Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia_85

jagody Acai Berry Select

Polecane posty

Gość gość
tez myslalam o tej kawie. a powiedz mi bierze i acai i kawe razem? czy np. rano bierzesz tylko acai a po poludniu kawe lub na odwrot? a cwiczenia? silka czy jakies poprostu w domu??

Gość gość
Ja biorę acai i kawe razem. Trzy razy dziennie acai , i do tego rano i wieczorem kawę. Ja ćwicze tylko w domku na orbiterku jakies może ze dwa razy w tygodniu po jakies 15-20 minut.

Gość gość
Czy są jakieś skutki uboczne podczas stosowania takich preparatów? Bardzo proszę o odpowiedź bo zastanawiam się nad zakupem.

Gość gość
Ja kupuje z tej strony http:odchudzaniezefektami.pl i żadnych skutków ubocznych nie mam. Moje koleżanki tez stosują te tabletki i też żadnych skutków ubocznych nie ma.

Gość gość
jasne, dzieki :) a dieta? jakas drakonska czy jesz to co zawsze?

Gość gość
Po tym acai nie chce ci się wcale jeść. Ale ja jem trzy posiłki dziennie normalne jedzenie.

Gość gość
mam nadzieje ze masz racje i podziala i kawa i acai :)

Gość gość
Na pewno podziała zobaczysz:) Czekam na twoją wypowiedź ile schudniesz.

Gość gość
Łudź się łudź... ciekawe czy popatrzyliście sobie na te stronki gdzie się reklamują ... wszystkie to "portale" ale - z wyjątkiem niektórych, podpinających się pod autentyczne portale - większość ma po prostu wszystkie linki do jednej strony "kup". Promocja zawsze kończy się "dzisiaj" (o północy data się zmienia).

Gość donadona
Masz racje że prawie na każdej stronie jest tylko dzisiaj promocja. Ale ja kupuje naprawdę oryginalnej stronie http://odchudzaniezefektami.pl tam nigdy nie ma napisane że tylko dziś jest promocja i kup teraz tylko można najpierw poczytać o produkcie a potem dopiero dodać do koszyka i dopiero kupić , a nie że od razu jest kup teraz. Także ja bardzo polecam tą stronę bo produkty tam są również oryginalne i na pewno działające.

Gość gość
moze poprostu nie na kazdego dzialaja te tabletki, na jednych mniej na innych wiecej... na mnie nie zadzialaly jeszcze... ale moze musze zwiekszyc ilosc cwiczen... nie ma takich tabletek ze lykasz i jestes chuda, trzeba dac troche od siebie samo sie nic nie zrobi moje drogie... wiec DO ROBOTY :)

Gość gość
ja brałam acai berry 900 i nie sa tak rewelacyjne jak w opisie, wiadomo jak bierzesz jakikolewiek suplement to musisz dołączyć do tego dietę oraz ćwiczyć bo inaczej to nic nie ubedzie więc szczerze mówiąc to nie same tabletki was odchudzają lecz zmiany jakie zrobiliście a czy zmniejszają apetyt...? nie u mnie ja ciągle byłam głodna oczywiście nie podjadałam ale głod był !!!! także nie wierzcie za bardzo w to co piszą bo ja ćwicze 30min dziennie i dodatkowo długie spacery i waga spada ale spodziewałam się lepszych efektów a ten nie należy do rewelacyjnych, troszkę się zawiodłam.

Gość gość
Jak kupiłaś podróbkę acai to nie dziw się że nie schudłaś. Tylko oryginalny acai działa a nie podróbki.

Gość gość
a ja wam powiem tak... biore tabletki acai ze strony odchudzaniezefektami... i nie wiem czy to moja waga czy tak jest naprawde... odkad zaczelam brac te tabletki waga mi wskazuje z tygodnia na tydzien coraz wiecej kilogramow, mimo ze zaczelam jezdzic co drugi dzien na rowerze i robie po 30 km... wiec ja juz zwatpilam... i nie wiem co dalej robie zle....

Gość zadowolonabardzo
Ja też kupiłam z tej strony i ja schudłam i nadal chudnę po 3 tygodniach mam 6,5 kg mniej. Może coś z tobą jest nie tak , albo masz popsutą wagę.

Gość gość
mozliwe bo nie wierze zebym w ciagu 2 tygodni przytyla jakies 10 kg.... no nic musze chyba jakas diete drakonska zaczac stosowac...

Gość zadowolonabardzo
A może własnie ty schudłas 10 kg. a waga wskazuje więcej bo masz popsuta wagę.

Gość gość
nie raczej nie.... ale kupie sobie nowa wage :)

Gość gość
i jak wam ida postepy? kolejne kilogramy spadly? bo u mnie narazie zastoj :/

Gość gość
Narazie? Cały czas będziesz mieć zastój, sama sie o tym przekonałam. To oszuści, te tabletki nie dzialają!

Gość gość
na Tobie nie zadzialaly? ale normalnie cwiczysz i ograniczylas jedzenie i nic??

Gość gość
No nic. Ograniczyłam jedzenie, pije dużo wody, tylko nie ćwiczę ale mam pracę wysiłkową więc powinny działać. Zakupiłam na stronie odchudzanie z efektami.

Gość gość
Nie mozliwe , że nie schudłaś . Ja tez kupiłam z tej strony i po miesiącu mi ubyło 5,5 kg. A co lepsze to ja wogóle nie ćwiczyłam tylko trzymałam diete.

Gość zadowolonabardzo
Ja też kupiłam acai z tej samej strony odchudzaniezefektami i jak dla mnie to rewelacyjny środek, bo na mnie działa:)

Gość gość
To jak to możliwe, że na niektórych działa a na innych nie??

Gość gość
Ja ostatnio trafiłam na jakąś stronę o acai i kurcze oni podaja że Select jest dopiero na czwartym miejscu. Co o tym sądzicie ? To chyba bylo to opinieacaiberry.pl

Gość Krystyna82
urzywałam slimette i acai berry i miałam podobne efekty jakies 3-5 kg i do tego była dieta - jest ok

Gość zadowolonabardzo
A może powinnas jeszcze bobrać acai bo może twój organizm potrzebuje więcej czasu żeby schudnąć.