Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia_85

jagody Acai Berry Select

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej ważyć się jest rano przed śniadaniem po oproznieniu pęcherza :-D

Gość gość
Zależy bo czasami człowiek rano wstaje spuchnięty i może więcej ważyć niż w rzeczywistości. Na pewno przed jedzeniem.

Gość gość
Cześć Dziewczyny No i zakupiłam sobie ten acai z chromem z tej strony http://odchudzaniezefektami.pl który tak polecałyście i macie rację że działa bo łykam już dwa tygodnie te tabletki i ubyło mi 7,5 kg.:) Także jestem bardzo, bardzo zadowolona:):)Ja też dołączam się do was i polecam te tabletki:)

Gość gość
Jestem tak zasypywana reklamami acai, że już mi obrzydły i na pewno tego nie kupię

Gość natalia9378
Hej. Mam pytanie dotyczące Acai z chromem. Ile razy dziennie bierzecie tabletkę? Ćwiczycie? Może stosujecie jakąś dietę?

Gość gość
Ja biorę trzy razy dziennie po jednej tabletce. Ja wogóle nie ćwiczę, i nie chce mi się jeść po tych tabletkach. A jak juz muszę zjeść to jakieś warzywa , albo jakis serek i to wszystko.

Gość katarzyna1983
Do gość- ja też łykam trzy razy dziennie po jednej tabletce. Nie stosuje jakiejś specjalnej diety bo po tych tabletkach nie chce mi się jeść.

Gość gość
a ja lykam juz poltora tygodnia i nic nie schudlam. o taka historia...

Gość gość
Oszustwo, nie schudłam ani deka,wręcz przytyłam.A o zwrocie kasy zapomnijcie.

Gość gość
A jaki Acai bierzecie???

Gość gość
Bo ja biorę ten z chromem i chudnę

Gość gość
ja tez biore z chromem i nie chudne

Gość samantat
SAMO ACAI NIC NIE DAJE. Lepsze są już nawet koncentraty z innych jagód i winogron, w których acai jest tylko jednym ze składników. W chrom też nie wierzcie, to LIPA.

Gość gość
do tych, ktorzy pisza ze schudli na tych tabletkach... mowicie powaznje czy to sciema zeby ludzie kupowali? pytam bo ja je biore i nie schudlam nic nawet kilograma. a wiekszosc osob na tym forum sie zachwyca mowiac ze bierze nie cwiczy i tylko jakas dieta... moze jakies wskazowki? mam spora nadwage i chce wreszcie to zrzucic... prosze piszcie prawde a nie sciemy...

Gość gość
Prawda jest taka, że nie ma cudownego leku na odchudzanie, bierzesz tabletki i nie chudniesz - czyli widzisz, że ci którzy piszą to pracownicy reklamujący te tabletki. Zrozumcie to wkoncu!

Gość katarzyna1983
Ja piszę prawdę bo naprawdę od tych tabletek schudłam i moje znajome też je sobie zamówiły i też chudną. Tylko jedne chudną bez ćwiczeń , a drugie chodzą na siłownię dwa razy w tygodniu. U jednych już po pierwszym tygodniu było widać efekty, a u innych dopiero po miesiącu jest widać efekty. Mi się wydaje że zależy to wszystko o naszego organizmu, że jedni w miesiąc już schudną , a drudzy dopiero może po trzech miesiącach schudną.Najważniejsza rzecz nie można się PODDAWAĆ.Do gość próbuj jeszcze trochę pobrać te tabletki- taka jest moja rada.

Gość gość
Ja również naprawdę schudłam od tych tabletek, tylko zalezy też od tego gdzie kupisz i za ile , bo są rózne podróbki Acai i nic dziwnego że nie chudniecie. Ja kupiłam na stronie: http://odchudzaniezefektami.pl.i naprawdę je polecam.

Gość awłaśniezetak
Prawda jest taka że wszystko zależy od tego jaki kupi się produkt ja próbowałam naprawdę wielu środków ale żaden nie przyniósł takich rezultatów jak Acai berry 900, jest naprawdę skuteczny w miesiąc już schudłam 5 kg, stosuje te tabletki w dalszym ciągu mam nadzieje że efekty będą jeszcze lepsze. Przy zakupie produktu należy szukać oryginału dlatego ja kupiłam od producenta http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=2186&pid=129&bid=advandec

Gość szczupla1
do awłaśniezetak- Masz rację zależy wszystko od tego co kupujesz gdzie i za ile. Ja tez kupiłam ten acai berry ze strony:http://odchudzaniezefektami.pl i po dwoch miesiącach ubyło mi 14kg. Wiec ja też ta stronke polecam.

Gość gość
A ja bralam przez 3 tygodnie, nic nie schudlam, ale za to odechcialo mi sie palic i takim to sposobem nie wydaje juz na papierosy :) ale mysle ze kupie jeszcze jedno opakowanie i zobacze jakiego nalogu uda mi sie pozbyvc tym razem ;)

Gość gość
a ja po nich wrecz przytylam i to jakies 2 kg. moze jakies wskazowki? mkze robie cos nie tak?

Gość gość
do gość- powiem ci że miałam taką samą sytuację jak ty. Po trzech tygodniach stosowania acai berry strong tego z chromem przytyłam jakieś 3 kg. pomyslałam sobie, że znowu dałam się nabrać , ale znajoma poradziła mi żebym jeszcze przez jeden miesiąc brała te tabletki no i miała rację bo zrzuciłam ogółem 9,5 kg. Także spróbuj sobie jeszcze przez jeden miesiąc pobrać i zobaczysz bo czasami tak jest że najpierw tyjemy , a później moment zrzucamy zbędne kilogramy.Przy okazji ja polecam ten acai z tej strony: http://odchudzaniezefektami.pl

Gość kachawawa
A który acai brałas ,że rzuciłas palenie?

Gość gość
do kochawawa: Bralam AcaiBerry 900 powodzenia!

Gość gość
tez kupilam ze strony odchudzanie z efektami i tak jak pisalam przytylam... ale moze sprobuje jeszcze przez miesiac i moze bede wiecej cwiczyc... moze to pomoze...

Gość gość
Spróbuj sobie jeszcze miesiąc pobrać, a zobaczysz że będą efekty.Powodzenia:)

Gość gość
dzieki, mam nadzieje ze masz racje :)

Gość gość
A jeszcze powiem ci jedno , że ja do tego acai biore również zielona kawę. Czyli biore acai i kawę i mam rewelacyjny efekt. Może i ty sobie tak spróbuj.