Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia_85

jagody Acai Berry Select

Polecane posty

Gość gość
to super, w takin razie napewno zamowie :)

Gość gość
tylko pisz o swoich efektach:)

Gość gość
oczywiscie, ze sie pochwale ;)

Gość wiola wiola
tak jest tam taka opcja wysyłki za pobraniem, bo ja też zamawiałam za pobraniem.

Gość katarzyna1983
do wiola wiola Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź:)

Gość katarzyna1983
Hej Ja już właśnie sobie zamówiłam ten acai z chromem na odchudzaniezefektami.pl i teraz czekam już tylko na paczkę i na efekty:):)(mam nadzieję że jakieś będą). Będę pisała o moich osiągnięciach:)

Gość gość
Witam :) kurcze tak bardzo bym chciala schudnac ale juz pare razy nabralam sie na TABLETKI CUD ze az trudno uwierzyc w te tabletki wydalam juz na nie sporo pieniedzy i ani grama mniej :-\ ale jak czytam Wasze opinie to hmmmm moze i ja jeszcze raz zamowie ale boje sie ze i tym razem bedzie jak zawsze zwlaszcza ze nie mam czasu cwiczyc.

Gość gosiagosia
do gość nie musisz ćwiczyc bo ten acai z chromem powoduje że nie chce ci się jeść , a wiadomo jak nie jesz to chudniesz. Spróbuj sobie bo naprawdę warto.Masz tu linka:http://odchudzaniezefektami.pl Ja też setki już wydałam na różne środki i nic i myslałam że tym razem będzie tak samo ,ale jednak cieszę się teraz że zaryzykowałam i kupiłam te tabletki bo sa naprade rewelacyjne.:)

Gość gość
A ja tylko od samego łykania tych tabletek w tydzień zrzuciłam 3,5 kg.:)

Gość ania krakow
Dziewczyny Wcale nie musicie ćwiczyć wystarczy ze kupicie dobre tabletki(a nie podróbki) i schudniecie. Ja kupiłam sobie ten acai berry z chromem z http://odchudzaniezefektami.pl od miesiąca nie tknęłam po nic słodkiego, i bardzo mało jem, bo wogóle mi sie nie chce i juz jestem lżejsza o 7,5 kg. Ja osobiście polecam te tabletki, a wy róbcie jak uważacie:)

Gość gość
Ja też się skusiłam na te tabletki i nie żałuję , bo biorę je już prawie trzy miesiące i już kupiłam sobie ciuchy o 3 rozmiary mniejsze bo schudłam prawie 17kg. Jestem zupełnie teraz inna osobą a w dodatku najszczęśliwszą na świecie:):) Bardzo Polecam t tabletki tym osobom które naprawdę chcą schudnąć.

Gość donadona
Obiecałam wcześniej że będę pisała o swoich efektach. A więc łykam już te tabletki od tygodnia i już schudłam 4,5 kg.:):) Jestem mega zadowolona także śmiało je kupujcie jak chcecie schudnąć , bo te tabletki Naprawdę działają:) Ja je kupiłam na tej przez was poleconej stronie:http://odchudzaniezefektami.pl. Oczywiście dalej je łykam i znowu za parę dni do Was napiszę:) Trzymam za Was wszystkie które się odchudzają mocno kciuki:))) A jeszcze jedno. nie ćwiczę wogóle, ale za to bardzo mało jem bo wogóle nie chce mi się jeść.:)

Gość gość
Witam Was Ja też się przyłączam do grupy zadowolonych ze stosowania acai berry strong z chromem .W przeciągu dwóch miesięcy pozbyłam się 14 kg. Kupujcie sobie jak chcecie schudnąć naprawdę warto:) Ja również kupiłam z tej strony:http://odchudzaniezefektami.pl Polecam:)

Gość gość
Mam wrazenie ze te posty pisze jedna osoba, oczywiscie zwiazana z polecanym produktem Czy tylko ja tak mysle??? Jakos kazdy jest na jedno kopyto jakbym ogladala tvmarket

Gość ania krakow
Ja polecam ten produkt bo naprawdę od niego schudłam. Jest tu jedna moja koleżanka która też kupiła więc to chyba raczej nie jest jedna i ta sama osoba.

Gość gość
Masz racje ! Twoj wpis jest tak wiarygodny jak te pozostale, od razu chce sie zmienic zdanie, trzeba bylo napisac przynajmniej o dwoch kolezankach i ze razem zamawialyscie, to bylo by cos

Gość ania krakow
Ale ty nie musisz w nic wierzyć ja napisałam tylko swoją opinię a ty wcale nie musisz tego czytać. Bo wydaje mi się że chyba masz jakiś problem. Sorry to w takim razie pomyliłaś strony:)

Gość mysiapysia10
Ja też się do was wszystkich dołączam, bo też jestem bardzo zadowolona z efektów jakie mam po Acai Berry. Po miesiącu jestem chudsza o 8kg.Też polecam tą stronkę:http://odchudzaniezefektami.pl (Reklamuje ten produkt bo naprawdę jest bardzo dobry i sama na sobie się przekonałam że naprawdę działa):)

Gość gość
kobiety mam nadzieję że jesteście prawdziwe.....a nie handlarkami pod krytymi maskami....jestem na diecie dukana prawie miesiąc schudłam 7 kg mam tej diety dość potrzebuję ENERGIIIIII dlatego spróbuję te jagody z chromem....Jak nie pomogą to nie wejdę na kafeterię nigdy więcej....mam nadzieję że jesteście szczere to dla niektórych duży wydatek 100 zł a na allegro jest acai 100 mg za 50 zł 250 tabletek bez chromu,Co ja mam zrobić?

Gość donadona
Ja naprawdę schudłam od tych tabletek. Na twoim miejscu bym kupiła te z chromem przynajmniej dla mnie są one najlepsze i mogę ci powiedzieć że na pewno są oryginalne. Ja je dlatego polecam bo sama od nich schudłam , i jestem bardzo zadowolona z efektów.Jak spróbujesz to sama się przekonasz.:)

Gość gość
Ja polecam te z dodatkiem chromu , ponieważ chrom dodatkowo hamuje apetyt i zmniejsza tkankę tłuszczową. Poczytaj sobie o tym chromie.

Gość gość
gość ja bym kupiła też ten acai z chromem , bo 100zł za dobry środek na odchudzanie to wcale nie jest tak dużo, ale zrób jak uważasz.

Gość gość
Powoli sie sklaniam do kupna tych jagod ale dreczy mnie pytanie czy tylko kilogramy tracicie czy rowniez centymetry spadaja?

Gość gość
Powoli sie sklaniam do kupna tych jagod ale dreczy mnie pytanie czy tylko kilogramy tracicie czy rowniez centymetry spadaja?

Gość gość
No skoro chudniesz to przeciez centymetry tez spadaja

Gość mysiapysia10
Oczywiście że centymetry też spadają.Przecież jak chudniesz to nie tylko spadają kilogramy, ale również centymetry.

Gość gość
Otoz nie zawsze spadaja centymetry tylko schodzi woda z organizmu i tylko kilogramy leca w dol

Gość mysiapysia10
Mi centymetry też spadły

Gość gość
a ja nie wiem czy robie cos zle czy jak... mowicie ze schudlyscie po tygodniu okolo 3 kg z tymi tabletkami, ja tez je biore tydzien i nie zauwazylam u siebie spadku wagi... wiec zastanawiam sie czy moze robie cos nie tak??