Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia_85

jagody Acai Berry Select

Polecane posty

Gość gość
A może za dużo jesz, albo może powinnaś trochę ćwiczyć, bo to zależy kto jaki ma organizm ,jeden schudnie bez ćwiczeń i diety stosując same tabletki , a drugi musi trochę ćwiczyć i stosować dietę. Ja np. bardzo mało jem bo te tabletki tak na mnie działają. A ty? i gdzie zakupiłaś sobie ten acai?

Gość gość
Albo może na razie na wadze nie tracisz , ale może centymetrowo ci ubyło?

Gość gość
kupilam na tej stronie odchudzanie z efektami. cwiczyc cwicze i tez jem malo bo po nich mi sie nie chce praktycznie wogole... nie wiem moze zwieksze ilosc cwiczen. a centymetry, mize nie mierzylam sie juz doac dlugo

Gość gość
Bo może masz taki organizm że najpierw centymetry Ci będą spadać, a dopiero później waga, albo może potrzebujesz po prostu więcej czasu , bo skoro dzięki tym tabletkom ograniczyłaś jedzenie to raczej musisz schudnąć

Gość gość
hmmm... pewnie masz racje :) dam sobie czas, nic na sile :)

Gość Zosia1111
Hej Dziewczyny ja też kupiłam ten acai berry z chromem z odchudzaniezefektami.pl co tak polecałyście i biore go juz miesiąc i schudłam już prawie 11 kg. Także ja go bardzo polecam bo jak dla mnie to jest rewelacyjny środek na odchudzanie:)

Gość grubaska32
dla mnie koleżanka zamówiła z synergypoland.pl 3 butelki mistify, piję od miesiąca i dopiero 1,5 kg schudłam tylko nie wiem czy schudlam od zbyt małej ilosc***icia wody czy to rzeczywiście ta jagoda acai tak działa. Ile wy dziewczyny płacicie za mistify ?

Gość zosia111
Kup sobie ten acai berry co ja z chromem i zobaczysz ze duzo schuniesz ja place za te tabletki na tej stronie: http://odchudzaniezefektami.pl 99zl. I mysle ze jak za tabletki ktore naprawde dzialaja to wcale nie jest tak duzo.

Gość ania krakow
do grubaska32- Ja też Ci polecam ten acai berry z chromem z odchudzaniezefektami.pl Sa bardzo dobre i schudniesz po nich dużo więcej niz po tych co sobie kupiłas bo ten chrom dodatkowo sprawia że chudniesz.

Gość gość
ja biore od tygidnia ale nie zauwazylan u siebue spadku wagi i nie wien czym to jest spiwodowane. biore te z chromem

Gość Zosia1111
A mniej jesz? tu wczesniej dziewczyny pisały że może kg nie spadły , ale może w obwodzie schudłaś,

Gość katarzyna1983
A ja tez biorę te z chromem dopiero 4 dni i 2kg mniej, na mnie działają:)

Gość gość
jem duzo mniej bo mi sie nie chce... nie wiem moze musze sobie kupic wage taka elektryczna... a w centymetrach? nie wiem raczej nic po sobie nie widze zeby mi bylo luzniej czy cos takiego

Gość Elizia
do grubaski 32 dzwoniłam do tego jegomościa z synergypoland.pl co podałaś i z tego co mówił to dużo jest podróbek na rynku mistify i zamówiłam u niego te butelki Dam znać jak będą jakieś efekty do Ania krakow chromu nie biorę bonaczytałam się, że jest rakotwórczy http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=26366

Gość gość
Drogie Panie Bo wszystko zależy od organizmu co na kogo działa. Na jednych działa kawa na drugich acai na trzecich nic nie działa. Jedni chudną już po paru dniach , a drudzy np. dopiero po miesiącu. Ja mam ten problem że jak się biorę za odchudzanie to dopiero waga zaczyna mi spadać gdzieś tak po 1,5 miesiąca oczywiście po ciuchach widzę że schudłam bo robią się na mnie za luźne , ale waga zaczyna spadać dopiero później. Przy odchudzaniu musicie się Drogie Panie niestety uzbroić w CIERPLIWOŚĆ. Pozdrawiam:)

Gość Kasienia_1
grubaska 32 ja za mistify płaciłam gdy się odchudzałam coś około 100zł za butlę a na dużo jedna wystarcza, miałam dla siebie 3 a wypiłam z całą moją rodziną 9 butelek i wszyscy schudliśmy ale ja najwięcej około 10 kg mi zeszło. Zadzwonię jeszcze jutro do tego gościa z synergypoland.pl i zobaczymy co mi powie a teraaz lecę spac bo juz mi sie oczka zamykają a i mężunio zasnąć bezemnie nie może :--)

Gość gość
hej dziewczyny :) ja sie jeszcze waham przed kupnem tych tabletek z chromem. Powiedzcie czy one serii dzialaja? naprawde nie chce sie po nich jesc? po waszych wpisach widze same pozytywy... ile razy dziennie jecie? jakkes fastfody tez? i co jecie? same owoce czy jak? a cwiczenia? jakie robicie j ile razy w tygodniu? zalezy mi zeby zrzucic do majowki no i na wakacje ale sie caly czas waham

Gość Zosia1111
Ja naprawdę schudłam i naprawdę nie chce się jeść po tych tabletkach. Ja ćwiczę w domu raz góra dwa razy w tygodniu (takie podstawowe ćwiczenia). Jak coś jem to tylko gotowane warzywa , bo jak pisałam wyżej nie chce mi się jeść.

Gość Zosia1111
Ja je biorę trzy razy dziennie po jednej tabletce, przed posiłkiem.

Gość gość
ja nie mam niestety czasu zeby sobie ugotowac cos zdrowego np. warzywa. dlatego ostatnio jade na samych serkach wiejskich, jogurtach i owocach... jedyne kiedy moge zjesc cos zdrowego to weekend. zmagam sie z nadwaga juz dlugi czas, mam nadzieje ze te tabletki mi pomoga

Gość Zosia1111
Do gość- mi pomogły i z tego co czytam to wiele ludzi od tego środka schudło.Tylko jak jesz serki i jogurty to staraj się jeść wszystko 0% tłuszczu i serek wiejski ten light.

Gość gość
tak wlasnie robie, zadnego tluszczu staram sie nie jesc. no dobra to i ja sprobuje moze tym razem sie uda

Gość ania krakow
Mi tez się udało schudnąć od tych tabletek.:) Trzymam kciuki. Napisz później o swoich rezultatach:.

Gość tola89
hej wszystkim! :) przeczytałam uważnie wasze wpisy i zdecydowałam się zamówić acai. Zamówiłam z str http://odchudzaniezefektami.pl Mam nadzieje że pomoże :) ile dni czekaliście na kuriera?

Gość gość
Hej Ja też po waszych wpisach skusiłam się na kupno tych tabletek na odchudzaniezefektami.pl i nie żałuje bo biorę już dwa tygodnie i jestem chudsza o 7,5 kg. Także ja je też polecam:)

Gość gość
Ja jak zamówiłam np. dzisiaj po południu to nie na jutro tylko na pojutrze już miałam tabletki.

Gość Zosia1111
Ja też jak zamówiłam dzisiaj to nie jutro tylko po jutrze był u mnie już kurier pod domem.

Gość gość
ja kupiłam acai z altermedica. jestem ciekawa jakie efekty będą i czy tez będę się tak zachwycać jak obecne tu dziewczyny.

Gość gość
A on też jest z chromem?

Gość gość
hej dziewczyny, powiedzcie kiedy jest sie najlepiej wazyc? wieczorem czy rano??