEĆ ŁADNEJ LASKI !!! ŁADNE LASKI SĄ ZAREZERWOWANE DLA PANÓW Z WYŻSZEJ PÓŁKI, A NIE DLA ŻENADY 169 CM !!!

Gość dajcie spokojjjjjjj
co jak co,ale wysoki facet obojetnie jaki jest to chociaz nadrabia wzrostem.poza tym kobieta czuje sie przy nim bezpieczniej.